• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha ne kadar savaşmam lazım pes etme vakti geldi sanırsam

karakartal35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
238
0
26
Manisa
merhaba bayanlar
Sorun eşim ve ailesi eşimle ailesi yüzünden inanılmaz derecede sorunlar yaşadık. hemde balayından döner dönmez başladı bunlar özet geçecek olursak kv sürekli onlarda oturmamızı istiyor ssadece yatmak için eve çıkmamızı istiyor evlerimiz altlı üstlü . evime biri gelince onun evinde oturulmasını yenilip içilmesini istiyor. eşim bunların çoğuna şahit olmadı çünkü işi gereği sürekli şehir dışında oluyordu gittiğinde de en az kaldığı g ün 1 haftaydı. eşim yokken beni daha çok ezmeye çalışıyorlardı ben karşı gelince kavga gürültü oluyordu vs vs. kv annemi ve kardeşlerimi evimden kovmaktan beter etmiş bir insandır. eşim yokken benim bir yere gidemeyeceğimi artık kız olmadığımı onlarsız bir yere gidemeceğimi söyleyen eve sucu ya da tüçü geldiğinde koştura koştura adamların peşinden koşan adamların arkasında direk gibi dikelen bir kadın. kızı da annesini koruyor ama neyin ne olduğunu öğrenmeden koruyor. kızla ramazan ayının başından beri hiç konuşmuyoruz çok zor durumda kalmadıktan sonra o derece koptu aramızdaki bağlar. kv ile mecburi konuşmaya çalışıyorum bana o kadar yapılan eziyete rağmen. ama tabiki mesafeliyim hergün vıcık vıcık görmek istemiyorum.

eşimle en ufak tartışmamızda eşim bunları yüzüme vurur tıpkı dün olduğu gibi cumartesi günü aileme gittim daha sonra bir nedende dolasyı evime geldim erkek kardeşim ile birşey alıp geri dönecektik eşimle de konuşmuştum ben yetişirsem beraber gideriz diyordu. her neyse eşim aradı ben yoldayken bugün annenler iptal benim akrabam aradı size gelcem dedi bende gel dedim dedi. ama anneme gideceğim 3 /4 gündür konuşuluyor zaten anneme öğlen gittim benim sevdiğim yemekler yapıldı. aynı kişi yüzünden geçen haftada aileme gidememiştim bende kızdım x kişiye söyleyemedin mi bu akşam kaynanamlardayız orda yemeğe bekliyorlar sen yarın buyur gel . bu kişiyi hem geçen haftasonu hemde haftaiçi evimde ağırladım zaten her neyse burda bi kıyamet koptu ben gidiyorum aileme dedim iyi git kal hatta dedi telefonu yüzüme kapattı sonra yağmur başladı bende kapının önünde kuzu gibi yatan arabamızla gitmek istedim bunu arayıp anahtarın yerini sordum söyledi vs biz bindik arabaya kv çıktı dışarı arabayla nereye gidiyon kardeşinin ehliyeti daha yeni gidemezsin bende eşimin haberi olduğunu ve gitmem gerektiğini söylediğimde dolmuşla otobüsle git vs dedi. yol o kadar ters ki o yağmurda onlarla gitmem imkansızdı bende kardeşime arabayı sürmesini söyledim ve gittik.

