teşekkürler canımya ama benim doktorum özel hastanede ssk lı olduğum içinde çok fazla ödemiyorum para değil vaktimi boşa harcıyormuşum gibi geliyor
bugüne kadarda çok güveniyordum ama bugün gene yumurta çatlamış cuma günü tekrar gel deyince ağlamamak için kendimi zor tuttum ya
ne yapim cuma günü tekrar gidimmi ?
ortadoğu özel hastane canım
cuma günü geç yumurtlamaya bakacakmış anlamadığım diğer konu bana geçen perşembe günü gittiğimde 4 yada beş yumurta var dedi sadece bir tanesi 10ml di
diğerleri daha küçük dedi ama bugün çatlamış nasıl oluyor anlamadım hiç yumurta yok
problem varmı diye soruyorum yok diyor
Süarcım konu para değilki zaten. Sonunda olumlu bir sonuca ulaşabilmek için herşeyini feda eder insan. Benim demek istediğim, sırf birileri para kazanacak diye bizlerin zamanlarını, emeklerini ve umutlarını çöpe atıyorlar. Anlıyorsun değil mi? Bana kalırsa doktorun seni oyalıyor. Benim sosyal güvencem olduğu halde, 8 sene boyunca özel muayenehanesine gittim. Bütün tahlillerimi, filmlerimi özel merkezlerde yaptırdım. Benim üzerimden 8 sene boyunca dünya paralar kazandığı halde, bıraksam daha da fazlasını kazanmak uğruna bir 8 sene daha oylayacaktı herhalde. Tabi bu zaman zarfında bendeki psikolojiyi bilmem tahmin edebilirmisin? İnsanın psikolojisi çökünce bunu toparlamak çok zor oluyor canım. Ve bu tür tedavilerde sen de bilirsinki kafanın çok rahat olması gerekir. Benim durumuma düşmemen için anlattım sana bunları. Umarım bir nebze yardımım dokunabilir. Herşey gönlünce olsun canım.
canım yumurtalar günlük zaten yaklaşık olarak 2mm kadar büyüyorlar bunu hesap etmesi ve ona göre randevu vermesi lazım ne demek kaçırmak bence sen hemen başka bir merkeze gidiyorsun canım bu böyle olmaz bende 1yıl dr.un birinde oyalandım ne oldu psikoloji diye bişey kalmadı. sonunda da dr.umu değiştirdim ve inşallah gün gelecek bebeğimi kucağıma alacam
süar canım, eğerki senin doktorun yumurtalama gününü kaçırıyorsa bence o doktordan hayır gelmez. Acilen doktorunu değiştir. Normalde zaten bu doktorun sana ilaç tedavisi uygulaması gerekiyor ki yumurtaların çoğalsın ve büyüsün. 18 ml'lik bir yumurtadan nekadar hayır gelir bilmiyorum. Benimde yumurtam hep 18 - 19 ml de kalıyordu, hemen ilaç tedavisine başladık. şuan her ay 3-4 tane 20 - 25 ml yumurtalarım oluyo. Canım benim işallah yakında kucağına bebeğini alırsın.
süar arkadaşım bende bir adanalı ve çocuk sahibi olamayan biri olarak bende gittim o hastaneye hiç memnun kalmadım sende vakit kaybetme bence ben şimdi ssk doktorunun özeline gidiyorum aşılama için ilaç kullanmaya başladım hiç vakit kaybettirmedi doktorum sağolsun
canım teşekkür ederim adanalı ve aynı sorunu paylaşan biri olarak ben seninle görüşmek isterim