daha evlenmeden yaşanan sorunlar

pelinn2285

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
67
0
36
Edirne
merhaba arkadaşlar aslında uzun zamandır yazmayı düşünüyodum ama her seferinde vazgeçiyodum ama artık içime atmaktan yoruldum bana bir akıl verin lütfen..benim yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım var.aramız çok iyi onunla hiçbir sorunum yok ailesiylede tanıştım annesi babaannesi bana karşı çok iyiler ama abisi bizi ayırmaya çalışıyor..aslında abiside ilk başta bana karşı iyidi destekliyordu hemen evlenmemizi istiyordu bende hemen olmasını istemedim birde küçük bir şehirde yaşıyoruz biz herkes herkesi tanıyor ve dedikodular dolaşıyor etrafta..erkek arkadaşım çiftçilik yapıyor iyide para kazanıyor ama tarlalar ortak abisi tarlaları işleyemediği için bütün sorumluluk erkek arkadaşımda kaldı ve gelir giderini o idare ediyor abiside karışmıyor.ben ve annem güya tarlaları ayırmaya kalkmışız böyle söylentiler duymuş ve kardeşinin bile haberi olmadan babamla konuşmuş buda yetmemiş gibi beni telefonla arayarak bitti artık evlenemezsiniz dedi bende sen karar veremezsin dedim bu lafıma dahada çok sinirlenmiş.ne kadar uğraştıysada erkek arkadaşım benim yanımda oldu abisiyle konuşmadı ve gerekirse herşeyi ayıracağını söyledi sonra mecburen alttan almak zorunda kaldı bir akşam buluşalım sorunları halledelim dedii.tamam dedim ve buluştuk buluşmaz olaydık güya arayı iyi yapıcaktık benden özür beklemiş beyfendi bende suçum yok dilemem dedim adam resmen delirdi ayağa kalktı bağrınmaya başladı ağzından çıkanı kulağı duymuyodu resmen o kadar aptalca laflar söyledi..kardeşine bunun neresine büyülendin sen yazık sana sen kendini ne zannediyosun falan gibi beni dövecek edasında hareketler yaptı..sonra lavaboya gitti geldi insan kılığına büründü..sinirleri dağa gitti sanki ben herşeye rağmen benimde hatam olmuştur sizinde olmuştur dedim kendi adıma özür dilerim dedim o da babamdan özür dileyeceğini söyledi sonra zarla zorla öptü beni ve desteklediğini söyledi..ama benim gözüm korktu cidden daha şimdiden bunları yapan insan ileride ne yapmaz bazen vazgeçesim geliyor düşününce bile bunalıyorum evlenince sorun yaşamak istemiyorum tabi ben bunları aileme anlatamadım anlatsam kesinlikle onaylamazlar herşeyi kendi içimde yaşıyorum ne yapsam bilemedim..herşeye rağmen evlensem mi yoksa ne kadar iyi anlaşırsak anlaşayım ne kadar seversem seveyim bu sorunlar yüzünden bitirsem mi çok kararsızım..çok uzun yazdım kafanızı şişirdim kusura bakmayın acaba seviyorum diye mantıklı düşünemiyomuyum gözüm görmüyomu hiçbir şeyi diye sizlere danışmak istedim şimdiden teşekkürler...

Önemli olan senin eşinle olan huzurun mutlulugun bence.Hem sevdigin insanda abisine karşı seni ezdirmemiş seni korumus abisiyle de konusmamıs bir süre.Evlenince abiside sizinle kalmayacaksa sorun yok bana göre.

belli ki sevgilin seni çok seviyor ve sana destekçi..

abisinin sizi ayırmasına fırsat verip, istediğini onun eline sunma.

birbirinizi sevip kollayarak yürüyün hayat yolunda sevdiceğinle..