eşim beni almaya gelmedi arıyorum açmıyor vs daha sonra kv aradım o hasta yatmaya çıktı sende gelme artık ben kapıları kitliyorum zaten dedi. aslında eve gidecektim ama o sinirle gitmedim. ertesi gün arıyorum açmıyor. saat 3 olmuş sesi soluğu çıkmıyor. saat 4ten sonra daha eve gelmeyecekmisin diye aradı bende kuzenlerimin olduğunu onlarla oturduğumu söyledim tamam deyip kapattı telefonu 5ten sonra kardeşimle çıktık yola gene eşim kv imiş ben direk evime çıktım akşam öyle söylenen birine niye ben geldim diye uğrayayım eşim hiç çıkmadı yanıma ta ki akşam 8den sonra kavga etmek için çıktı.
aslında beni aşağıdan arıyor anahtarı at diye bende ne anahtarı dedim hani alıp götürdüğünüz şeyin dedi bende kızdım araba de o zaman atmıyorum çık al o zaman dedim. bir hışımla koştura koştura çıktı. bana demediği kalmadı kızlar sen benim ailemi aile olarak görmüyorsun benim annemi annen benim kardeşimi kardeşin olarak görmüyorsun demeye. ama alakası yok evet çok sorunlarımız var ve mesafeli yaklaşıyorum ama onlar birşey yapmadıktan sonra saygımı yitirmiyorum. ama eşim bununla yetinmiyor her gün isterse 10 defa inecekmişim annesine yani annesini görüp halini hatrını soruncaya kadar kv çalışıyorda geç geliyor. yaptığım iyilikleri hiç söylemezler eşime ama yapmadıklarımı söylerler sağolsunlar haftasonu eşimi o kadar güzel doldurmuşlar ki aynı onların ağzından konuştu bana . her neyse ben gidiyorum evden gelmicem dedi bende kovaladım yatmaya da gelme git annenlerde yat dedim 1 saat sonra üstü başı toz içinde geldi elinde biraları ile zaten içkiliydi ama üstüne de içti. ondan sonra tekrar başladık kavgaya eşim 5 aydır filan işsiz eşimin kredi borcu elekrik su paramızı kv ödiyor benim maaşım anca benim kendi kredime kredi kartlarına yol ve yemek parama yettiği için benim ailem kredimi elektriğimi suyu mu ödüyor sen onları görmüyorsun bundan sonra ödemeyecekler hiç birini hadi bakalım nasıl yetişceksin vs dedi bu arada işe daha 2 hafta önce başladı. bundan sonra benim ailemden hiçbirşey istemeyeceksin diyor ki istemem hayatta . benim dedemin senin sobanı yakma mecburiyetimi var benim için sana katlanıyorlar vs dedi . ben olmasam hiç kimse seni çekmez dedi bundan sonra evine kömür alana kadar soba yakmayacaksın dedi. bende kusura bakmada kömür almak senin iişin dedim. yüzüme baktı öyle
sonra bana topla eşyalarını götüreyim seni annenlere git orda kal istediğin kadar kafanı dağıtınca gelirsin konuşuruz vs diyor. bende ben gideceğim zamanı iyi biliyorum merak etme senin götürmene gerek yok dedim. boşanalım diyorum onu da kabul etmiyor.
boşanalım dediğimde beni tehdit etme diyor. ben şu an pat diye gidemem annemle konuştum ama babamla da konuşup öyle gitmeyi düşünüyorum çünkü asla o evden taşınmayacak biliyorum eee peki ben daha neyin savaşını vereyim o zaman sizce haklı mıyım haksız mıyım ne olur tarafsız bir şekilde yorum yapın bana
kafam artık allak bullak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.bir yanım birşeyin düzeldiği yok ne savaşıyon diyor br yanım pes etme diyor.
yardım kızlar
bu arada kusura bkamyın çok uzun olmuş ama inanın akşam yaşadıklarımdan daha bir bu kadar daha yazı çıkar en kısa hali bu kadar :50:

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Şu kaynanaların derdi nedir ki anlamadım hiç.
Hazırlanda seni annene götüreyim de ne demek yaaaa...Bu tarz laflara deli olmamak elde değil. Konuşsan diyeceğim ama çok konuşmuşsundur.İnan ne diyeceğimi bilemedim...

esının aılesını bı kenara bırakta
esın problemlemlı senın..

Canım benim.. Henüz cok yenisinizde..
sabirla biraz daha mücadele et ve sakın gitme! Cok istiyorsa kendisi gitsin kafasını dinlesin..

bak bu tek başına vereceğin bir savaş değil, karşı taraf takımı kurmuş. İstersen buyuklerine haber ver, gelip aranizdaki sorunu çözmenize yardımcı olsunlar. Yada o sevgili kocana başka bir yere taşınacağınızi söyle, eyer hala bu evliliğin sürmezsiniz istiyorsa!

Ya kızlar siz neden aynı katda kv oturmayı kabul ediyorsunuz? Yada aynı evde? Ev uztune ev olurmu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evli çiftlerin özel yaşamını unutmuş, anneliğinin yanında maddi destekte bulunduğu için bunun verdiği söz hakkı var kayınvalidenizde haksız yere.
Yakın oturmanızın güçlüklerini yaşıyorsunuz, eşinizde işsiz olunca işler iyice çığrından çıkmış.
Bu hakkı nasıl ödeyecekler, farkına varıyorlar mı acaba merak ediyorum.

