Daha önce hic uyuz oldunuz mu ?

Elifsinem

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
139
84
13
30
Kuzenimin ev arkadasi bi kedi sevmis uyuz olmus kuzenime bulasmis 6 ay kadar cekti bu kasintiyi . Ondanda bana bulasti galiba 2 aydir kaşinıyorum cildiyeye gittim once uyuz degil dedi baska ilac verdi gecmedi uyuz kremi verdi kullandim haftada 1 kez suruluo 2 kez kullandim gecti 2 hafta sonra tekrar basladi . Bu kaşinti beni öldürecek tekrar kremi sürdum bi faydasi olmadi elim kolum hep yara icinde kremimde bitti daha once uyuz olan var mi ne olcam ben böyle ?

Bir arkadaşım oldu. Başta teşhis konamadı ona da. Ancak teşhis konduktan sonra sadece krem kullanmadı. Doktor şampuan da vermişti. Bütün kıyafetlerini yıkaması için ayrı bir ilaç da vermişti. Zaten bütün kıyafetlerini yıkaması gerekiyormuş. Kısa sürede geçmişti

Tek kremle olmuyo şampuan da kullanmak gerekiyo. Geçmiş olsun

geçmiş olsun, uyuz değil o mantar. benim kedimde olmuştu aşısı gecikince, ordanda bana geçmişti. kaşınmaktan derimizi yırtıyorduk resmen. şimdi ikimizde iyileştik. o iğnesini oldu, bende doktorun verdiği kremi kullandım. mantarda hep o krem kullanılıyormuş. travazol adı.

Kuzenimede basta mantar demisler ama uyuz kremi kullaninca gecmis . Önce kabarcik oluyo kasiyorum sonra yara oluyo yogunluk kollarimda ama butun vucudumda karinca geziyo sanki

Kediden insana sadece mantar bulaşır doktora gidin bir kremle geçiyor

Gittim ilk basta alerji dedi . Alerji kremi verdi gecmedi dedim kuzenim uyuz kremi kullanmis gecmis tamam ozaman yaziyim dedi . Ilk 2 hafta surunce yogun kasintim oldu ve gecti ama 2 hafta sonra yine basladi kabarcik olup kasiniyo kasiyonca yara oluyo mantar boylemidir acaba ? 2 kere gittimde cildiye bisey demedi ??
Kediden insana sadece mantar bulaşır doktora gidin bir kremle geçiyor

Esyalarını yüksek ısıda yıka ütüle öyle kullan mantar çok pis bir illettir travazol kullan geçer

bendede krem ilk başlarda ne kaşıntıyı durdurdu nede faydası var gibi göründü, ama düzenli kullanınca 2 hafta yada 3 haftada geçiriyor. çok berbat birşey. kanatana kadar kaşınıyordu. kanayıncada durmuyordu tabi. umarım bir an evvel iyileşirsiniz çok çabuk yayılıyor çünkü. doktorda, veterinerde travazolu öneriyor zaten.

Cildiyecim anlamiyo galiba cunku mantar olabilecegini soylemedi hic . Internette baktimda mantar icin cok farkli resimler var hic birine benzemiyo benimki sivrisinek yarasi gibi daha cok

Ben üniversitede yurtta kalırken olmuştum uyuz mantardan farklı küçük kırmızı kabarcıklar oluşuyor vücütta böcek ıssırığı gibi ve aşırı kaşıntı tabi bir krem kullanmıştım o dönem geçmişti adını hatırlamıyorum şimdi netten bulabilirim istersen

Evet aynen bunu anlatmaya calisiyodum . Klewada gibi biseydi kremin ismi bu olabilirmi ? Ne kadar sure kullandiniz ?

eşyalarınızı hergün değiştirmeniz gerekiyor.çarşaflarıda hergün değiştirin

Evet evet losyon kıvamında kremden çok ben geceleri sürüp yatmıştım gece kaşıntı daha yoğundu ilk başlarda yanma gibi oluyor ama sonra geçmişti çok uzun kullanmadım diye hatırlıyorum çabuk etki etti

1 haftada 1 kez suruluyomus ben 3 hafta kullandim yani toplam 3 kez bütün vucuduma sende öylemi kullandin ?

Ben üç gün üst üste kullanmıştım doktor öyle tavsiye etti daha etkili olurmuş bide yatak yorgan ve kıyafetler günlük değişmeli

Kükürt içeren bir krem veriyorlar hergün kullanıyorsun on beş güne geçiyor benim yurtta arkadasım uyuz olmustu. Sarı bir krem hergün sürüyorduk iğrenc kokuyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…