Daha dişi gözükmek için zayıf olmak lazım diyen arkadaşlara kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum.
Arkadaş basenlerinden şikayetçi olduğunu söylemiş, bacaklarim kalın demiş.
kilo vermeden dişi olamazsın demişler ama kim kardashian da aynı dediğin gibi kocaman basenli ve kalınkalın bacakları var.
ama sorun erkeklere sexy bulmayanı nadirdir
beyonce keza öyle:)
sorunun onlardan da daha ileri boyuttaysa bazı arkadaşlar eklemişler uzun elbiseler, etekler, çan etekler, kapriler, kalçadan oturan dökümlü bol pantolanları, üstten dekolte bluzlerle kombinleyerek, elbiseyse üstü dekolteli modeller seçerek dişi bir görünüm elde etmeyi sağlayabilirsin.:)
özellikle altla üst arasında fark var diyosan üstü alabildiğince renkli, desenli tarz şeylerle kombinlemeye özen göster.
saçlarına dikkati çek,hımm kot tercihlerini bol paçadan yana kullanman basenlerine daha az dikkat edilmesini sağlar.
illa mini etek giymek istiyosan da kışın siyah çorap, dar bir siyah etek, üstü bol cafcaflı renkli bir bluzla kombinleyip gayet başarabilirsin.
yaz için de tavsiyem bronzlaşman koyu ten daima daha ince gösterir.
tabii zayıflama demiyorum. ama denilenlere kulak asıp bu şekilde paspal görünmeye mahkum olacağını da hiç düşünme:)
şahsen kadında kıvrımlı hatların daha dişi gösterdiğini düşünenlerdenim. dişi olmak illa zayıf olmak demek değildir:)
emin ol kendimi avutmak için inandığım bir züğürt tesellisi değil bu, aksine ben de dümdüz sopa gibi olmaktan şikayetçiyim şu sıralar:)))