- 30 Nisan 2023
- 1.402
- 1.466
- 31
-
- Konu Sahibi Sofiasofia
Pes etmeyin en azından başarmışsiniz ben bu kadar azimli değilim.hanımlar merhaba. 20 güne yakın şekersiz beslendim ve aralıklı oruç tuttum. kesinlikle incelme oldu ve bu kadar sürede 3 kilo vermişim. olabildiği kadar protein ve sebze almaya çalıştım. o yüzden kastan vermediğim için muhtemelen yavaş bir kilo alımı oldu. inceldim ama beklediğimden daha az bir incelme oldu. buna da şükür desem de, yaz geldi çattı. hala vermem gereken 6 7 kilo daha var. arada yürüyüş ve günlük 20 dklık spor yapıyordum ama sanırım çok daha yorucu şeyler yapmam lazım, chloe ting gibi falan. cunku pcos um var belden hala fazlalılıgım fazla. yazın güzel kıyafetler giymek istiyorumböyle gidersem ekime anca istediğim kiloya gelebilicem. bunu hızlandırmanın tek yolu yorulmak mı geçen gün chloe ye baslayayım dedim gece kaslarım öyle agrıdı ki, acıyla uyudum uyandım var mı bi tavsiyeniz
Evet yorulmadan olmayacak gibi. Kardiyo da şart, işte keşke şu kas ağrıları olmasa. Olmaması için sanırım düzenli yapmak gerekDaha fazla incelmek istiyosanız sıkı diyete devam ve yorucu egzersiz şart malesef. Çağla’ya çıkan bir profesor yürüyüşün zayıflamaya pek etkisi olmadığını söyledi
Denediniz mi, etkisi çok bariz mi, ben 16 a 8 yaptım 21 gün içinde20:4 if
Peki ne yiyorsunuz bu 10 gündür10 gündür yapıyorum. Günde 15-20 bin kadar adım sayısı ile destekliyorum (sadece adım olarak değil, günde 3 kere 45 dakikalık tempolu yürüyüş, ya da hafif koşu diyelim) günde yarım kilo yağdan kaybediyorum. Tabii benim yağ oranım yüksek olduğu için böyle ama siz de bunun yarısını verebilirsiniz. Başta zor geliyor ama 5-6 kilo için aylarca uğraşmaktan iyidir.
O zaman günün son yemeğini yiyin ve açlık penceresini açınÇok teşekkür ederim ben de başlıyorum bugün