• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha güçlü bir karakter olmak için yaptıklarınız

portakalkeki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
191
308
53
Kızlar elbette bu bir mizaç meselesi fakat insan gelişen ve değişen bir varlık nihayetinde o sebeple soruyorum eskiye oranla sizi daha güçlü yapan şeyler nelerdir, ben insanlara değer verip beklentiye girdiğimi bu sebeple de kırıldığımı görüyorum hep bu huyumu bırakmalıyım mesela , sizin de böyle ders çıkarıp uyguladınız şeyler varsa dinlemek isterim 😊

Tv de yayınlanan saçma sapan dizilerden kendinizi soyutlayarak başlayabilirsiniz.
Kişisel gelişim kitapları okuyabilirsiniz.
Geçmişte yaşadıklarınızı tecrübe olarak kabul edin..
Yanlışlarınızı tekrar etmeyin..
Kendinize güvenin ve değer verin.. :KK25:

Kızlar elbette bu bir mizaç meselesi fakat insan gelişen ve değişen bir varlık nihayetinde o sebeple soruyorum eskiye oranla sizi daha güçlü yapan şeyler nelerdir, ben insanlara değer verip beklentiye girdiğimi bu sebeple de kırıldığımı görüyorum hep bu huyumu bırakmalıyım mesela , sizin de böyle ders çıkarıp uyguladınız şeyler varsa dinlemek isterim 😊
Bende tv izlemiyorum bilgi yüklü yayınları kendim seçiyorum bence şu aşk filmleri izlemeyin hiç kimse bu tür aşklar yaşamıyor yazık bunları izleyenler boşuna değerli vaktini heba ediyor

Belki iyi bir örnek olmayacak ama daha az güveniyorum daha çok gözlemliyorum güvenmediğimi belli etmemeye çalışıyorum. Onlar gibi politik olmaya çalışıyorum (iş yerinde). Ne kadar ekmek o kadar köfte felsefesiyle hareket ediyorum. Ha bir de eskisi kadar her şeyimi anlatmıyorum haset eden gözü kalan çok oluyor…

Benden daha tecrübeli insanları çokça dinlemek, tavsiyelerini almak, genel kültür edinmeye çalışmak ve okuyup araştırmak. Bunların hepsi insana bir olgunluk, anlayış veriyor bence. Karakterini sağlamlaştırıyor.

Kimseden bişey beklemiyorum bu nedenle hayal kırıklığı olmuyor kimseden kimseye fayda Yok maalesef bu devirde insanlar çok bencil yalnızlığa mahkum ediliyoruz

Back