- Konu Sahibi kirmizigitar
-
kizlar oyle kotu oldum ki korkudan...
İlk hamileligimde en ufak bir lekelenmem olmamisti, 9 haftalik kalbi durdugu icin kurtaj olmustum 4 ay once. Bu ay surpriz sekilde hamile kaldim hamdolsun.
Kese gorundu ama daha 4 haftalik ancadir 5 hafta en cok. Cuma gunu kalp atisi icin cagirdi doktor ama az once cok az pembe akinti geldigini gordum acayip korktum.
İlk hamileligimde de hep kasik agrilarim olurdu cok mutlu olurdum hatta, ne zaman agrilarim kesildi o zaman kalbinin atmadigini ogrndim...
Simdide agrilarim oluyor cok mutluyum agridikca ama bu pembe leke kafama cok takildi devami gelirse diye cok korkuyorum bebegim benimle midir? Yerlesme kanamasi filan olabilir mi?
Doktorumu aramadim bu saatte ama cok tedirginim
Cok moral oldun canim sagol gercekten. Evet bir kaybim olunca hele bu kez cidden aklim cikti, bir kayip daha yasamak allahim aklimi kaciricam sanki. Ama dedigin gibi gecende hic olmamisti ama bebegiminkaybettim demekki bu bir kriter de degil...Besinci haftada şeffaf bir sıvıyla birlikte bende de pembe bir kerelik bir akıntı olmuştu, ağrı da vardı. Karın ağrısı, regl ağrısı karışık bir ağrı.
İnternete bir girdim, hele de ağrı varsa dusuk olma ihtimali büyük şeklinde onlarca yorum okudum ve iyice telaslandim tabii. Neyseki birkaç gün sonra yani altıncı hafta da Dr gittim de kalp atışı ve bebeği görünce normale döndüm : ) yani demem o ki, telaslandirici yorumlara çok takılma ve çokta pimpirikli olma. Doktoruna güven sadece ve sadece onun dediklerini dinle.
Bu bebek kaderinde varsa lekelenme de olsa, kanama da olsa doğacak. Kaderine yoksa hiçbir ağrın sizin olmadan da kaybedebilirsin ki yasamissin bunu zaten. Erkenden doktorunu ara sor ve o ne derse onu yap. : ) Ben artık oluruna bıraktım ve kafam çok rahat. Allah a emanetiz.
canim gecmis olsun.bu herkeste bir olmaz ama acile gitsen belki yardimci olurlar yada kendi dr na git en azindan progestan verirler.cunku degerlern yukseliyo kese gozukmedende veriyolar o ilaci.tedbiri elden birakma.kimisi doguma kadar kanama geciriyo bisey olmuyo kimsiide en ufak bi problemle gidiyo.bence durma git isterse bosuna gitmis ol ama kafan rahat etsinCok moral oldun canim sagol gercekten. Evet bir kaybim olunca hele bu kez cidden aklim cikti, bir kayip daha yasamak allahim aklimi kaciricam sanki. Ama dedigin gibi gecende hic olmamisti ama bebegiminkaybettim demekki bu bir kriter de degil...
Devam ederse diye korktum ama etmiyor simdilik. Doktoruma mesaj attim durumu bildirdim gerisi onun yonlendirmesi artik.
Su an acile gitsem de yapacak cok bisey yok cunku henuz kalp atisi filan duyulmadi bebegin neye bakacaklar ki...
Doktoruma haber verdim, henuz donus yapmadi. Doktorum hastanede hergun yok o yuzden her kafama estigimde gitmemimcanim gecmis olsun.bu herkeste bir olmaz ama acile gitsen belki yardimci olurlar yada kendi dr na git en azindan progestan verirler.cunku degerlern yukseliyo kese gozukmedende veriyolar o ilaci.tedbiri elden birakma.kimisi doguma kadar kanama geciriyo bisey olmuyo kimsiide en ufak bi problemle gidiyo.bence durma git isterse bosuna gitmis ol ama kafan rahat etsin
geçmiş olsun, bir gelişme var mı ?Doktoruma haber verdim, henuz donus yapmadi. Doktorum hastanede hergun yok o yuzden her kafama estigimde gitmemim
Bir anlami olmuyo
Tekrar olmadi simdilik hersey normal gorunuyor doktorumu da bilgilendirdim bekliyorum simdilik bakalim insallah bisey olmazgeçmiş olsun, bir gelişme var mı ?
geçmiş olsun canım, içini ferah tut, sağlıcakla atlatın bu sorunu inşallah..Tekrar olmadi simdilik hersey normal gorunuyor doktorumu da bilgilendirdim bekliyorum simdilik bakalim insallah bisey olmaz
dr randevun ne zaman.evdeysen ayaklarni doksan derece dik oyle yat wc harici kalkma canim.Tekrar oldu gibi kahve midir pembemi cozemedim.
Doktorum progestana basla dedi. İnsallah bebegim benimledir
coraspin mi o kan sulandirici onunla alakasi oldgnu sanmiyrm canim.ya kizma inat etmeyip bi acile gidip kan degerine baktrsan.gebeym leke geldi de hemen bakıyorlar.kafan rahat eder canim ya.iyi dusunelm iyi olsun.surekli bakma geldi mi gelcek mi diyeCuma aksami kontrolum var doktorumu aradim sadece cuma hastanedeyim dedi yani su an cumayi beklemekten baska carem yok....
Bir de aspirin iciyorum o tetiklemis olabilir mi acaba
Hyr cnm aspirini bnde kullanıyorum ondan olmamıştır sen dinlen Cuma'yı bekle en iyisi çok düşünüp stres yapma bebek iyiyse bile strestende etkilenir bol bol dinlenCuma aksami kontrolum var doktorumu aradim sadece cuma hastanedeyim dedi yani su an cumayi beklemekten baska carem yok....
Bir de aspirin iciyorum o tetiklemis olabilir mi acaba
Canım artık Drlar ayakları kaldırmayı pek öneriyorlar hiç faydası yokmuş sadece kanın dışarı çıkmasını engelleyip kan içerde birikiyormuş ayağa kalkınca birden boşalıyormuş aklında bulunsundr randevun ne zaman.evdeysen ayaklarni doksan derece dik oyle yat wc harici kalkma canim.
hadi ya bilmiyrdm canim.onceden hep oyle derlerdi dusuk tehlikesi olanlar icin.sagol öğrenms oldumCanım artık Drlar ayakları kaldırmayı pek öneriyorlar hiç faydası yokmuş sadece kanın dışarı çıkmasını engelleyip kan içerde birikiyormuş ayağa kalkınca birden boşalıyormuş aklında bulunsun
kizlar oyle kotu oldum ki korkudan...
İlk hamileligimde en ufak bir lekelenmem olmamisti, 9 haftalik kalbi durdugu icin kurtaj olmustum 4 ay once. Bu ay surpriz sekilde hamile kaldim hamdolsun.
Kese gorundu ama daha 4 haftalik ancadir 5 hafta en cok. Cuma gunu kalp atisi icin cagirdi doktor ama az once cok az pembe akinti geldigini gordum acayip korktum.
İlk hamileligimde de hep kasik agrilarim olurdu cok mutlu olurdum hatta, ne zaman agrilarim kesildi o zaman kalbinin atmadigini ogrndim...
Simdide agrilarim oluyor cok mutluyum agridikca ama bu pembe leke kafama cok takildi devami gelirse diye cok korkuyorum bebegim benimle midir? Yerlesme kanamasi filan olabilir mi?
Doktorumu aramadim bu saatte ama cok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?