Kolay mı olur bilemiyorum ama ne olursa olsun eğer boşanmayacaksanız şimdilik anne evine gitmeyin, dinlemeyin eşinizi.
Giderseniz iş çözümsüz olmaya başlar. Eşinizin bulduğu işin oturması gerekiyor ki kendini yeniden bulabilmesi için.
Eğer giderseniz düzene alışamaz ve annesinin doldurmasıyla sizi görmemezlikten gelmeye başlar.

boyle kayınvalıde ıyıkı bana denk gelmedı... paralarım valla...
ezdırmeyın kendınızı....eşinizde onlardan tarafa madem çekın gıdın burnu surtsun bıraz.....
boyle evlılık mı olur ya...

canım benim inan ne diyeceğimi şaşırdım şok oldum okuduklarım karşısında.
ALLAH yar ve yardımcın olsun güzelim konuşmaya çalış eşinle çok zor görünüyor ama umarım seni anlar ve yuvan kurtulur çok zor bir durum...

Haklısın ve tepkilerinde çok normal
Onlar fazla içli dışlı yaşamaya alışmışlar, bu yüzden onlara normal gelmiyorsun herhalde
Ben bu tarz durumlarda uzağa taşının diyenlerdenim ancak sizin sorununuz yakın olmak değil sadece
Eşin kime nasıl davranacağını bilmeyen ve sorumluluk alamayan biri

Nasıl olur bilemiyorum ama eşinin evlendiğinizin sadece 2 kişilik bi yuvasının olduğunun farkına varması lazım, annesinden ne maddi yardım ne de manevi direktifler beklememeli..
Bunları yapabilirse zaten ayrı eve çıkmakta kolay olur..

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Şu kaynanaların derdi nedir ki anlamadım hiç.
Hazırlanda seni annene götüreyim de ne demek yaaaa...Bu tarz laflara deli olmamak elde değil. Konuşsan diyeceğim ama çok konuşmuşsundur.İnan ne diyeceğimi bilemedim...

aminnn aminnn yaaa evet ben artık ağlama krizlerine girince öyle dedi.
çok konuştum çok evet değişti biraz ama en ufak kavgamızda yüzüme de vurabiliyor yaptıklarını.

esının aılesını bı kenara bırakta
esın problemlemlı senın..

eşim problemli demedim ki hepsi problemli onların eşimi delirtiyorlar resmen onlar dolduruyor bana gönderiyor ben şikayet ediyorum onlara gidiyor eşim kafayı sıyırmak üzere. ama kavga nedenlerimiz hep eşimi doldurmaları eşimi doldururkende baban bizi sana emanet edip öldü sen karı buldun bizi unuttun babanın emanetine sahip çıkamadın şeklinde oluyor anlayacağız eşimi can elinden vuruyor kv

Canım benim.. Henüz cok yenisinizde..
sabirla biraz daha mücadele et ve sakın gitme! Cok istiyorsa kendisi gitsin kafasını dinlesin..

bak bu tek başına vereceğin bir savaş değil, karşı taraf takımı kurmuş. İstersen buyuklerine haber ver, gelip aranizdaki sorunu çözmenize yardımcı olsunlar. Yada o sevgili kocana başka bir yere taşınacağınızi söyle, eyer hala bu evliliğin sürmezsiniz istiyorsa!

Ya kızlar siz neden aynı katda kv oturmayı kabul ediyorsunuz? Yada aynı evde? Ev uztune ev olurmu?

çok mu yeni 1,5 sene olacak nerdeyse ve ben evliliğimizin 6. gününden beri bunları yaşıyorum sabreriyorum ama hep ben suçlu oluyorum büyüklerime haber veremem çünkü sevgili kv ailemle görüşmüyor en son benim düğünümde görüştüler annem düştü kolunu kırdı da oğlunun zoru ile telefondan geçmiş olsun dedi sürekli kendine bekler
kocama başka evi çok söyledim ama çıkmıyor bu evden bizim ölümüz çıkacak diyor . kocam hem evliliğin sürmesini hem o evde yaşamamızı istiyor.
ben bu kadar olacağını hiç tahmin etmemiştim yoksa kabul edermiydim öyle oturmayı :(

Evli çiftlerin özel yaşamını unutmuş, anneliğinin yanında maddi destekte bulunduğu için bunun verdiği söz hakkı var kayınvalidenizde haksız yere.
Yakın oturmanızın güçlüklerini yaşıyorsunuz, eşinizde işsiz olunca işler iyice çığrından çıkmış.
Bu hakkı nasıl ödeyecekler, farkına varıyorlar mı acaba merak ediyorum.

