canım işinize yarasın da:))) nette bi dünya liste var ama çoğu bence fuzuli masraf... evde olan şeyleri de değerlendirmek lazımsekercık sagol walla lısteyı sımdıden bılg.a kaydettım opuyorumnanaktan
canım sen de geciktirme bence, ağırlaşıyor insan. olmadık ağrılar başlıyor az ayakta kalsam yoruluyorum hemen, anca yarım saat bi saat gezebiliyorum sonra mutlaka dinlenmem gerekiyorCanım bence daha telaş yapacak döneme gelmemişsin. Ben 35 e girdim daha hazırlık olarak bişe yaptım sayılmaz. Bizimde maddi sorunlarımız vardı bu haftaya kadar ertelemek zorunda kaldık. Geç kaldık ama para olduktan sonra bir iki günde hepsi halledilir. Ama yinede insan birşeyler almak istiyor haklı olarak. Sekercik çok güzel anlatmış. Bence şimdiden kendin ve bebek için hastene çantasını hazırla ufak ufak 32. haftana kadar tamamlamaya çalış. Ben daha bitirmedim, çok önemli olmayan ufak tefek eksikler kaldı. Kıyafet olarak çok fazla şey almamaya çalış zaten çok çabuk büyüyor ve etraftan çok hediye geliyormuş. Bence şimdilik alacaklarının listesini yap. Yavaş yavaş almaya başla ama kıyafetten başlama madem cinsiyeti belli değil. Ya da şimdi herhangi bir renk al sonra değiştirirsin...
valla ben daha hamile bile kalmadan bi turuncu takım almıştım:) ortak renk, malum. erkekler de turuncu giyer babamız da kırmızı almıştı çok şeker:))) illa mavi mi giycek oğullarımız ?
bi de ablam bana gördüğün orjinal bişey olursa al, diğerleri nasılsa tamamlanır demişti ben de büyük de olsa görüp de çok beğendiğim şeyleri alıyorum
yorgan kullanamıyormuş bebekler bi uyku tulumu almak lazım ben de onu alamadım daha, kadife uyku tulumları var altı torba gibi kapalı kolları filan var içine bebeği sokuyosun uyuyor öyle üstünü açma derdi yok ama örülmüşünü de gördüm örenler de var sanırım ama kadifeler daha sıcak tutar gibi geldi bi de bebeklere polar giydirmeyin deniyor haberiniz olsun kızlar:)))