- 28 Ekim 2011
- 1.252
- 7
-
- Konu Sahibi keciii
daha dolgun dudak istiyorsaniz günde iki üc defa 200 kez O M U diyin
sürekli yaptiginizda daha dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz özellikle üst dudak icin cok etkili,arkadasim dan ögrendim bunu... kizin dudaklari capit gibiydisimdi cok güzel gercekten..
Gerçek mi bu başka deneyenler iyi sonuç alanlar var mıdır acaba?
İyi sonuç alınıyorsa deneyebilirim deincecik dudaklarım var biraz dolgun olsalar çok güzel olucak.
Ben bunu söylerken gülme krizine girerim ama omu omu omu omu arada omu bumu omu şumuiyi güldüm akşam akşamm
evet acayıp genıs dudaklıydı cıdden benım bu omudan anlamadıgım sey harflerı ayrı ayır solıcez kı???
valla canım bence ayrı ayrı söylemeliyiz kasları daha iyi çalıştırır ayrı ayrı söylemek..zaten ayrı ayrı söylerken o kızın anlayamadıgımz yüz sekillerine giriyoruz dıkkat edersen :) onun gibi dudaklarmızı dümdüz yapıp sonrsında öne uzatmış oluyoruz. ayrı ayrı söylemek bence daha mantıklı:)
verdiim linkteki sitede farklı yoga hareketlerı de var dudak için ...önemli olan istikrar ki ben yapamıyorum sıkılıyorum hemencik :) kalem egzrsızı vardı mesela yine kk da. onu da biraz yaptım sıkıldım ..mervecim sen onu görmemiş olablirsin belki ..kalem i ıkı dudadgının arasına alıyorsun öne arkaya ceviriyorsun. filipinli bi yogacının hareketi idi. sıkılmaz ısen bence dene.gecici de olsa biraz dolgunluk veriyor sanki.
ayrı ayrı söylüyorsun değil mi?? :)
benim üst dudağim baya ince sanki ,tüm bu egzersizeri yapınca yine dolgunlaşan yerim alt dudak oluyor ..üst için ne yapmalıyım ki?*
o m u lar ne alemdevar mı gelişmeler ?? ben üşeniyorum yapmaya her zamnki gibi .. ya kzılar aklıma bi fikir geldi han bu gögüs için kullanılan yağlar var ya büyütmek adına dolgunlastrmak yani amaç dolgnluksa dudakta da etki ederler mi ki
daha dolgun dudak istiyorsaniz günde iki üc defa 200 kez O M U diyin
sürekli yaptiginizda daha dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz özellikle üst dudak icin cok etkili,arkadasim dan ögrendim bunu... kizin dudaklari capit gibiydisimdi cok güzel gercekten..
çok saçma geldi bana
çemen yağı, mersin yağı ne varsa sürecem hee dudaklarıma kocamn olsnlar
bana da sacma gelıyodu ama cene kasların calısıyoya dogru bence annem bıle farkettı benım dudakları yanı tabıkı ole pat dıye dolgunlasmasını beklemeyın ama gunluk bol bol yapınca cok cok kucuk dolgunlasıyo ama cok az yaptıkca ıstedıgımız gıbıolabılır bence
Canım dudaklarını bol bol diş fırçasıyla fırçala...İnan farkı göreceksin..
cnm denedım onu da ama sadece kıpkırmızı yapıyo sız gordunuz mu farkı pekı
evet canım kalıcı dolgunluk degıl tabı..ama dıs fırcaladıktan sonra bayagı acıyana kadar yapıyorum :)) sonra hazırlanıp ruj suruyorum :)
psikolojık sıskınlık bence :))