Kolay mı olur bilemiyorum ama ne olursa olsun eğer boşanmayacaksanız şimdilik anne evine gitmeyin, dinlemeyin eşinizi.
Giderseniz iş çözümsüz olmaya başlar. Eşinizin bulduğu işin oturması gerekiyor ki kendini yeniden bulabilmesi için.
Eğer giderseniz düzene alışamaz ve annesinin doldurmasıyla sizi görmemezlikten gelmeye başlar.

kv ben ona gelin geldim geleli evimde söz hakkı var çünkü o ev onunmuş. ne hakkı onlara göre ben suçluyum onlar ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar ama ben onlara nankörlük yapıyorum. bir süre daha baba evime dönmeyi düşünmüyorum açıkcası bu akşam ki suratını merak ediyorum bakalım nasıl utanacak mı dediklerinden evden de kovdum git annende yat kafa dinle dedim ama gitmedi kuzu kuzu geldi eve geri. zaten eğer gidersem bir daha dönüşü olmaz çünkü daha önce ailem beni alıp getirdi binbir tembih ile beni geri eşime teslim ettiler ve babam bu ilk ve sondu bir daha kızım gelirse teslim etmem dedi eşime

boyle kayınvalıde ıyıkı bana denk gelmedı... paralarım valla...
ezdırmeyın kendınızı....eşinizde onlardan tarafa madem çekın gıdın burnu surtsun bıraz.....
boyle evlılık mı olur ya...
Allaha şükür kendimi ezdirmiyorum ne eşime ne annesine ne kardeşine karşı haklıysam hakkımı savunuyorum.
gidersem burun sürttürmek için olmaz kesin gidiş olur yukarda da yazdığım gibi daha önceden baba evine dönmüştüm zaten :14:

yazıklar olsun hemde bin kere yazıklar olsun böyle annelere :59:

nasıl bir anne ki hem sizin evinize yardım ediyor, sonrada başına kakıyor.. kişiliksiz bir insan demek ki.. yardım ettiği işsiz oğlu!!!!!!

eşinizin her kelimesi annesine ait diye düşünüyorum..

ben olsam babamla da konuşup bir süre giderdim. hani boşanma lafını da sürekli ağıza almak, karşıdakini arsız yapar ve ciddiyetini kaybeder.
giderken sadece tek kelimeyle 'ikimizin de düşünmeye ihtiyacı var' derdim heralde :50:

Diyebileceğim tek şey insanın kendisini kimseye ezdirmemesi gerektiği

kendimi asla ezdirmiyorum ezdirmediğim için bana böyle düşmanlar zaten çünkü onların her dediklerine boyun eğmiyorum

canım benim inan ne diyeceğimi şaşırdım şok oldum okuduklarım karşısında.
ALLAH yar ve yardımcın olsun güzelim konuşmaya çalış eşinle çok zor görünüyor ama umarım seni anlar ve yuvan kurtulur çok zor bir durum...

ben her seferinde daha üst model birşeyler yaşadığım için artık bu yaşanılanlar bana küçük geliyor :(
amin 1.5 senedir konuşuyorum sorunun tamamen ailesinden geldiğinin farkında değil çünkü onlar birlikte yemek yiyen birlite oturanlar öyle yetişmişler zmanında dedesi babaannesiyle beraberlermiş benim annem nasıl onlarla beraberse sende benim annemle beraber olcan diyor kısaca anlasaydı bu zaman kadar anlamazmıydı :14:

Haklısın ve tepkilerinde çok normal
Onlar fazla içli dışlı yaşamaya alışmışlar, bu yüzden onlara normal gelmiyorsun herhalde
Ben bu tarz durumlarda uzağa taşının diyenlerdenim ancak sizin sorununuz yakın olmak değil sadece
Eşin kime nasıl davranacağını bilmeyen ve sorumluluk alamayan biri

