- Konu Sahibi kaderaysma01
Arkadaşlar ben soruma hemen cevaplar aldım arkadaşımınkine de istiyorum birlikte okuyacağız . 1.5 yıllık ilişkisi var kız evlenmiş daha önce erkek bekar o yüzden erkeğin ailesi muhafazakar aşırı karşı çocukla konuşmuyorlar reddederiz diyorlar . Çocuk aileden uzakta kız arkadaşımla birlikte yaşıyorlar bir süredir ama haftada 2 kavga edip evden kovuyor ya da o gidiyordu sağlıksız sürekli iki tarafında kıskançlık ben haklıyım yarışı halinde oldukları bir ilişki . İlişkide ki tek doğru olan ex eniştenin gerçekten sevmesi sadık kalması . Ama cafede çalışanın giderken iyi akşamlar lafına bile karşı cinsse kavga eden ,günü zehir eden tip. Dün kesin olarak ayrıldılar çocuk evden gitti ama aşırı ağlamış yine kız da sinir oluyor ağlamasına . Kız arkadaşım seçenek sunmuş ya aile terapistine gidip sorunlarımız için destek alalım ya da bitirelim o da bende sorun yok diyip almış eşyasını gitmiş . Bu sağlıksız ilişkinin arada sevgi olsa da bitmesi doğru değil mi . Zaten aile belli ilerde huzursuz edecek onları