sevgilin seni ne kadar severse sevsin
ne kadar korursa korusun.
ister uzak ol evlenınce o abısıne yınede senın canını sıkmaya yetecek.
ilerde bayramda seyranda yuzyune baktıgınızda aklınıza gelmeyecekmı bu olaylar.
ortam gerılecek falan offf bı sürü şey.
sonra gelıp buraya bayram yaklasıyo o abısının yüzünü gormek ıstemıyorum falan dıye konu açarsın.
bugun boyle yapan yarın neler yapmaz.
bu ne yaaa...
aşkından gebersende ayrıl bence.
ben bu durumu yaşasaydım gözümde canlandı bırde direkt sogurdum. herseyden..
dedikodular şimdiden başlamış bıle yok annenle tarla muhabbetleri.
ilerde işin iş...

Aynı olayların bir benzerini ben eşimin büyük abisiyle yasadım biz birlikte iken adam sürekli beni aşağılıyordu.hatta babam öldüğünde
""olsun hayata daha sıkı asılır üniversite okur"" demişti.Evet üniversiteyi okudum işimi buldum çokda para kazandım kardeşine askerdeyken baktım kendisi bissürü borç yaparken onların borçları yüzünden biz evlenemedik ama hiç cevap vermedim.
Taaki ortanca kardeşleri bir sevgili buluncaya kadar o kız gayet terbiyesiz herşeyi söyleyen ağzına geldiği gibi konuşan bir kız ve ortanca kardeşlerini adeta dibinden ayrılmıyor heryerde beraberler işte evde ee tabi büyük abi sinirleniyor " ne biçim kız bu yaa edepsiz bu" bana gelince çok eğleniyorum çünkü büyük abi bana artık okadar iyi davranıyorki adeta onu görünce değerimi anladı. biz evlendik evet ortanca abisinin dünya güzeli sevgilisini hiç mi hiç Sevmiyorum kız adeta yarışa girdi benle.evet bazen takılıyorum eşimi huzursuz ettiğim zamanlar oluyor ama hemen fark edip uzatmıyorum.Şunu farkettim aileleriyle ilgili nekadar eleştiri yaparsak okadar aileleri değerli oluyor.oyüzden 2 haftada bir gidip geliyorum ve hiç onLARIN HAKKINDA KONUSMUYORUM EŞİMLE BÖYLECE DAHA ÇOK SEVİLİYORUM .TAVSİYEM KESİNLİKLE AİLESİ HAKKINDA EŞİNLE KONUSMAYIN AKILLARINA KARPUZ SOKMAYIN.YOKLARMIŞ GİBİ DAVRANIN İLLA İSTİYOSANIZ BURDA PAYLAŞABİLİRİZ:))))

Aynı olayların bir benzerini ben eşimin büyük abisiyle yasadım biz birlikte iken adam sürekli beni aşağılıyordu.hatta babam öldüğünde
""olsun hayata daha sıkı asılır üniversite okur"" demişti.Evet üniversiteyi okudum işimi buldum çokda para kazandım kardeşine askerdeyken baktım kendisi bissürü borç yaparken onların borçları yüzünden biz evlenemedik ama hiç cevap vermedim.
Taaki ortanca kardeşleri bir sevgili buluncaya kadar o kız gayet terbiyesiz herşeyi söyleyen ağzına geldiği gibi konuşan bir kız ve ortanca kardeşlerini adeta dibinden ayrılmıyor heryerde beraberler işte evde ee tabi büyük abi sinirleniyor " ne biçim kız bu yaa edepsiz bu" bana gelince çok eğleniyorum çünkü büyük abi bana artık okadar iyi davranıyorki adeta onu görünce değerimi anladı. biz evlendik evet ortanca abisinin dünya güzeli sevgilisini hiç mi hiç Sevmiyorum kız adeta yarışa girdi benle.evet bazen takılıyorum eşimi huzursuz ettiğim zamanlar oluyor ama hemen fark edip uzatmıyorum.Şunu farkettim aileleriyle ilgili nekadar eleştiri yaparsak okadar aileleri değerli oluyor.oyüzden 2 haftada bir gidip geliyorum ve hiç onLARIN HAKKINDA KONUSMUYORUM EŞİMLE BÖYLECE DAHA ÇOK SEVİLİYORUM .TAVSİYEM KESİNLİKLE AİLESİ HAKKINDA EŞİNLE KONUSMAYIN AKILLARINA KARPUZ SOKMAYIN.YOKLARMIŞ GİBİ DAVRANIN İLLA İSTİYOSANIZ BURDA PAYLAŞABİLİRİZ:))))

