- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
Daha önce benim gibi ,Hollanda'da yaşamış ve çeşitli nedenlerden dolayı kesin dönüş yapan arkadaşlar..sevinçlerimizi sıkıntılarımızı buradan paylaşıp dertleşmeye ne dersiniz..a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, ben TR'ye kesin donus yapmadim daha Hollandadayim ama sana sorularim olabilir cunki bende donmek istiyorum TR'ye. TR de calisiyomusun, calisiyosan ne is yapiyosun? En hoe is het echte leven daar (buiten zomervakantie's)?
Merhaba arkadaşlar.
Ben Hollandada doğup büyüdüm. 1,5 sene önce ailece Türkiyeye temelli döndük.
Alışmak zor oldu, çünkü anne tarafım hep Hollandada.
Şu an çalışmıyorum. 7 ay kadar Hollandayla çalışan bir çagrı merkezinde çalıştım.
Maaşı Türkiye şartlarına göre fena sayılmazdı, ama sattığımız ürüne inanmadığım için kendimi çok kötü hissediyordum. Sonunda işten ayrıldım. 4 aydır işsizim :)
Merhaba Dağ çiçeğim,
Bende Hollandada Dogup büyüdüm..
1,5 yıl önce evlenip Turkiyeye geldim..
Turkiye de yasadıgım icin mutluyum.
Tek sıkıntım aileme olan özlemim.. ama cok sukur sık sık gidip geliyorum yanlarına..
Merhaba üLKü84,
hmm schiedamı biliyorum ama industrie tarafı fazla bilmiyorum.. sadece Star keuken biliyorum orda:d
sen kaç yıldır izmirdesin??
ben 98de buraya geldim,,,,
o gun nasi sevmedi isem ,bugunde sevmiyorum,her aksam Allahima yalvariyorum ne olur Turkiyeme temelli gidelim biran onca diye,,,,
sevemedim buralari ne yapayim,benim burda kimsem yok,hala sorarim kendime ne diye geldim buralara diye,icten ice annemede kizarim neden saclarimdan cekerek yolumdan cevirmedi beni,kader isteyapcak bisey yok,,,
Annem babam yasarken ulkeme donus yapmak onlarda yasamak istiyorum,,evlatlarimi orda buyutmek istiyorum,2 odali evim olsun,soframda bi corbam olsun,ulkemde olsun ,annem babam ,evlatlarim yanimda olsun baska bisey istemiyom,,,,,
bigun bende kesin donus yapiyoruz diye yazarim iyisallah buraya:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: