Dudak Makyajı Daha dolgun dudaklar icin egzersiz

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

ay çapıt yazmıs yaa kaydirigubbakcemile3
güzel bi egzersize benziyor deneriz kaydirigubbakcemile3

ayy tek tek mi birleşikmi yaa tüm sayfaları okudum gözdenmi kaçırdm acabaopuyorumnanaktan

bence ayrı ayrı sölenio kızlar öle daha etkili oluor çünküm

yapan ve faydasını göeren arkadaşlar acaba ayrıntılı bilgi verebilir mi??? ayrı mı birleşik mi yapıyorsunuz ve günde ne kadr süreyle kaç kere yapıyorsunz??

bence ayrıdır çünkü uzattıkça dudaklar dolgun gibi oluyo deneyerek görcez artık ve orda yazmışlar günde 200 kere diye yatıp kalkıp omulucaz herhalde

OOMUUU diyerek dudak dolgunlaştığını da ilk defa duyuyorum:roflol:
ya koptum burda 200 defa yapılacakmıs diyor
birde lütfen etkili olduğunu söyleyenler öncesi sonrası diye foto koyabilir mi gerçekten merak ediyorumbayanssulusmile

üçyüzotuzüç deyin

ay çok komik geldi bana bu.... belki de ihtiyacım yok diye angelina jolie gibi benimkiler çok şükürrrrrr

yerlere yattım

ya bu ihtiyacı olmayan arkadaşların daha dolgun dudaklar için egzersizler topiğine niye girdiğini anlamıyorum madem ihtiyacınız yok neden buraya girip yorum yapıyorsunuz? ben de 1,75 boyunda 58 kilo 90 60 90 bi kızım ama zayıflamak isteyen arkadaşların yazıştığı sitelere girip yazılanlara yorum yapıp çok şükür benim ihtiyacım yok deyip çıksam ne kadar absürd olur du değil mi sizlerde burada aynı şeyi yapıyorsunuz!!!

ya bu ihtiyacı olmayan arkadaşların daha dolgun dudaklar için egzersizler topiğine niye girdiğini anlamıyorum madem ihtiyacınız yok neden buraya girip yorum yapıyorsunuz? ben de 1,75 boyunda 58 kilo 90 60 90 bi kızım ama zayıflamak isteyen arkadaşların yazıştığı sitelere girip yazılanlara yorum yapıp çok şükür benim ihtiyacım yok deyip çıksam ne kadar absürd olur du değil mi sizlerde burada aynı şeyi yapıyorsunuz!!!

Ahaha çok güldüm ya.Ama bende denedim şimdi.Cidden işe yarar gibi geliyor.Bunu arkadaşlara anlatıcam

katılıyorum

bana etkılı bı cozummus gıbı geldı yapanlardan bazıları da faydasını gormus zaten e bu omu harf harf mı soylencek sımdı yanı paylasımda bulunana arkadas hıc bısey yazmamıs bu konuda bılgısı olna varsa soleyebılırmı arkadaslar ??

kızlar bi video var ,dudak egzersizi faydalı gibi.. link i atıcam birazdan

üst dudağı alt dudak bilemem de kızın kocaman dudakları var bariz bi şekilde:) aslında onun yaptığı teknik de o m u gibi birşey.

üst dudağı alt dudak bilemem de kızın kocaman dudakları var bariz bi şekilde:) aslında onun yaptığı teknik de o m u gibi birşey.

evet acayıp genıs dudaklıydı cıdden benım bu omudan anlamadıgım sey harflerı ayrı ayır solıcez kı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…