Daha dişi görünmek istiyorum Yardım!!!

sun_shine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
302
5
Ben daha dişi görünmek istiyorum. Üzerime sıradan bir kot ve kazak giyip çıkarım genelde. Öyle dikkat çekici bir giyimim yoktur. Çünkü yakıştıramam kendime. Biraz kilo problemim var. Üst tarafımda belli olmasa bile basen bölgesi geniş ve bacaklarım kalın. Ama ne iri yarı kilolu bayanlar görüyorum. Manken gibi olmasalar bile kıyafetleriyle takılarıyla ben dişiyim diye bağırıyorlar. Benim ne tarzda elbiseler etekler takılar almam gerekiyor hem basenlerimi gizlemek hem de daha dişi görünebilmek için?

Canım kilo da bir engel bence.ıstediğin kıyafeti bulman için mesela.Ben açıkça söyleyeyim şişman olup da seksi birini görmedim.Kilo vermeyi dene ne kadar basen gizleyebilirsin ki.Gizlemeye çalışsan aynı tarzda elbiseleri giymek zorunda kalırsın.Kumaş ya da keten pantolonları tercih edebilirsin.Fazla kilon olduğundan elbise pek tavsiye etmem.Yeni takılar al kendine.Makyajında değişikliğe git.Ama kilo ver:))
Üzgünüm ama cazibe sonradan edinilmiyor.

Canım kilo vermeye çalışıyorum zaten ama öyle 1 hafta sonra bütün kilolar gitmiyor.Ayrıca bana göre 16 kilo fazlam olsada (ki çevrem 5-6 kilo ver yeter sana diyor) yine de güzelim. Şimdi kilo verene kadar giyinmeyecek miyim? Sorunum kıyafetlerimle ilgili. Nasıl giyineceğimi bilmiyorum. Kot üzerine bir kazak tamam. Biraz daha etekler elbiseler yani daha bir bayan gibi giyinmek istiyorum.

Canım fazla kilolar öyle bir haftada gitmez onda hemfikiriz zaten.Tabi ki giyeceksin ama herşeyi giyemiyorsun bu da ayrı bir sorun.
Hayatım giymek istediklerini yazmışsın.Alışverişe git sana yakıştığını düşündüğün kıyafetleri al o zaman.Ama kotlardan uzak dur madem sürekli kot giyiyorsun

Bence biraz kilosu olupta çok seksi olan kızlar var yani özellikle üni'de çok görüyorum..
Benden daha kilolu olup da ne bakımlı ve zarif kızlar var kendimi odun gibi görüyorum yanlarında yaaaa :gitme:
ama nasıl böyle olabiliyorlar bilsem bende yapcam :sinifsinif:

Bence biraz kilosu olupta çok seksi olan kızlar var yani özellikle üni'de çok görüyorum..
Benden daha kilolu olup da ne bakımlı ve zarif kızlar var kendimi odun gibi görüyorum yanlarında yaaaa :gitme:
ama nasıl böyle olabiliyorlar bilsem bende yapcam :sinifsinif:

Ama birazkaydirigubbakcemile3

basen sorunun varsa (BENıM GıBı)etek giymeni öneririm....diz hizasında veya biraz daha uzun ve altında çizmeler....bir kaç çizme ve çanta...ayrıca yeni bir kaban.....şimdilik bunlar aklıma geldi...umarım yardımcı olurum....

basen sorunun varsa (BENİM GİBİ)etek giymeni öneririm....diz hizasında veya biraz daha uzun ve altında çizmeler....bir kaç çizme ve çanta...ayrıca yeni bir kaban.....şimdilik bunlar aklıma geldi...umarım yardımcı olurum....

Eteklerde nasıl modeller giymemi önerirsin sen nasıl modeller giyiyorsun? Biraz araştırdım internetten bir yerde verev kesim giyin diyor başka bir yerde sakın giymeyin diyor Aklım karıştı

modelin ismini bilmiyorum şöyle tarif edeyim...kalça kısmı dar aşagı doğru bollaşan.....resim bulmaya çalışayım....

Sağol canım denerim. Bu aralar alışverişe çıkmak istiyorum. Çıkmadan toplayabildiğim kadar ip ucu toplayayım. Herşeyi denemek imkansız Ona göre bişeyler denerim.

