daha ne kadar sürecek

bugün dr gittim aşılama için gün verecek diye gene erteledi
anlamıyorum kaç aydır bugün git şugün gel diyor dediği gün gidiyorum tekrar erteliyor
ne bir ilaç veriyor ne başka birşey ultrasonla bakıyor sadece yumurta takibi yapıyor
ama nedense birtürlü yumurtanın 18 ml olmuş halini sayesinde kaçırıyoruz herzaman çatladığını görüyoruz böyle oluncada aşılama haliyle her ay erteleniyor
doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum sizce ne yapmam gerekiyor değiştirmelimiyim yoksa devammı edim ne olur sizlerde birçok aşamadan geçmiş arkadaşlar olarak yardım edin
karar vermem gerekiyor

elbette değiştirmen gerekir.bende aşılama oldum ve adetin 7. gününden itibaren gun aşırı yumurtalar olgunlasmaya başladıgından itibarende her gun ultrasında bakıldı.olur mu hiç oyle aaa catlamıs onumuzdeki ay gel denir mi.Canım arkadaşım hiç uzulme ve bence o doktoru biran once bırak.

süar bende çözemedim valla msj atıyorm yazışmak istiyorm kimseyi bulamıyorm herkes ne güzel karşılıklı yazışıyor ama ben daha tanışamadım kimseyle

arkadaşlar bilen biri yokmu ya bize anlatsın şu özel mesaj atmayı

kızlar öncelikle kontrol panelinize girin orada ayarlarınız diye bir bölüm var. o bölümü açın mesajlaşma kısmı çıkacak karşınıza özel mesajlaşmayı açın. bundan sonra mesajlaşabilirsiniz

elbette değiştirmen gerekir.bende aşılama oldum ve adetin 7. gününden itibaren gun aşırı yumurtalar olgunlasmaya başladıgından itibarende her gun ultrasında bakıldı.olur mu hiç oyle aaa catlamıs onumuzdeki ay gel denir mi.Canım arkadaşım hiç uzulme ve bence o doktoru biran once bırak.

teşekkür ederim tess önerilerin için
karar verdim değiştireceğim doktoru önümüzdeki ay inşallah tekrar başlarım dedaviye başka bir doktorla

aferin kızlar özel mesajlarınızı açmışsınız hadi iyi paylaşımlar sizlere

teşekkürler morgül canımya keşke adanada olsaydın
kendine iyi bak

süarcim bence de doktoru değiştir benim doktorum da yumurta takibine aldığında gün aşırı gittim bence boşa zaman kaybetme

selam canım bende adanalı yım ve asılama ıslemlerıne ortadogu hast. basladım o yuzden yazın cok ılgımı cektı. acaba dr. ısmını soylermısın yoksa aynı dr. mı gıdıyoruz.....

X