Daha dişi görünmek istiyorum Yardım!!!

Gelin makyajı yarışmamız başlamış bulunmaktadır :asigim:
Tüm makyaj severleri davet ediyoruz
f50ce668ab4b83ca304de9f68966d1f0.gif

detaylı bilgi:
170d985308aaf568a45ddec75add25d6.gif

http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/363826-gelin-makyaji-yarismasi-icin-basvurular-alinmaya-baslanmistir.html

Merhaba samımıyetınle yardım ıstemen hoşuma gıttı..öncelıkle kendi açtıgım topıge bakmanı ısterım
bölgesel kılon basen için..
http://www.kadinlarkulubu.com/bolge...asin-bolgesel-kilosu-olanlarda-baksinlar.html
öncelikle dişi gorunmek ılla kıyafetle olmaz bu bakışınla yurusunle ve kendıne ınanmanlada mumkun olur..sade bır kıyafete yaptıgın hoş bır makyaj ve sallanan bır çift kupe ıle dıkkatı cekebılırsın.sade gıyınmek ıstedıgın zaman aksesuarlara dıkkat et..makyaj konusunda stıllı paylaşımlara bak evde denemeler yap kıyafet için madem basenlerın var şık tunikler önerebilirim..bırkaç şey yukluyorum sana..

ben senın yerınde olsam agırlıklı elbıse gıyerım hazır baharda geldı ..serın oldugunda ustumede bır kot ceket ..ıster babet ıster topuklu altına hem spor hem şık olur..basenlerde bacaklarda kapanır boylece...

o9e1rs.jpg

coralfloralii.jpg

polyvore.jpg

7B269ED1B3CC1DD181D2EBD3767772.jpg

newlook.jpg

5_1250912076.jpg

picture17co.png

boyfriend_jeans.jpg

umarım işine yarar canım

Eğer vücudunda herhangi bi yerinde fazlan varsa kesinlikle vermelisin çünkü o fazlalıklar olsa olsa seni sevimli gösterir dişi asla.
Seksi olmak için bacaklarını ve kalçanı ortaya çıkarıcak pantolonlar giymelisin bence bu siyah kumaş pantolonda olabilir basit bi kotta tabi bunun hoş durması için hoş bir fiziğin olması gerek.
Ama kesinlikle mini etek vs. tarzda şeyler giyme vücudunu belli etmelisin ama o kadar kolay olmayada çalışma.
Bence kadını dişi yapan diğer şey sexy topuklu ayakkabılar. Elinden geldiğince topuklu ayakkabı giymeye çalış derim.
Bide kesinlikle düz ve pastel tonlarda giyin ve makyaj yap. Çiçekli böcekli şeyler seni çocuksu yapar onlardan uzak dur.
Aksesuarlara gelince olabildiğince az kullan çünkü aksesuarlar bazen kadınları komik gösterebiliyor.
Bide bi yerde okumuştum ensesi açık olan kadınları yani saçı toplu olanları erkekler daha çekici buluyormuş. Bunada dikkat edebilirsin.
Son olarak herşeyden önce başkalarının seni dişi görebilmesi için senin öyle hissetmen lazım bu yüzden mesela daha sexy çamaşırlar kullanabilirsin ve dişi kokan bir parfümlede insanların dikkatini çekebilirsin.
Bu yazdıklarım benim sexy gördüğüm kadınlarda bulduğum ayrıntılar başkası başka türlü sever tabi kişiden kişiye değişir.
Ama kesinlikle kilo vermeye çalış kendini daha iyi hissedersin.

alımlı veya çekici olmanın kiloyla hiç ilgisi yok yani 5-6 kilo için konuşuyorum, çok zayıflar soğuk ifadesiz , önemli olan elini kolunu kullanışın, yürüyüşün, kokun, tarzın ve saçlar....

yukarıda bayanlarda belirtmiş giyim kuşamın yanında tavırlarında önemli daha dişi olabilmen için hafif burnu havada ol :) asil olmalı bir bayan herşeyden önce :KK66: ayrıca kotlarınla da çekici olabilirsin dar paça kot üstüne tshirtün üstüne uyumlu bir şal takabilirsin hafif topukluda bir ayakkabı bence bu kadarı bile yeterli herşey gönlünce olsun umarım daha dişi olursun :)

