Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aksam oyle bır sancım vardı ki esım benı acile goturdu kan degerim 587 den 98 e dusmus daha kalkmaz degıl mi kan degerim adet gıbı kanamam gelıyoBenimde ilk gebeliğimdi…
Evet canım zaten kürtaj olduğunun ilk günü senin adet günün sayılır. Tam 1 ay sonra adet olacaksın öyle hesapla. Değerin güzel düşmüş. Sıfırlanır 1-2 haftaya :)Bu aksam oyle bır sancım vardı ki esım benı acile goturdu kan degerim 587 den 98 e dusmus daha kalkmaz degıl mi kan degerim adet gıbı kanamam gelıyo
Ben dun gece oyle bı sancıyla uyandım ki yıne oluyorum sandım sabah edene kadar hal kalmadı bende sabah uyandığımda kocaman bı parca düşmüştü pedıme cok degısık bısey dı kocaman dı annem duatugunu soyledı artık o cektıgın sancılar ondan dı dedı cok sukur dusurdum tamamenEvet canım zaten kürtaj olduğunun ilk günü senin adet günün sayılır. Tam 1 ay sonra adet olacaksın öyle hesapla. Değerin güzel düşmüş. Sıfırlanır 1-2 haftaya :)
Ben bir kaç sene önce bir gebelik kaybettim ama benim bebeğim karnımda kalbi durdu ve hastaneye gittim zmn narkoz verdiler birsey hissetmedim sonra da ağrım hic olmadı normal gibi adet görürsün ben düşük yaptım dan sonra arada 6 ay geçti yenide hamile kaldım13 ocak da hamıle oldugumu ogrendım 5 gun sonra karın agrım oldu acile gıttım kan alındı 1042 cıktı degerim doktora gorundum kesen yok dıs gebelık olabılır denildi 2 gun sonra gene kan verdim 860 cıktı doktor saglıksız gebelık dedı 2 gun sonra tekrardan kan vereceksin eger kan degerin dusmusse igne ile dusrecez yukselmısse de kürtaj olacaksın. Cok korkuyorum daha once devlette kurtaj olan var mı işleyiş nasıl oluyo. Agrı oluyo mu cok agrım var kanamam yok evde duser dıye dusundum ama dusecek gıbı degıl bıde tekrardan hamıle kalır mıyım acaba 2 yıla yakın cocuk istedik tekrardan beklemekden cok korkuyorum
Cevabınız için teşekkür ederim canım mtx ıgnesı ile dusuk ysptım uzerıne cok kotu soguk aldım asırı terliyorum kanamam 5 gundur gelıyo bitmek üzere yogun degıl ama hala karın ağrısı ve halsizlik var vucudum coktu kaldıramıyorumBen bir kaç sene önce bir gebelik kaybettim ama benim bebeğim karnımda kalbi durdu ve hastaneye gittim zmn narkoz verdiler birsey hissetmedim sonra da ağrım hic olmadı normal gibi adet görürsün ben düşük yaptım dan sonra arada 6 ay geçti yenide hamile kaldım
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin inşallah en yakın zmn sağlığa kavuşursunCevabınız için teşekkür ederim canım mtx ıgnesı ile dusuk ysptım uzerıne cok kotu soguk aldım asırı terliyorum kanamam 5 gundur gelıyo bitmek üzere yogun degıl ama hala karın ağrısı ve halsizlik var vucudum coktu kaldıramıyorum
Yorumunuz ıcın tesekkur ederım benım kanamam bitmeye yakın zaten cok gelmedı ama agrılarım ara ara oluyo vajinal bolgem de bugun ayakta dus aldım soguk aldıgım ıcın ıkı agrım bır bırıne gıtmıs cok agır yasıyorum wallaBende dün kürtaj oldum kalp atışı durduğu için 8+2 deydik bugün sadece bir kere kanama geldi daha öncede kürtaj olmuştum ondada aynı şey olmuştu az az 7-8 gün sürmüştü bunda kürtajdan sonra çok kan geldi hemen sonrasında ama oburunde bebek 6+3 tü o mol gebelik dendi bu gauey iyiydi her şey mol değildi ama kalbi durmuş kan pıhtılaşması mi var diye düşünüyorum doktora gittiğimde tekrar test istiyecem birde tekrar ne zaman dusunuyorsunuz denemeyi
İNslalah hiç kalmaz benim dün ağrım vardı bugün çok şükür çok çok az dediğiniz gibi rahim kismimd aoliyor arada öbür kurtajda hiç olmamıştı ama bebek küçük olduğu içindi galibaYorumunuz ıcın tesekkur ederım benım kanamam bitmeye yakın zaten cok gelmedı ama agrılarım ara ara oluyo vajinal bolgem de bugun ayakta dus aldım soguk aldıgım ıcın ıkı agrım bır bırıne gıtmıs cok agır yasıyorum walla
Canım selam ..Bende dün kürtaj oldum kalp atışı durduğu için 8+2 deydik bugün sadece bir kere kanama geldi daha öncede kürtaj olmuştum ondada aynı şey olmuştu az az 7-8 gün sürmüştü bunda kürtajdan sonra çok kan geldi hemen sonrasında ama oburunde bebek 6+3 tü o mol gebelik dendi bu gauey iyiydi her şey mol değildi ama kalbi durmuş kan pıhtılaşması mi var diye düşünüyorum doktora gittiğimde tekrar test istiyecem birde tekrar ne zaman dusunuyorsunuz denemeyi