Daha cok yeni hamileyim pembe akinti korkuttu:(

hayirli olsun oncelikle.

doktorumu aradim pembe lekelenme icin progestan almaya baslamami tabsiye etti. peogestan aldim lekeler 2-3 devam etmisti ki bir gun bir kan bosaldi benden, apar topar evimize yakin bir hastaneye gittik doktor bakti kesenin ici kan dolmus, muhtemelen sagliksiz bir gebeliktir dedi. depot igne verdiler2 gun ust uste igne oldum,2gunnsonra kendi doktoruma gittim kesenin icindeki kan dagilmisti ama igne ve istirahate devam ettik bir sure daha.

27 haftalikken nisanim geldi, rahim agzi yetmezligim cikti muhtemelen ilk donemli kanamadan bagimsiz, bir sure daha basladi igne tedavisi 34 e kadar her hafta igne oldum.

cok sukur sipacim simdi 2,5 yasinda.

hamileligim cok sikintili gecti, tek arter, kan pihtilasmasi, gebelik zehirlenmesi, rahim agzi yetmezligi...

fakat bir tek sey ogrendim bu surecte, dogacak olan bebek herseye ragmen doguyor. stresten uzak ve tedbirli davranin yeterli. mesela suan salgin var malum, bence oncelikliolarak doktorunuzu arayin. hastaneye gitmeye gerek olmadan alabileceginiz onlemler nekerdir onlari ogrenin. hamilelii ve salgin cok tehlikeli malum

Maşaallah. Allah evladınızı size bağışlasın.
Benim de 15 aylık bi oğlum var, onda da gebeliğin başında böyle kanama olmuştu, progestan kullanmıştım durmuştu. Ama o zaman böyle 5 haftalık değildi, daha yeniydi. Şimdi büyük oğlum emdiği için de korktum, 2 gündür sütten kestim oğlumu doktor kesmemi söyledi. İşler karıştı yani anlayacağınız.
Doğru, dediğiniz gibi doğacak bebek her türlü doğuyor.
Çok teşekkürler cevapladığınız için :)

Merhaba ben de 4 hafta 5 günlük hamileyim. Bugün ilk kez pembe lekelenmem oldu, hemen bir tane progestan içtim. Doktorum kanama başlarsa beni ara demişti, şu an kanama durumu olmadıgı için aramadım, aramalı mıyım bilmiyorum? Sizin bugün muayeneniz varmış nasıl geçti, ne dedi doktorunuz. Eşim de yanımda değil tek basıma ve cok endişeliyim şuan,umarım görürsünüz yazdıgımı

Benimde bugün pembe lekelenmem oldu 6. Haftaya yeni girdim kasık ağrımda var doktor progestan verdi yarın sabah yanına çağırdı bakalım inşallah bişey olmaz

Arkadasım ne dedı doktor ?benımde 5haftalık dun kontrolde kese gorundu hersey guzel dedı ama bgn pembe leke geldı cok cok az korktm bayadoktor cok artmadıgı surece yapılcak bısey yok ılaclara devam dedı dınlen dedı korkuyorum ya bebege bızey olur dıe sNa ne dedı doktorun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…