• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha once acilan konuyu yoruma kapatmak

Ojeli-Ejderya

.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
258
290
303
İst
Yorumlari kapatmak, konuyu kapatmak icin ne yapmamiz gerekiyor. Forumda yeniyimde bulamadim. Yardim lutfen
Edit: istedigim konuyu yoruma kapattilar :) tisikkirlir sipirmin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
konu üzerinden etiket yapıp konuyu kapatmak istiyorum da yazabilirsin. Bazen mesajları görmüyorlar

Ah bide bilsem etiket yapmayi :) yeniyim forumda. Dur bakiyim becerebilirsem bi...
son açtığın konuyu mu kapattırmak istiyorsun? Etiketi bilmiyorsun ama profilini gizlemişsin. 2015 tarihinde üye olmuşsun. Kafam karıştı benim

son açtığın konuyu mu kapattırmak istiyorsun? Etiketi bilmiyorsun ama profilini gizlemişsin. 2015 tarihinde üye olmuşsun. Kafam karıştı benim
15te uye oldumda diyet gunlukleri fln bakmisim hic hatirlamiyorum bile. Dun konu acmak icin e postadan sifremi sifirladim ve konu actim sadece. Konuyu kapatmak icin kk da ve googleda arastirdim. Konu asla silinmiyormus onu ogrendim. Bende sagi solu bi kurcaladim. Nick degistirmede olmuyormus. Dertlerimi paylastim ve nickim sonradan faekettim 2015tw ne akla hizmet boyle bisey yaptiysam. Tanidiklarin gorme ihtimaline karsi bisey yapmak istedim ama nerden tutsam elimde kaldi. Subattan beri sorun varmis nick degismiyomus.

15te uye oldumda diyet gunlukleri fln bakmisim hic hatirlamiyorum bile. Dun konu acmak icin e postadan sifremi sifirladim ve konu actim sadece. Konuyu kapatmak icin kk da ve googleda arastirdim. Konu asla silinmiyormus onu ogrendim. Bende sagi solu bi kurcaladim. Nick degistirmede olmuyormus. Dertlerimi paylastim ve nickim sonradan faekettim 2015tw ne akla hizmet boyle bisey yaptiysam. Tanidiklarin gorme ihtimaline karsi bisey yapmak istedim ama nerden tutsam elimde kaldi. Subattan beri sorun varmis nick degismiyomus.
sizi eleştirmek için demedim. Eski olduğunuz için bilmeniz lazım dedim. Açıklamaya gerçekten gerek yok. Keşke yazmasaydım :( :(

Back
X