Dudak Makyajı Daha dolgun dudaklar icin egzersiz

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
daha dolgun dudak istiyorsaniz günde iki üc defa 200 kez O M U diyin
sürekli yaptiginizda daha dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz özellikle üst dudak icin cok etkili,arkadasim dan ögrendim bunu... kizin dudaklari capit gibiydi :KK70: simdi cok güzel gercekten..

Gerçek mi bu başka deneyenler iyi sonuç alanlar var mıdır acaba?
İyi sonuç alınıyorsa deneyebilirim de
:KK1: incecik dudaklarım var biraz dolgun olsalar çok güzel olucak.
Ben bunu söylerken gülme krizine girerim ama omu omu omu omu arada omu bumu omu şumu :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: iyi güldüm akşam akşamm:KK1:

Gerçek mi bu başka deneyenler iyi sonuç alanlar var mıdır acaba?
İyi sonuç alınıyorsa deneyebilirim de
:KK1: incecik dudaklarım var biraz dolgun olsalar çok güzel olucak.
Ben bunu söylerken gülme krizine girerim ama omu omu omu omu arada omu bumu omu şumu :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: iyi güldüm akşam akşamm:KK1:

ben dun de bugun de saka gıbı ama yapıyorum omu olayını :) ve de 200 kerer yaptıktan sonra dudaklarım ıster ıstemez yukarda oluyo sankı kabarmıs gıbı hıssedıyorum :KK1: :KK52: ve de bı karıncalanma gıbı bısey oluyo ıse yarıcak gıbı bakalım ama hemen cosum vermez sanmam

evet acayıp genıs dudaklıydı cıdden benım bu omudan anlamadıgım sey harflerı ayrı ayır solıcez kı???

valla canım bence ayrı ayrı söylemeliyiz kasları daha iyi çalıştırır ayrı ayrı söylemek..zaten ayrı ayrı söylerken o kızın anlayamadıgımz yüz sekillerine giriyoruz dıkkat edersen :) onun gibi dudaklarmızı dümdüz yapıp sonrsında öne uzatmış oluyoruz. ayrı ayrı söylemek bence daha mantıklı:)

valla canım bence ayrı ayrı söylemeliyiz kasları daha iyi çalıştırır ayrı ayrı söylemek..zaten ayrı ayrı söylerken o kızın anlayamadıgımz yüz sekillerine giriyoruz dıkkat edersen :) onun gibi dudaklarmızı dümdüz yapıp sonrsında öne uzatmış oluyoruz. ayrı ayrı söylemek bence daha mantıklı:)

evet haklısın kaslar calısınca dolgunlasır galıba kızlar hıc deneyen memnun kalan var mı baska ???

verdiim linkteki sitede farklı yoga hareketlerı de var dudak için ...önemli olan istikrar ki ben yapamıyorum sıkılıyorum hemencik :) kalem egzrsızı vardı mesela yine kk da. onu da biraz yaptım sıkıldım ..mervecim sen onu görmemiş olablirsin belki ..kalem i ıkı dudadgının arasına alıyorsun öne arkaya ceviriyorsun. filipinli bi yogacının hareketi idi. sıkılmaz ısen bence dene.gecici de olsa biraz dolgunluk veriyor sanki.:KK66:

verdiim linkteki sitede farklı yoga hareketlerı de var dudak için ...önemli olan istikrar ki ben yapamıyorum sıkılıyorum hemencik :) kalem egzrsızı vardı mesela yine kk da. onu da biraz yaptım sıkıldım ..mervecim sen onu görmemiş olablirsin belki ..kalem i ıkı dudadgının arasına alıyorsun öne arkaya ceviriyorsun. filipinli bi yogacının hareketi idi. sıkılmaz ısen bence dene.gecici de olsa biraz dolgunluk veriyor sanki.:KK66:

cnm onu bılıyorum okumustum burdan artı tvdede gormustum ama aynen senın gıbı sıkıldım bn de :KK1: omulamak daha kolay gelıyo bana canım sıkıldıkca omuluyorum hem yuz masajı nıyetıne de ıyı gelır bence o hareket

benim üst dudağim baya ince sanki ,tüm bu egzersizeri yapınca yine dolgunlaşan yerim alt dudak oluyor ..üst için ne yapmalıyım ki?*

benim üst dudağim baya ince sanki ,tüm bu egzersizeri yapınca yine dolgunlaşan yerim alt dudak oluyor ..üst için ne yapmalıyım ki?*