Nasıl olur bilemiyorum ama eşinin evlendiğinizin sadece 2 kişilik bi yuvasının olduğunun farkına varması lazım, annesinden ne maddi yardım ne de manevi direktifler beklememeli..
Bunları yapabilirse zaten ayrı eve çıkmakta kolay olur..

evet evet aynen öyle onlar sürekli içli dışlı olmaya alışmışilar çevreleri de hep öyle geçmişte de onlar öyle görmüşler ve ben buna itiraz edince dedikleri hep aynı sen bizi istemiyorsun aslında yok öyle birşey sadece her gün vıcık vıcık olmak istemiyorum :( uzağa taşınsak sorunlarımızın çoğunun çözüleceğindne emini m tek sorunumuz geçim sıkıntımız olur o zaman
evet bilmiyor çünkü eşimin babası uzun süre önce vefat etti ve kv eşimi babasıyla vuruyor baban bizi sana emanet etti ama sen karı alınca bizi unuttun babanın emanetine sahip çıkmıyon diyor bi de ağlamaya başlıyor zaten baba faktörü eşimin en hassas olduğu nokta
dün bundan sonra hiç yardım almayacağını da söylemiş onlara alınmayacak yardım bundan sonra diyor. ben zaten almıyordum da
ama gitmiyor ayrı eve gitmiyor :14:

Valla ne diyecegimi bilemedim,,gercekten ruhen bir savasin icindesin..allahim yardimcin olsun..bu arada sen simdilik hamile falan kalma,,zamana birak herseyi bir muddet , ama sakin cocuk yapma...allahim hakkinda hayirlisi neyse onu versin

yazıklar olsun hemde bin kere yazıklar olsun böyle annelere :59:

nasıl bir anne ki hem sizin evinize yardım ediyor, sonrada başına kakıyor.. kişiliksiz bir insan demek ki.. yardım ettiği işsiz oğlu!!!!!!

eşinizin her kelimesi annesine ait diye düşünüyorum..

ben olsam babamla da konuşup bir süre giderdim. hani boşanma lafını da sürekli ağıza almak, karşıdakini arsız yapar ve ciddiyetini kaybeder.
giderken sadece tek kelimeyle 'ikimizin de düşünmeye ihtiyacı var' derdim heralde :50:

evet eşim akşam tamamen annesinin ağzıyla konuştu tamamen o akşam konuşan kişi kesinlikle benim eşim değildi :5:
sürekli boşanma lafı eden biri değilimdir etmem de akşamla birlikte 3 tane çok büyük kavga ettik ve ben bu 3de olmuyorsa boşanalım yıpratmayalım birbirimizi daha fazla dedim :s

eğer ki babamlara gidersem bu işin dönüşü yok ama işte bunun için ne yapacağımı bilmiyorum. daha önce ailem beni alıp getirdi zaten eşim şehirdışında iken apar topar eşimi çağırdılar babam bin bir nasihatla teslim etti birr daha aynısı olursa kızımı alırım elinden dedi bu günde devam ederse annesine gidip orda kalmasını herşeyi düşünüp öyle baba evime gideceğimi söylemeyi düşünüyorum

eşin çok kırıcı sözler söylemiş.o evden taşınmadığınız sürece sorunlarınız bitmez.allah yardımcın olsun.

Valla ne diyecegimi bilemedim,,gercekten ruhen bir savasin icindesin..allahim yardimcin olsun..bu arada sen simdilik hamile falan kalma,,zamana birak herseyi bir muddet , ama sakin cocuk yapma...allahim hakkinda hayirlisi neyse onu versin

amin hayır çocuk düşünmüyorum ve olmaması için gelimden geleni yapıyorum zaten eşim korunmayı kabul etmiyor ben de iğne ve ilaçlar dokunduğu için takvim uygulaması ile korunuyorum. ama b sinirle ben onunla özel birşeyler yaşayamam zaten benim sinirimde kolay kolay geçmiyor :14:

evet eşim akşam tamamen annesinin ağzıyla konuştu tamamen o akşam konuşan kişi kesinlikle benim eşim değildi :5:
sürekli boşanma lafı eden biri değilimdir etmem de akşamla birlikte 3 tane çok büyük kavga ettik ve ben bu 3de olmuyorsa boşanalım yıpratmayalım birbirimizi daha fazla dedim :s

