Dudak Makyajı Daha dolgun dudaklar icin egzersiz

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
cnm harfleri bastıra bastıra belirgin ve abartılı söylüyorsun değil mi ?

cnm harfleri bastıra bastıra belirgin ve abartılı söylüyorsun değil mi ?

evet cnm basata cenem soyledıkce acayıp agrıyodu dınlene dınlene yapıyodum ama sımdı 200 u bırden omu omu dıye hıc durmadan soyleyebılıyorum :KK52: ha bu arada bu hareket benımıhtıyacım yok ama soleyım yıne de kulak acıyomus kızlar :)

mervecim azmine hayranım :KK12: değil 200 50 bile yapsam o bile bişey bıraktım gitti o mu işini :KK53:

mervecim azmine hayranım :KK12: değil 200 50 bile yapsam o bile bişey bıraktım gitti o mu işini :KK53:

aman ne azım ne azım sorma gıtsın cnm ıkı gundur hıc yapmıyorum :KK1: fınaller benı bıraz sorladı son hafta nesekı aartık taıle gırdım :)) bakım zamanı baslıcak yarından ıtıbaren .))

o zmannnn yıııı huuuuuuu yasasın bakım zamaanıı!!:21:

hem de ne bakım ne bakım bakımsızlıktan ölüyomusumda haberım yokmus :KK1: dıp boyamı yaptırdım gıttım eve zeytınyagı surdum dıplerıme uclarıma ve yenı ogrendıgım karbonat yogutr karısımımı yaptım daha ne olsun yahuuuuuuuuuu :)))) omulamayı tv ızlerken yapıyorum genelde :) haaaa bu arada daha caylarım var yemk yıyım ole ıccem onalrı da :))) bu tatıl bana yarasın ıstıyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm :KK52:

ooff benim de geldii bakım zmanlarım ,yenilenmek istiyorum arkadaş!!:KK62:

fırçalama gerçekten güzel bir yöntem ,dolgunlaşmasa bile dudak hoş gözüküyor .en ara verdim . uçuk cikti dudağımda bırakmak zorunda kladım fırçalamayı bi geçsin yine başlaycağım :)

fırçalama gerçekten güzel bir yöntem ,dolgunlaşmasa bile dudak hoş gözüküyor .en ara verdim . uçuk cikti dudağımda bırakmak zorunda kladım fırçalamayı bi geçsin yine başlaycağım :)

aynen kıpkırmızı oluyo dudaklar :) bende ole ucuk falan yapmadı cnm ya bı de hemen gecıyo dolgunluk vıks kullndınmı pekı sen dudagına ?

viks de gecici bence canım önceden kullanıyordum arada sırada düzenli kullanmadım :)

bende anlamadim, nasil olacakki, bunu söylemekle dolgunluk nasil gelecek anlayamadim

bende anlamadim, nasil olacakki, bunu söylemekle dolgunluk nasil gelecek anlayamadim

sen 200 kere bı dene cnm omuyu cıdden dudakların kabarık dsuruyo bıraz ama gecıyo hemen sureklı yapılırsa kalıcılık olur gıbıme gelıyo benım ama tabı sabır meselesı :)

sımdı tek tek harfler "ooooo meeee uuuuu" seklınde mi soylenecek yoksa" oooooo muuuuuuuuuuuuu" dıye mi yoksa kısaca "omu omu omu" mu dıyecegiz baslıgı atan arkadas nerede???? barı bılenler acıklasın yahuu

sımdı tek tek harfler "ooooo meeee uuuuu" seklınde mi soylenecek yoksa" oooooo muuuuuuuuuuuuu" dıye mi yoksa kısaca "omu omu omu" mu dıyecegiz baslıgı atan arkadas nerede???? barı bılenler acıklasın yahuu

cnm ıkıncı alternatıfı kullncan ooooooooooooomuuuuuuuuuuuuuuu dıye solıcen

tiyatrocu arkadaşlarımda benzer şeyler söylemişti. gerçi hepsinin dudakları incecik ama deneyelm bakalım. :)))

ay aklıma sezen aksu geldi OTUZÜÇ :KK52:

ya kızlar arkadaşın biri yorum yapmış bencede mantıklı ya dudak üstlerinde erkenden kırışma olursa çünkü böle yaparak orayı buruşturuyoruz

X