cnm ya cıdden mı sana ole gelıyodur bence bende mesela 100 200 kere omu layınca ustte hafıf bı dolgunluk oluyo ama tabı gecıcı altta hıc olamdı psıkolojıktır senınkı bı de gunluk ıkı kere fırcalamaya basladım dıslerden sonra buradakı paylasımdan okumustum tavsıye ederım cnm sana da bunları yapa yapa bence dolgunlasır

o m u lar ne alemde:KK70: var mı gelişmeler ?? ben üşeniyorum yapmaya her zamnki gibi ..:KK9: ya kzılar aklıma bi fikir geldi han bu gögüs için kullanılan yağlar var ya büyütmek adına dolgunlastrmak yani amaç dolgnluksa dudakta da etki ederler mi ki :KK53::KK53:

o m u lar ne alemde:KK70: var mı gelişmeler ?? ben üşeniyorum yapmaya her zamnki gibi ..:KK9: ya kzılar aklıma bi fikir geldi han bu gögüs için kullanılan yağlar var ya büyütmek adına dolgunlastrmak yani amaç dolgnluksa dudakta da etki ederler mi ki :KK53::KK53:

cnm ya yok artık sanmıyorum ole bısey olcanı ama ban aklıma takıldı sırf sneın ıcın ve kendım ıcın denıcem :KK1: bu arada omuluyorum ben gunluk aklıma geldıgınce ve de annem dun dudakların hafıf cıkmıs gıbı yanı pasıf durmuyo cıkık duruyo dedı demekkı ole yapa yapa buyutcez :)

daha dolgun dudak istiyorsaniz günde iki üc defa 200 kez O M U diyin
sürekli yaptiginizda daha dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz özellikle üst dudak icin cok etkili,arkadasim dan ögrendim bunu... kizin dudaklari capit gibiydi :KK70: simdi cok güzel gercekten..

çok saçma geldi bana :KK1::KK1::KK1::KK1:

çok saçma geldi bana :KK1::KK1::KK1::KK1:

bana da sacma gelıyodu ama cene kasların calısıyoya dogru bence annem bıle farkettı benım dudakları yanı tabıkı ole pat dıye dolgunlasmasını beklemeyın ama gunluk bol bol yapınca cok cok kucuk dolgunlasıyo ama cok az yaptıkca ıstedıgımız gıbıolabılır bence

çemen yağı, mersin yağı ne varsa sürecem hee dudaklarıma kocamn olsnlar :KK52::KK52::KK33:

bana da sacma gelıyodu ama cene kasların calısıyoya dogru bence annem bıle farkettı benım dudakları yanı tabıkı ole pat dıye dolgunlasmasını beklemeyın ama gunluk bol bol yapınca cok cok kucuk dolgunlasıyo ama cok az yaptıkca ıstedıgımız gıbıolabılır bence

Canım dudaklarını bol bol diş fırçasıyla fırçala...İnan farkı göreceksin..

Son düzenleme:
cnm denedım onu da ama sadece kıpkırmızı yapıyo sız gordunuz mu farkı pekı

evet canım kalıcı dolgunluk degıl tabı..ama dıs fırcaladıktan sonra bayagı acıyana kadar yapıyorum :)) sonra hazırlanıp ruj suruyorum :)
psikolojık sıskınlık bence :))

evet canım kalıcı dolgunluk degıl tabı..ama dıs fırcaladıktan sonra bayagı acıyana kadar yapıyorum :)) sonra hazırlanıp ruj suruyorum :)
psikolojık sıskınlık bence :))

ben burdakı paylasımlardan bırınde okumustum bı senedır yapmıs bırı fırcalama olayını kalıcı dolgunluk yakaladım demıs ben de her gun dıslerımı fırcalarken yapıyorum cnm bu yontemı bı dklık bısey dolgun olmasa bıle en azından olu hucrelerden arınırız napalım :) bu arada bana saka gıbı gelıyo amam annem hala bugun de deı kızım cıdden cıkmıs dudakların ortaya dıye :) hareketı yapa yapa kalıcı mı oldu ne ben hala ınanamıyorum ama :) annem kızım tık olur bak yapıp durma dıyo :KK52: kızlar bence bı hafta sureklı aklınıza geldıkce yapın bu omu olayını cıdden galıba dudaklar cıkık duruyo ıbırazcık :)

X