bence seksi olmak gerekmiyor. sadece seksi olmak erkeklerin seni yanlış algılamasına sebep olabilir. alımlı, doğal, narin, hanfendi ama sempatik ve ağırbaşlı duruş kafidir. burnu havalı ve seksi mesajlar veren tileri erkekler basit buluyor. ancak olgun, kendini bilen kendiyle barışık, gülümsemeyi seven ve gülümsettiren, paylaşımcı, anlayışlı olmak erkekleri daha çok çekiyor buna emin ol. güzel ve dişi görünmek için heryerde karşılaşabileceğin sarı fönlü saçlı, burnu havalı tikilerden olma çoğu erkek bunu itici buluyor. bu kızları boş ve geçici görüyor. farklılık gizem kişiye daha çok alım katar daha dişi yapar bence, sen kendinden emin ol, doğal ol, güzel olduğunu biliyorsun zaten, hafif de bir gülümseme, kendine yakışanı da buldun mu tamamdır.
fiziksel görünüme gelince dalgalı ve dağınık toplu saç dişidir. koyu saç daha dişi görünüyor bence. yüz tipini bilmiyorum ama doğal makyaj her zaman daha dişi gelir boya kutusuna düşmek erkeklere komik geliyor itici bulunuyor. göz kalemi ile gözü belli etmek rimel hafif tene uygun allık ve dudaklarda doğal ve hafif parlak renklendiricili lipstik kafi.
fiziksel

giyim kuşamda spor giyim idealdir bence. aşırı kilolu olmayan herkese kot yakışıyor. hafif toplusun sanırım bacakların kalınca koyu renk kot tercih etmelisin ve kotun streç olmamalı boru paça yakışır. ispanyol ya da geniş paçalar daha kilolu gösterir seni. kumaş pantolonlarda cepli tercih etme basenlerini geniş gösterir.kumaş olarak likralılar daha çok yakışcaktır dene bence. diz hizası ya da dizden iki parmak yukardaçan etek şık olur. elbise seçiminde de eteği çan tercih et

fazlalıklar insanı hiç hoş göstermyor bu bi gerçek.:KK19:

bence de olsa olsa şirin gösteriyor..

kilo olunca kafana göre giyinemiyosn ki.beğendiğin bişeyi alamıyosn hep aynı tarz oluyo yani gördüğüm kadarıyla çevremde..hep göğüste sıkı altı bol elbiseler.ceketler..bol üstler felan..

bunlar da hoş olmuyor malesef
ben dar body lere bayılırım yaz kış ama azcık bi fazlan olunca bile güzel durmuyor mesela.

BENCE tek sorun kilo zayıf o kadar cok tanıdıgım ınsan var ki duz bı badı ve kot gyseler bıle çok dişi duruyo=):KK39:

bence seksi olmak gerekmiyor. sadece seksi olmak erkeklerin seni yanlış algılamasına sebep olabilir. alımlı, doğal, narin, hanfendi ama sempatik ve ağırbaşlı duruş kafidir. burnu havalı ve seksi mesajlar veren tileri erkekler basit buluyor. ancak olgun, kendini bilen kendiyle barışık, gülümsemeyi seven ve gülümsettiren, paylaşımcı, anlayışlı olmak erkekleri daha çok çekiyor buna emin ol. güzel ve dişi görünmek için heryerde karşılaşabileceğin sarı fönlü saçlı, burnu havalı tikilerden olma çoğu erkek bunu itici buluyor. bu kızları boş ve geçici görüyor. farklılık gizem kişiye daha çok alım katar daha dişi yapar bence, sen kendinden emin ol, doğal ol, güzel olduğunu biliyorsun zaten, hafif de bir gülümseme, kendine yakışanı da buldun mu tamamdır.
fiziksel görünüme gelince dalgalı ve dağınık toplu saç dişidir. koyu saç daha dişi görünüyor bence. yüz tipini bilmiyorum ama doğal makyaj her zaman daha dişi gelir boya kutusuna düşmek erkeklere komik geliyor itici bulunuyor. göz kalemi ile gözü belli etmek rimel hafif tene uygun allık ve dudaklarda doğal ve hafif parlak renklendiricili lipstik kafi.
fiziksel

her kelimesine katılıyorum...işte budur dişi olmak....

gerçekten erkeklerin boya küpüne düşmüş izlenimi veren ve heryeri yapma ve takma olan kadınları gerçekten de çekici bulduklarını düşünmüyorum..o tiplerin yanında geziyorlarsa bu da toplumun dayatmasının sonucudur diyebilirim...toplum o kişilere güzel etiketi yapıştırdığı için o erkekler de kendini toplumda değerli gösterebilmek adına o kriterlere uyan kişilerle olarak kendi sosyal değerlerini yüksek göstermeye çalışıyorlar olay budur...örneğin birçok erkek hayalinde rüyasında pamela anderson kılıklı kadınları istediklerini dile getirirler ama giderler onun yerine orta halli sade ve sıradan görünümlü bir bayanla evlenmeyi tercih ederler...yani teori ile pratik farklı şeyler..

