• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce bu sekilde gebe olan var mı?

bsr34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
54
26
88
28
Merhabalar adetim 3 gün kala freely marka gebelik testi yaptım 5 dk içinde silik bir çizgi çıktı daha sonra koyulasti. Ertesi gün yine yaptım silik cizgi daha fazla belirginlesti. Bugün yine yaptım bana çizgi biraz daha belirgin olmuş gibi geldi. Bugün adet günüm. En sondaki testte farklı bir markaya ait o hepten silik çıktı. Böyle bir şey başına gelen var mı?

Merhabalar adetim 3 gün kala freely marka gebelik testi yaptım 5 dk içinde silik bir çizgi çıktı daha sonra koyulasti. Ertesi gün yine yaptım silik cizgi daha fazla belirginlesti. Bugün yine yaptım bana çizgi biraz daha belirgin olmuş gibi geldi. Bugün adet günüm. En sondaki testte farklı bir markaya ait o hepten silik çıktı. Böyle bir şey başına gelen var mı?
Farklı marka olduğu için öyle olmuştur hepsinde silik çizgiyi görmüşsünüz bence kan verin☺️

Farklı testler yanılması çok zor bence hamilesiniz kanla kesinleştirin hayırlı olsun

Hayırlı olsun. Marka değiştirdiğiniz için daha silik çıkması normal. Hepsinin hassasiyeti farklı. Kan testi verip bizi de sonuçtan haberdar edin. Mutlu haberler duymak bize umut aşılıyor. Şimdiden hayırlı olsun. 🌼

Teşekkür ederim 🤗 pazartesi günü kan vermeyi düşünüyorum. Geçen ay 1 gün gecikmeyle kan testi vermiştim. Maalesef 1.22 çıkmıştı üzülmüştüm. Bu sefer 4-5 gün adetten geçtikten sonra test vereceğim diye sartladim kendimi 😒

Hayırlı olsun. Marka değiştirdiğiniz için daha silik çıkması normal. Hepsinin hassasiyeti farklı. Kan testi verip bizi de sonuçtan haberdar edin. Mutlu haberler duymak bize umut aşılıyor. Şimdiden hayırlı olsun. 🌼
Teşekkür ederim 🤗 pazartesi günü kan vermeyi düşünüyorum. Geçen ay 1 gün gecikmeyle kan testi vermiştim. Maalesef 1.22 çıkmıştı üzülmüştüm. Bu sefer 4-5 gün adetten geçtikten sonra test vereceğim diye sartladim kendimi 😒

Belirtileriniz var mıydı kasık agrısı vs ? Yada farklı bi belirti yaşadınız mı ?

Adet gününü bekleyebiliyorsanız ne ala. Benim ayın 4 ünde bat. 5 inde test yapmak istiyorum ama beklemek zor geliyor. 😅

Adet gününü bekleyebiliyorsanız ne ala. Benim ayın 4 ünde bat. 5 inde test yapmak istiyorum ama beklemek zor 5

Adet gününü bekleyebiliyorsanız ne ala. Benim ayın 4 ünde bat. 5 inde test yapmak istiyorum ama beklemek zor geliyor. 😅
Inanin cok sabirsizim sabırsız olduğumdan adetten 3 gün önce test yapmaya başladım beklememin sebebi adetim geciksin ki kesinlessin gebe durumum ☺️

Belirtileriniz var mıydı kasık agrısı vs ? Yada farklı bi belirti yaşadınız mı ?

Normalde adetten 2 gün önce adet ağrılarım başlıyordu benim. Müthiş bir karın ağrısı olurdu karnımın her tarafına ağrı yayilirdi. Bu sefer reglden 3 4 gun önce kasiklarima minik minik ağrılar saplandi. Hapsirinca kasiklarim ağrıyor Goguslerim aşırı şiş durumdalar ve göğüs ucumda minik minik sivilceler çıkmaya başladı. Dün de affedersiniz iç camasirimda kahverengi uzun çizgi şeklinde leke gördüm Yorgunluk ve sürekli uyuma hali de var.

Gebeyim çok şükür ☺️
Hayirli olsun. Eger elinizde mevcutsa testlerinizin fotoğrafını atabilir misiniz? Kıyaslamak isterim. Ben iki markayla takip ediyorum. Biri freely kaset biri de prodoctor. Prodoctor dün silik cizgi cikarmisti bugun de freely kaset test çıkardı. Freely dün çıkarmamıştı. Beklenen adet tarihine 3 günüm var.

Merhaba hanımlar bende birşey sormak istiyorum çok garip ama ben regl oldum daha 3 gün oldu biteli ama regl sonundan itibaren bende bir mide bulantısı saçma sapan ağlama krizleri bugün test yaptım 5. Dk içinde silin çizgi çıktı ama fotosunu çekemiyorum böyle bişi yaşayan varmı ben bakınca görüyorum ama resimde gözükmüyor

Back