Daha dün annemizin...:)

Ben de aşığım oğluşuma. Hep hayalimdeki bebek o. Hani bebek düşününce düşlenenlerden. Hiç hasta olmasın, hiç ağlamasın. Maşallah meleklerimize

o kadar yoğun duygular yaşıyorum ki,ve anlatacak o kadar çok duygular var kiiiii.........
hep söylediğim,düşündüğüm ege mesleğini eline alıncaya,ayakları üzerinde duruncaya kadar bana ömür ver allahım....

Bravo çiçekcim bir insan anneleği bu kadar net ifade edebilirmi işte budurr ağlamaktan daha fazla bişi yazamıcam yaa :gitme::gitme:

çiçeğimizzz.... teşekkürler yüreğine sağlık... ne güzel ifade etmişsin hislerimizi.... gözleerimi yaşarttın.... Rabbim imtihan etmesin bizleri.....

çiçek yaaaaaaaa
offfffffff
aglıyorum aglıyorum susuyorum yıne aglıyorum
ogluma bakıp yıne aglıyorum
annemı daha cok anlıyorum
annemde bızı boyle buyutmus demkkı. ogluma sen olmasan ne yapardım ben dıyorum. sen olmadan ne yapıyordum ben.
hayatımı bombos yasıyormusum meger.
bak yıne basladım. senağlama

ağlıyorum gece gece....annelik duygularım tavan yaptı yine...gece uykularımı bölsede...sebepsiz yere ağlasada...onun bi yeri ağrıdığında iliklerime kadar hissetsemde acısını...ben onu çok seviyorum kayıtsız şartsız...canım oğlum benimm...Allahım hiç birimizi yavrularımızla imtahan etmtsin...Saruboceq:

iyiyki varsınız kızlarr hepinizi çook seviyorumopuyorumnanaktan

yaaaa ağlamak istiyorum..eskiden hiç böyle iç geçirmezdim artık sürekli iç geçirir ağlar hüzünlenir buluyorum kendimi..çok şanslıyız biz çok..allahım ne kadar güzel sağlıklı evlatlar nasip etti..ne kadar şükretsek az..

bu arada ben de çok seviyorum kızlar sizi..

görmesekte duymasakta orda iyi insanlar olduğunu bilmek çok güzel bi duygu..

öncelikle çiçek duygularımıza tercüman olmuşsun canım sağol anne olmak duygularla yaşamak zaten ben 2 tane çocuktan sonra 3 ye hamile kaldığımda depresyon tedavisi görüyordum ve ilaç kullanırken hamile kalmıştım ve hamileliğim herkeze battı ay bakabilicenmi zaten iii deilsin aldır sen falan dediler nasıl aldırırdım ki nasıl oğullarıma kıyamıyorsam oda orda kaldığı sürece benim bi parçam ve dünyaya gelecek buna ben nasıl engel olurum asla dedim öleceğimi bilsem meleğime kıyamam ve böylece 6 ay geçti ve depresyon illeti beni tekrar ziyaret etti 3 ay nasıl yaşadım allahımla ben bilirim ama o hep bana destek oldu tekmeleriyle oynamalarıyla uykusuz sabahlara kadar onunla konuştum ve hep koktum bu halimle nasıl bi çocuk dünyaya gelecek die ve sonunda riskli olmasına rağmen 3. sezeryanı olup oğluşumu dünyaya getirdim o benim dert ortağım canım meleğim herşeyim ve beni öyle bi hayata bağladı ki birkeredaha ANNE olma şerefini bana bahşetti şimdi benim kıymetlim ömerim ve abileri beni hayata sımsıkı bağlayan kuzularım rabbim bizibirbirimizden ayırmasın inşallah acılarını yaşatmasın kimseye kuzularının her nekadar burda yazamasamda bulunamasamda sizleri çok uzun zamandır tanıyormuş gibiyim ve hepinizi çok seviyorum arkadaşlar uzun oldu biraz ama muccckkkk

alkisalkisalkis

kızlar niran ünsalın küçük kadınlar dizisinde sölediği şarkı tam bu konunun fon müziği olur ha!!

ben ne zaman büyüdüm anne.....

çicek ağzına sağlık...anne olduğumdan beri hayata daha bir bağlıyım benim kızım Bahar Nur Ömrüm Baharı Gözümün Nuru oldu..onunla herşey daha bir güzel ..Rabbim yavrularımızı ve annelerini korusun...

ne güzel anlatmışsın çiçekcim.aynı duyguları yaşıyoruz.anne olmak hem çok güzel hemde çok zormuş.ben annemi 8 sene önce kaybettim.bu süre içinde okuldan mezun oldum nişanlandım evlendim hastalandım 2 ay hastanede yattım.yani bi sürü mutlu ve mutsuz olay yasadım.hep annemin yokluğunu hissettim.ama bunu en çok keremi kucağıma verdikleri zaman hissettim.keşke o da görseydi bebeğimi ne çok isterdim.bende kerem doğduğundan beri annemi daha çok özlüyorum ve arıyorum.

Allah bizleri kuzucuklarımızdan ayırmasın......

Canım benim anneciğine ALlahtan rahmet diliyorum. eminim o sizleri koruyordur yukarıdan. yavrunu da çoktan görmüştür hatta sevmiştir bile. eminşm gurur duyuyodur seninle anneciğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…