güzellik ve dişilikle ilgili benimsediğim hayat felsefemi de paylaşmak istiyorum...bana göre güzel olmak ben sabah yataktan kalkar kalmaz korkmadan aynaya bakabiliyorsam ve gördüğüm görüntü beni gülümsetebiliyorsa işte o zaman güzelim demektir...bu da nasıl sağlanır ? hiçbirşeyde insan kendi sınırları dışına çıkmazsa...esmer kişiler saçını boyarken sarışın olucam diye kendini zorlamazsa yataktan kalktığınız gibi hiç makyaj yapmadan da sokağa çıkabilirsiniz ve o halinizle bile erkeklerin dikkatini çekebilirsiniz...insanı en canlı gösteren renkler kendi renkleridir..hafif rötüşlar yapılabilir ama özden saptığınız sürece güzelliğiniz sadece makyaja veya başka dış etkenlere bağımlı ve sınırlı olacağı için her şartta canlı sağlıklı ve bakımlı görünme olasılığı düşer...hani tamam belki afet i devran olmazsınız neyseniz osunuzdur ama sabah kalktığınızda aynaya çekinmeden bakabilirsiniz ve her şartta sağlıklı görünmeniz de garantidir...

Son düzenleme:
Daha dişi gözükmek için zayıf olmak lazım diyen arkadaşlara kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum.
Arkadaş basenlerinden şikayetçi olduğunu söylemiş, bacaklarim kalın demiş.
kilo vermeden dişi olamazsın demişler ama kim kardashian da aynı dediğin gibi kocaman basenli ve kalınkalın bacakları var.
ama sorun erkeklere sexy bulmayanı nadirdir:KK66: beyonce keza öyle:)
sorunun onlardan da daha ileri boyuttaysa bazı arkadaşlar eklemişler uzun elbiseler, etekler, çan etekler, kapriler, kalçadan oturan dökümlü bol pantolanları, üstten dekolte bluzlerle kombinleyerek, elbiseyse üstü dekolteli modeller seçerek dişi bir görünüm elde etmeyi sağlayabilirsin.:)
özellikle altla üst arasında fark var diyosan üstü alabildiğince renkli, desenli tarz şeylerle kombinlemeye özen göster.
saçlarına dikkati çek,hımm kot tercihlerini bol paçadan yana kullanman basenlerine daha az dikkat edilmesini sağlar.
illa mini etek giymek istiyosan da kışın siyah çorap, dar bir siyah etek, üstü bol cafcaflı renkli bir bluzla kombinleyip gayet başarabilirsin.
yaz için de tavsiyem bronzlaşman koyu ten daima daha ince gösterir.

tabii zayıflama demiyorum. ama denilenlere kulak asıp bu şekilde paspal görünmeye mahkum olacağını da hiç düşünme:)
şahsen kadında kıvrımlı hatların daha dişi gösterdiğini düşünenlerdenim. dişi olmak illa zayıf olmak demek değildir:)
emin ol kendimi avutmak için inandığım bir züğürt tesellisi değil bu, aksine ben de dümdüz sopa gibi olmaktan şikayetçiyim şu sıralar:)))

uzun saç esmer olmak kadına dişilik katar özellikle bakmayı bilmek gerek yani gözler önemli.davranışlarda ağırbaşlılık olmalı gülüşün cezbetmeli. kıyafette biraz çarpıcı seksi renklerle gögüs bölgeni ve kalça bölgeni dikkat çekecek şekilde kombinleyebilirsin.( oranı buranı aç demiyorum mesela hoş bir desen motif dantel dikkatleri çeker ama abartısız dekolte de iyidir ) ve olmazsa olmaz topukluların seksi ve ağır durduğunu kimse inkar edemez. :KK34::KK34:

evt canım arkadaşların dediği gibi basenden oturan dizde biten etekler aşağı doğru bollaşan elbiseler tunikler yakışır sana,biraz kilo da verebilirsin kilodan ziyade spor yaparak verirsen vücudun şekillenir daha rahat yakışır herşey.evt malesef kilo sorunu olunca giyilecek kıyafet de kısıtlı oluyor.her gün benzer şeyleri giyince de insan bi süre sonra paspallaştığını hissediyo.bence saçlar çok önemli bunun dışında.en önemlisi hatta.saçların uzunsa maşayla evde şekil verebilirsin.bence baya da seksi duruyor hoş dalgalar.makyaja gelince gözlerin üzerinde yoğunlaş bir kalem ve rimel tamamdır.dudaklarda hafif bir parlatıcı seviyorsan olabilir şahsen ben sevmem :) yada hafif bir allık taze bir görüntü katar.

X