- Konu Sahibi pelinn2285
merhaba arkadaşlar aslında uzun zamandır yazmayı düşünüyodum ama her seferinde vazgeçiyodum ama artık içime atmaktan yoruldum bana bir akıl verin lütfen..benim yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım var.aramız çok iyi onunla hiçbir sorunum yok ailesiylede tanıştım annesi babaannesi bana karşı çok iyiler ama abisi bizi ayırmaya çalışıyor..aslında abiside ilk başta bana karşı iyidi destekliyordu hemen evlenmemizi istiyordu bende hemen olmasını istemedim birde küçük bir şehirde yaşıyoruz biz herkes herkesi tanıyor ve dedikodular dolaşıyor etrafta..erkek arkadaşım çiftçilik yapıyor iyide para kazanıyor ama tarlalar ortak abisi tarlaları işleyemediği için bütün sorumluluk erkek arkadaşımda kaldı ve gelir giderini o idare ediyor abiside karışmıyor.ben ve annem güya tarlaları ayırmaya kalkmışız böyle söylentiler duymuş ve kardeşinin bile haberi olmadan babamla konuşmuş buda yetmemiş gibi beni telefonla arayarak bitti artık evlenemezsiniz dedi bende sen karar veremezsin dedim bu lafıma dahada çok sinirlenmiş.ne kadar uğraştıysada erkek arkadaşım benim yanımda oldu abisiyle konuşmadı ve gerekirse herşeyi ayıracağını söyledi sonra mecburen alttan almak zorunda kaldı bir akşam buluşalım sorunları halledelim dedii.tamam dedim ve buluştuk buluşmaz olaydık güya arayı iyi yapıcaktık benden özür beklemiş beyfendi bende suçum yok dilemem dedim adam resmen delirdi ayağa kalktı bağrınmaya başladı ağzından çıkanı kulağı duymuyodu resmen o kadar aptalca laflar söyledi..kardeşine bunun neresine büyülendin sen yazık sana sen kendini ne zannediyosun falan gibi beni dövecek edasında hareketler yaptı..sonra lavaboya gitti geldi insan kılığına büründü..sinirleri dağa gitti sanki ben herşeye rağmen benimde hatam olmuştur sizinde olmuştur dedim kendi adıma özür dilerim dedim o da babamdan özür dileyeceğini söyledi sonra zarla zorla öptü beni ve desteklediğini söyledi..ama benim gözüm korktu cidden daha şimdiden bunları yapan insan ileride ne yapmaz bazen vazgeçesim geliyor düşününce bile bunalıyorum evlenince sorun yaşamak istemiyorum tabi ben bunları aileme anlatamadım anlatsam kesinlikle onaylamazlar herşeyi kendi içimde yaşıyorum ne yapsam bilemedim..herşeye rağmen evlensem mi yoksa ne kadar iyi anlaşırsak anlaşayım ne kadar seversem seveyim bu sorunlar yüzünden bitirsem mi çok kararsızım..çok uzun yazdım kafanızı şişirdim kusura bakmayın acaba seviyorum diye mantıklı düşünemiyomuyum gözüm görmüyomu hiçbir şeyi diye sizlere danışmak istedim şimdiden teşekkürler...