- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
- Konu Sahibi elifff_____
Dünyadan haberim yok kaldım böylece
Üçgen taş ama sırf onlar için gitmek için
çok üzüldüm ya hiç haberim olmadı hiç duymadım turistlerden ne istiyolar
Terörist sanmışlarmış..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünyadan haberim yok kaldım böylece
Üçgen taş ama sırf onlar için gitmek için
çok üzüldüm ya hiç haberim olmadı hiç duymadım turistlerden ne istiyolar
Bulgaristan olabilir aslında şu an bide aklımda karadağ var bakalım artık ama iran a gitmek istemem sanırım:)hmm..bilmiyorum nerde oturuyorsunuz ama istanbul - bursa civarindaysaniz bulgaristana otobusler kaldiriyor tur sirketleri,kisa sureli gidis oldugu icin vizede problem hic yasayan gormedim..sofya cok guzel
bunun yaninda illa soyle dogu olsun diyorsaniz iran var..benim yabanci arkadaslarim gitmislerdi gecen yil..yemekleri sokaklari herseyini cok begenmisler..tabi biz turklere ne kadar cazip gelir bilemem..misira gore cok daha guvenli biyer..
Ya inanamıyorum ben ne biçim insan bunlar bilip bilmeden canavarlık bu yani terörist sandıkları da pek inandırıcı değil kasten yapılmış gibi çok korkunçTerörist sanmışlarmış..
Ya inanamıyorum ben ne biçim insan bunlar bilip bilmeden canavarlık bu yani terörist sandıkları da pek inandırıcı değil kasten yapılmış gibi çok korkunç
Evt şu an başka seçeneklerindüşünüyoruz bakalım artıkAynen. Hiç bulaşmayın o yüzden, belki ikinci seçenek belirlemişsinizdir onları değerlendirin.