Daha büyük problem.yaşadığım sıkıntılar bitmiyor

Öncelikle ne yaşanırsa yaşansın kayınvalideye ve görümceye veya kim olursa olsun ona küfür etmek çok fazla bence. Birde bunu eltiyle yapmak

Tepkinizi normal sözcüklerle gösterin bundan sonra.

Söylediklerinizin arkasında durmak ve özür dilemekten başka yapılacak bir şey yok.

Unutulur. Kimler neler neler yapıyor da unutuluyor. Erkekler kadınları dövüyor onlar bile unutup eskisi gibi oluyor

insanlara güvenip 3. bir kişi hakkında çatır çatır saydırırsanız, bir gün bunlar ortaya çıktığında da üç buçuk atmazsınız :))) Anneme sonsuz güvenirim ama ona bile 3. Kişi hakkında yorum yapmam, ne gerek var? Birine sinirlendiğinizde kendinizi rahatlatacak daha onurlu aktiviteler edinin.

Ben eltiye akşam yediğim yemeği bile söylemem, "Yediği yemekle bana hava atıyor" diyip beni şikayet etme potansiyeli var.

Siz bir de beddualı küfürlü kayınvalide çekiştirmişsiniz. Bu nasıl bir cesaret?

Hepinize teşekkürler arkadaşlar gerçekten kötü ve çaresiz durumdayım eşim benimle normal belli
Ki kaynım henüz birşey söylemedi umarımda hiç söylemez ve unutur özürümüde kabul eder.insan başına gelmeden öğrenemiyor malesef bende başım taşa değdikten sonra öğrendim kimseye laf vermiyceyimi giybet başkasına beddua hep kendi kafamızda çatlıyor.İnşaAllah düzelir herşey kaynımla zaten birdaha eskisi gibi olamayız nasıl yüz yüze geliriz onu bile bilmiyorum bakalım hayırlsı

Arkadaşlar yeni konu açmak iatemedim belki bir fikir vere bilirsiniz.bugun evimize görümcemler mesajlarımızı okuyan kaynım falan hepsi gelicekler kayınvalidem yemey yapıb hepsini çagırdı akşama.sizce nasıl davranmam lazım?yani kaynımla nasıl yüz yüze gelicem ne yapsam dogru olur?hiç yüzüne bakmamakmı?inanın çok tedirginim gerçekten

Konu orada açılabilir hazırlıklı ol. Ben senin yerinde olsam altınlarımı falan güvendiğim bir yere götürürdüm.

yerinde olsam konu açıldığında yaptığımın arkasında dururdum. Boşanmayı da göze alırdım. Bu kadar nefret ettirildiyse o ailede ve evlilikte durmanın anlamı yok.

Kolay gelsin streslenme gerilme bu güne kadar soylemediyse olayin sicakligiyla bence soylemez sende mutfakta falan yalniz gorursen tekrar ozrunu dilersin abartmadan. Normal davranin herkese

O kadar adam ve erkekse ilk anasına dur desin. Ama sizin de beddua falan etmeniz çok yanlış. Kimsenin annesini sevmek zorunda değilsiniz ama beddua da edemezsiniz.
madem sevmiyorsunuz görüşmeyeceksiniz.

Eltiniz hangi akla hızmet okutmuş

Acaba annesine anlattı da o yüzden mi herkesi topluyolar. Dikkat et hazırlıklı ol her şeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…