Farklı marka olduğu için öyle olmuştur hepsinde silik çizgiyi görmüşsünüz bence kan verinMerhabalar adetim 3 gün kala freely marka gebelik testi yaptım 5 dk içinde silik bir çizgi çıktı daha sonra koyulasti. Ertesi gün yine yaptım silik cizgi daha fazla belirginlesti. Bugün yine yaptım bana çizgi biraz daha belirgin olmuş gibi geldi. Bugün adet günüm. En sondaki testte farklı bir markaya ait o hepten silik çıktı. Böyle bir şey başına gelen var mı?
Farklı marka olduğu için öyle olmuştur hepsinde silik çizgiyi
Cok teşekkür ederimFarklı testler yanılması çok zor bence hamilesiniz kanla kesinleştirin hayırlı olsun
Teşekkür ederimHayırlı olsun. Marka değiştirdiğiniz için daha silik çıkması normal. Hepsinin hassasiyeti farklı. Kan testi verip bizi de sonuçtan haberdar edin. Mutlu haberler duymak bize umut aşılıyor. Şimdiden hayırlı olsun.
Adet gününü bekleyebiliyorsanız ne ala. Benim ayın 4 ünde bat. 5 inde test yapmak istiyorum ama beklemek zor geliyor.Teşekkür ederimpazartesi günü kan vermeyi düşünüyorum. Geçen ay 1 gün gecikmeyle kan testi vermiştim. Maalesef 1.22 çıkmıştı üzülmüştüm. Bu sefer 4-5 gün adetten geçtikten sonra test vereceğim diye sartladim kendimi
Adet gününü bekleyebiliyorsanız ne ala. Benim ayın 4 ünde bat. 5 inde test yapmak istiyorum ama beklemek zor 5
Inanin cok sabirsizim sabırsız olduğumdan adetten 3 gün önce test yapmaya başladım beklememin sebebi adetim geciksin ki kesinlessin gebe durumumAdet gününü bekleyebiliyorsanız ne ala. Benim ayın 4 ünde bat. 5 inde test yapmak istiyorum ama beklemek zor geliyor.
Belirtileriniz var mıydı kasık agrısı vs ? Yada farklı bi belirti yaşadınız mı ?
Normalde adetten 2 gün önce adet ağrılarım başlıyordu benim. Müthiş bir karın ağrısı olurdu karnımın her tarafına ağrı yayilirdi. Bu sefer reglden 3 4 gun önce kasiklarima minik minik ağrılar saplandi. Hapsirinca kasiklarim ağrıyor Goguslerim aşırı şiş durumdalar ve göğüs ucumda minik minik sivilceler çıkmaya başladı. Dün de affedersiniz iç camasirimda kahverengi uzun çizgi şeklinde leke gördüm Yorgunluk ve sürekli uyuma hali de var.Belirtileriniz var mıydı kasık agrısı vs ? Yada farklı bi belirti yaşadınız mı ?
İnşallah teşekkür ederimhamile olabilirsiniz :)
Gözün aydın olsun hamilesinİnşallah teşekkür ederim
İnşallah teşekkür ederim
Gebeyim çok şükürSonucunuz ne çıktı acaba
Hayirli olsun. Eger elinizde mevcutsa testlerinizin fotoğrafını atabilir misiniz? Kıyaslamak isterim. Ben iki markayla takip ediyorum. Biri freely kaset biri de prodoctor. Prodoctor dün silik cizgi cikarmisti bugun de freely kaset test çıkardı. Freely dün çıkarmamıştı. Beklenen adet tarihine 3 günüm var.Gebeyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?