Size böyle davranırken, ayağa kalkıp söylenirken sevdiğiniz kişi ne yapıyordu ? Sizi oradan alıp götürmedi mi ?

İşlerş aynı, evde söz sahibi bir abi.. İşiniz zor. Belliki arada yanlış anlaşılmalar var.Düzelir inşaallah.

Eşiniz olacak kişinin sizi koruyabilme, sakınabilme sorumluluğu varsa aileler çok önemli olmuyor ama huzursuzluğu neden oluyorlar.

aslında şöyle bir durumda var arkadaşlar benim erkek arkadaşım çok sabırlıdır çok iyi niyetlidir ama sabırda bir yere kadar tabi sabrı taştığı zaman işi kavgaya kadar götürür..abisinin dediği olmaz hiçbir zaman o eser bağırır çağırır tükürdüğünü yalar o kadar..bu adam gerçekten ruh hastası tedavi görmesi gereken biri zaten bi ara ilaç falan kullanmış neyse sinirlendiğinde kendini kaybediyor..evdede kırmadığı eşya kalmamış tabak çanak telefon eline ne geçerse bunları bana söyleyen kendileri..bildiğiniz deli yani...evlenince ayrı yaşayacağız onunda kendi evi var bizimde kendi evimiz var annesininde ayrı evi var herkes kendinden sorumlu olacak yani ama abi sonuçta mecburen yüz yüze bakmak zorunda olacağız birde bir dediği diğerini tutmuyo adamın sinirlendiğinde saçmalıyo sakinleşince insan olduğunu hatırlıyo ve mantıklı konuşmaya alttan almaya başlıyo amaaan ne zor işlermiş bunlar daha şimdiden nefret ettim valla şeytan görsün yüzünü ama işte bi delinin aklıyla hareket etmelimiyim etmemelimiyim..

erkek arkadaşım da bende sesimizi çıkarmadık o abisinin huyunu bildiği için o sırada konuşmuyor çünkü o sırada ne söylesek dinlemeyecek ve anlamayacak sakinleşince konuşuyor..beni oradan alıp götürse bir daha geri dönüşümü olmazdı öyle olmasını istemedi..erkek arkadaşım önemli olan bizim huzurumuz onun haricinde kimse benim umrumda değil diyor gerekirse hiç görüşmeyiz diyor ama ne kadarını başarabilir bilmiyorum..işler aynı değil aslında abisinin ayrı bir işi var o işten dolayı erkek arkadaşıma yardımcı olamıyor yani işleri yapan kendisi..bir gel git akıllı abisi o laflardan sonra benim gönlümü almaya çalıştı bide desteklediğini falan söyledi tükürdüğünü yalıyor yani ama farkında değil işte işim gerçekten çoook zor