tipin aynı benim gibi

ben genelde dizin biraz üstü etekler giyerim ki daa zarif durdursun

eteklerim çan etek ama yada alta doğru daralmıyor

ve elbiseler gözdemdir yine dizin biraz üzeri yada tam diz

bak gör nasıl seksi oluyosun

vücudunda en güzel bölgen nereyse orayı ortaya çıkarıp seksi olman mümkün
insanların dikkatini kilolarına değil oraya vericeksin
ben illa zayıf olanlar seksidir güzeldire de katılmıyorum.estetik doktorum bile hafif dolgun kadın,yani hatları olan kadın herzaman daha alımlıdır demişti bana.hatta o dönem bayağı zayıflamıştım diye kilo almamı önermişti
mesela.eğer parmakların güzelse iri yüzükler tak.boynun uzunsa kolyeler.seni görmediğim için bilemiycem şimdi fikir veremiyorum ama yüz hatlarına uygun makyaj yap.gözlerini ön plana çıkar anlam kat bakışlarına.bi kaç deneme yanılma yöntemiyle burdan makyaj bölümünden de fikir alabilirsin
bacaklarının üst tarafı kalınsa ki benim de öyle geniş paça kotları tercih et ve kesinlikle düşük bel giyme hiç bişeyde.bu bacaklarını daha kalın gösterir ve daha kısa gösterir.
etek dize kadar bence de doğru fikir ama bence bele oturan elbiseler (basen geniş demişsin tahminim belin incedir)dize ya da daha accık uzun olabilir(kış malum üşütme:)) altına çizme ve bunu tamamlıycak takılar
bunları biz ne kadar söylesek boş önce ruhunu değiştir kendini dişi gibi hisset gerisi zaten gelir
kolay gelsin

Vücut tipin benim gibi benimde basenlerim ve bcaklarım üst bölgeme göre daha kalındır arkadaşlarında dediği gibi çan etekler belden sonra bollaşan elbiseler çok hoş duruyor ve en az 5 kilo daha zayıf gösterdiğini söylüyorlar..
Leylek82 arkadaşımında dediği gibi zayıf olunca seksi olunmuyor..Sende olabilirsin..Kilo tabiki verilmesi gerekli ama makyajını takılarını değiştirerek bir tarz yaratabilirsin..Mesela kırmızı oje sürmek bile daha seksi gösterebiliyor bencekaydirigubbakcemile5

Cevaplarınız için hepinize teşekkürler. Aşağı doğru bollaşan etekler çan etekler ve belden genişleyen elbiseler alışveriş listesine alındı. Şimdi o eteklerin üzerine nasıl bir şeyler giymeli? Birde pantolon seçimi nasıl olmalı?

Cevaplarınız için hepinize teşekkürler. Aşağı doğru bollaşan etekler çan etekler ve belden genişleyen elbiseler alışveriş listesine alındı. Şimdi o eteklerin üzerine nasıl bir şeyler giymeli? Birde pantolon seçimi nasıl olmalı?

bence o eteklerin üzerineee.. hmm örneğin siyah bir eteğe beyaz tısort giyin bu ara zaten oldukça moda. üstüne koyu gri yada siyah yaşa uygun bir hırka 'e malum kış ayları' .boynunuza trend şekilde bağlanmış bir şal veya kombinasyonu tamamlayan bi kolye olabilir. aynı zamanda bakımlı saçlar daha seksi görünmenin başlı elemanlarından. bu aralar kalın dalgalı saçlar moda şöyle en kabarık olanlarından.. düz saç kilolu bayanlara pek gitmiyor bence. pantalon içinde bence bende basenlerinden ve bacaklarından kilolu olan biri olarak siyah ve boru pantolan giymeni tercih ederim.benim tüm pantolonlarım öyle yani paçası ne dar nede çok bol olsun. basene doğru olan baldır vs kısımlarıda asla fazla dar olmasın ve bacak şeklini göstermesin yani aşırı yapışık olmasın. bu yöntem hem kiloyu saklar hem sütun diye tabir ettiğimiz muntazam şekle sahip bacak gibi gösterir.yerimseniben ben bu yöntemleri uyguluyorum. özellikle pantalonda :1rolleyes: fotoğraflarda bile aaa benim bacaklarım bu kadar güzelmi dediğim oluyo :lepi: ha birde pantalon ve eteğin üstüne sakın kısa tısort,gömlek..vb giyme basenleri daha çok ortaya çıkarırsın. bu soğklarda mümkün olduğunca birazcık uzun olan hırka taktiğini uygula.hırka yanında takıları süsleri bol tut ki seksilikte kendini göstersin şıklığını tamamlasın :) umarım beğendin :Saruboceq: çok uzun yazdım ama eh işte :eek:

vala cnm ben eskıden daha kıloluydum sımdı de 63 falanım zayıf degılım yanıı kıloluyum brz ama ınsan ısteyınce öle guzel gıyınıp dıkkat cekıo kı o 70 kılolardayken öle etekler elbıseler gyerdım bakan bıda bakardıı sımdı daha zayfıım bakımsız oldum brz ne alakaysa :KK70: ben de su aralar kendımı yenılemek ıstıorum mesela yana cizgılı seyler,çok desenlı kıyafetler alma sade tek renk şeyler tercıh et...düz bılege kadar olan keten etekler de guzel oluo konversle falan.takı makyaj da yaptın mıı özellıkle gözlerı on plana cıkarr makyajda tamamdır

X