daha önce lisans okumuslar aöf den de bi bölüm okumak isteyen varmı

handealan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.123
9
158
Edirne
kıslar ben iktisat mezunuyum (lisans) şimdi diyorum ki acık öğretimden birde önlisans okuyayım.bunun için napmam lazım.bilen varmı

öss ye gırıp tercıh yapman lazım cnım..

öss nın sımdıkı adını bılmıyorum :kedi:

canm ben de sunu duydum böle bişeye gerek yokmus acıköğretim bürolarıdan hallediliomus ama nasıl hiç bilmiom

kıslar ben iktisat mezunuyum (lisans) şimdi diyorum ki acık öğretimden birde önlisans okuyayım.bunun için napmam lazım.bilen varmı

26 ekimde kayıtlar başlıyor açık öğretim bürolarından tercih yapıyorsun bende türk dili ve edebiyatını okuyacağım ......

ben örgün işletme bölümü mezunuyum.Bu yıl açıköğretimde de bankacılık ve sigortacılık bölümünden mezun oldum.Hatta şuan aynı yolla birtane daha okumayı düşünüyorum.Bazı bölümleri okuyabilmek için össye girmiş olmak gerekiyor.Öss şartı olmayan bölümlerde ise,internetten 2.üniversite basvuru formu var,onu dolduruyorsunuz.Onun çıktısıyla birlikte,diğer evrakları tamamlayıp ve harç yatırıp kayıtları açıköğretim bürosundan yapıyorsunuz.aöf ikinci üniversitesi yazarak aradığınızda birsürü bilgi geliyor nette.

ben adalet okumayı düşünüyorum.2 yılın ardından dikey geçiş sınavı ile hukuka girmek mümkün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…