eğer ki babamlara gidersem bu işin dönüşü yok ama işte bunun için ne yapacağımı bilmiyorum. daha önce ailem beni alıp getirdi zaten eşim şehirdışında iken apar topar eşimi çağırdılar babam bin bir nasihatla teslim etti birr daha aynısı olursa kızımı alırım elinden dedi bu günde devam ederse annesine gidip orda kalmasını herşeyi düşünüp öyle baba evime gideceğimi söylemeyi düşünüyorum

yaa ben şöyle düşündüm. hani geçici olarak gitseniz, boşanma dolayısıyla değilde, aklı başına gelir belki diyerek gitseniz daha iyi olur sanki :50:

hani en azından şart koşarsınız, taşınacaksak herşeyi unutalım falan diyip, bir kere daha denemiş olursunuz. boşanmak üzücüdür, kolay değildir netiecede.
ama baba da gurur yapar normaldir, bir daha göndermem demiş.. abla kardeş falan yok mu babandan habersiz gitsen bir süre orada kalsan???

evet evet aynen öyle onlar sürekli içli dışlı olmaya alışmışilar çevreleri de hep öyle geçmişte de onlar öyle görmüşler ve ben buna itiraz edince dedikleri hep aynı sen bizi istemiyorsun aslında yok öyle birşey sadece her gün vıcık vıcık olmak istemiyorum :( uzağa taşınsak sorunlarımızın çoğunun çözüleceğindne emini m tek sorunumuz geçim sıkıntımız olur o zaman
evet bilmiyor çünkü eşimin babası uzun süre önce vefat etti ve kv eşimi babasıyla vuruyor baban bizi sana emanet etti ama sen karı alınca bizi unuttun babanın emanetine sahip çıkmıyon diyor bi de ağlamaya başlıyor zaten baba faktörü eşimin en hassas olduğu nokta
dün bundan sonra hiç yardım almayacağını da söylemiş onlara alınmayacak yardım bundan sonra diyor. ben zaten almıyordum da
ama gitmiyor ayrı eve gitmiyor :14:

Hep diyorum bir tarafın iyi olması da çözüm değil, iki tarafta iyi olmalı ki yürüsün
Ama nedense hep çevremde ya gelin tarafı çok baskın oluyor damadı ailesinden tamamen koparıyor ya da damat ailesi çok baskın olup geline kabile hayatı sürdürüyor..

Sırf bu sebeple birinden birine en ufak bi yakınlık söz konusu olmasın diye işime yakın ev tuttum, iki aileye de uzağız..
Bekarlara da tavsiye de bulunuyorum, size de inşallah şimdi değilse bile ilerde nasip olur...

Evleniyorum demek, benim artık kendi ailem kendi sorumluluklarım var demektir
İyi kötü ne olursa olsun sadece eşler arasında kalmasıdır
Taraflardan biri bunu bozarsa çok ufacık birşey bile kocaman olur..

Eşin hatayı burada yapıyor ve annesi de cesareti eşinden buluyor
Annesi de hatalı her hatasından oğlunun sırtını sıvazlayıp para vererek çözüm bulduğunu sanıyor ama değil işte
Sana karşı da dolrurup durması çok büyük hata
Eşi de ölmüş ilerde birgün merhamet edersen sen edeceksin yine ona
İnsanlarda azıcık şuur olsa bu benim yavrumsa bu da başkasının yavrusu , artık gelinim oldu kızım sayılır diye bakmalı ki ilerde elden ayaktan düşünce bi güler yüz görebilsin..

Canım benim konunu okuyunca üzüldüm :( Rabbim yardımcın olsun..Bence hemen pes etme.Eşini seviyorsan ailesini idare etmeyi de bir şekilde öğreneceksin..Neredeyse bir çok ailede olan sorunlar bunlar,öyle düşün..Dualarım seninle canım..

Çok pardon ama bu durumda baban seni evine götürmemeliydi
Eşin gelip binbir özürle kendisi almalıydı babanın evinden seni
Şehir dışından döndüğünde

En azından benzer bir durum olursa o adımı siz atmayın, kendisi gelsin şart şurt varsa da paşa paşa kabul etmek kaydıyla kabul edilsin özrü..

Back