- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Öyle mi diyosunuz çok istiyodum ama korktum şmdi birazAnnem gitmişti ama geçen giden bi arkadaşım eski tadı kalmamış diyor. Bir sür olay yaşandı malum. Her an karışacak ortalık gibi diyordu. Bence Mısır planınızı ertleyim başka bi ülkeye bakın
Valla bende çok istiyordum özellikle piramitlere karşı çok özel ilgim var ama o öyle anlatınca korktum biraz.zaten annem daha bu olaylar olmadan çok önce gittiğinde de sadece piramit gezisi kısmını beğenmiş birde Kızıldeniz gezisini sokakları inanılmaz pismiş,yemekleri bize göre çok ağır baharatlıymış,dilenciler çok çok fazlaymış ki halk genel olarak fakirmiş zaten. Bide bu olaylar eklenince üstüne ne duruma gelmiştir bilemem. Ben o yuzden erteledim bu isteğimi.Öyle mi diyosunuz çok istiyodum ama korktum şmdi biraz
Mrblar
Biz mısıra gitmek istiyoruz balayı gibi değilde daha çok gezi amaçlı.
Benim vizem yok internette biraz araştırdım ama pek bişey bulamadım yada beceremedim vize kaç günde alınır? Birde havaalanından vize alma gibi birşey duymuştum bilgisi olan var mı? Vizeyi bulunduğumuz yerden vekaletke filan alabilirmiyiz?mısır a gidenler ne kadar masrafınız oldu biz 3 gün kalcaz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler
Valla geçen gün 12 turist terörist zannedilip öldürüldü.
Mis gibi Avrupa ülkeleri dururken 3. Dünya ülkelerinde ne işiniz var ayol :)
İki tane üçgen taş görecem diye hem de.
Ayy içimden ismini veremediğim bir adam çıktı şuan
Dünyadan haberim yok kaldım böyleceValla geçen gün 12 turist terörist zannedilip öldürüldü.
Mis gibi Avrupa ülkeleri dururken 3. Dünya ülkelerinde ne işiniz var ayol :)
İki tane üçgen taş görecem diye hem de.
Ayy içimden ismini veremediğim bir adam çıktı şuan
Anladım demekki çok şey değişti ama zaten 3gün kalcaktıkBenim de arkadaşımın 2.gidişi, bir 2009'da gitti bir de 2015'te, çok severek dönmüştü ilk gidişinden bir sürü hediyeler eşyalar almıştı ama bu kez korkarak gezdim dedi insanları böyle tuhaf davranıyordu dedi. Hep merak ettiğim bir yerdir benimde ama bakışım değişti sanırım. 1 hafta kalabildi 3 haftalık tatilinde. Bence birazcık daha erteleyin..
karadağ gidin,budva,montenegro
Aynen benimde çok ilgim var deli gibi görmek istiyorum:)Valla bende çok istiyordum özellikle piramitlere karşı çok özel ilgim var ama o öyle anlatınca korktum biraz.zaten annem daha bu olaylar olmadan çok önce gittiğinde de sadece piramit gezisi kısmını beğenmiş birde Kızıldeniz gezisini sokakları inanılmaz pismiş,yemekleri bize göre çok ağır baharatlıymış,dilenciler çok çok fazlaymış ki halk genel olarak fakirmiş zaten. Bide bu olaylar eklenince üstüne ne duruma gelmiştir bilemem. Ben o yuzden erteledim bu isteğimi.
prag vize istiyorya,ondan deidm montenegro dıye,budva,ohh gezın iştebence de karadağa gidin prag falan bu durumdayken mısıra gidilmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?