abisi erkek ark.nız olmadan birşey yapamayacığını sandığı için geri adım atıyor belli...yoksa daha kötü de olabilirdi belkiii...
erkek ark.nız sizi ne kadar koruyabilir...bu çok önemli evet sizin huzurunuz çok önemli ama evlilik sadece 2 kişiden değil 2 aileninde evlenmesi demek aynı zamanda çıkan onca gürltüyü kaldırbilir misiniz...kimsenin ne hayatı nede evliliği dörtdörtlük değil bunu unutmayın...ama eğer evlenirsenizde sizi oldukça çok zorlu bir serüven bekliyor..bunuda düşünün ama bu değil başka birisiyle evlenseniz yapabilirmisiniz erkek ark.nız sizi ne kadar seviyor...siz onu ne derece seviyorsunuz...ailesiyle başa çıkmaya hazır mısınız...çünkü eğer tüm işi o yapıyorsa yani erkek ark.nız daha çatlak ses çok duyacaksınız....yane bnm görüşüm kısaca iş eşinizde bitiyor ailelerde önemli ama kadı kızında kusur var be güzelim....eşinin sevgisini kendi sevgini ölç tart tamam canım...

insanın bi başkasına akıl vermesi çok kolay oluyor ama iş kendine gelince değişiyor herşey..dışarıdan çok kolay gibi görünen şeyler çokta kolay olmadığını anladım ayrıl bitir derdim bende olsam bi başkasına ama bitmiyo öyle işte..bitirsem çok daha iyisinimi bulurum bilemiyorum hayatta hiçbir şey için pişman olmak istemiyorum..beni bu kadar çok seven başka birini bulabilirmiyim gerçekten bilmiyorum erkek arkadaşım benim her dediğimi yapar bir dediğimi iki etmez..bir de benim kötü bir huyumda çok inatçıyımdır acaba inat uğruna mı yapıyorum diyorum kafam karışık cidden..bir daha cesaret edemez diyo erkek arkadaşım..şunuda çok iyi biliyorum böyle sorunlar elbet çıkıyor evlendikten sonra olur genelde ama mutlaka oluyor ben görüşmem diyorum kendi kendime olur biter ben evimde huzurlu olduktan sonra başkaları canımı sıkar ama geçici olur önemli olan eşinle mutlu olabilmek..ayrılmayı düşünürken bile gözlerim doluyo inanın ki...gerçi sonradan göz yaşı döküp pişman olmaktansa baştan bir kere üzülmek daha iyidir..offfffffffffffff çok kötüyüm gerçekten ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum...

senin en iyi şanslı oldğun konu erkek arkadaşının yanında olması oda sana rest çekebilirdi büyük ihtimal bu olaylar olurken sevgilini dolduruşada getirmişlerdir demekki sana sevgisi büyükki gelmemiş dolduruşa canım sevgi kalıcıdır para geçici gençsiniz allaha şükür çalışır yapılır evlenecek olan sizlersini aynı yastığı sen ve o baş koyacaksınız bence bunlar ufak detaylar o insanların gözleri para bürümüş sevgilinede söyle o zaman çok biliyorsa abisi işleri kendi yapsın!!!! sinirlendim valla ne büyük haksızlık

Belliki durumu biliniyor. Sonuçta sen ailenin geri kalanlarıyla anlaşıyorsun. Sanırım o şahıs sinir hastası bence senin şahsına bir durum değil, genel ruh hali öyle. Çokta sorun etme eğer kasıtlı yapıyor olsaydı veya kin bilemiş olsa evet sorun var diyebiliriz de ruh hali düzgün değil besbelli seninle de erkek arkadaşının arası iyi bence sorun etme. Öyle estiğinde gürlediğinde çok üstüne gitme zaten düzeliyormuş hallolur bir şekilde.

Sevdiğinizden sırf abisinin bu davranısları yüzünden ayrılırsanız, istediğini eline vermiş olursunuz.. Erkek arkadaşınız olmasa hayatınızda başka bir erkek olsada mutlaka başka bi tantana olacaktır.Herşey sizde bitiyor.Orta yolu bulabilmek aldırmamak sızın elınızde..ama sımdıden dayanamayacagınızı dusunuyosanız ayrılırsınız olur bıter..daha evlenmedıysenız gardınızı ona göre alırsınız..Evınızı koyunuzu ayrı yaparsınız..Cok ılerı gıderse tavrınızı bellı eder hıc degılse kendınızden uzak tutarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…