- 14 Ağustos 2021
- 60
- 20
- 35
-
- Konu Sahibi solmazturk
Keşke mesaj olarak yazmasaydiniz yazılı şeyler hep tehlikedir umarım kimseye anlatmazSelam Arkadaşlar.konularımı takip edenler bilir eşim ve annesiyle çok büyük kavgamız olmuşdu.şimdi ben büyük bir yanlış yaptım.benim Eltimle aram çok iyidir.bu kavgaları onada konuşmuştum kaynanam eşim görümcem hakkında neler neler konuşmuştuk yani saydırmıştık desek yeridir eltimde çok kavgalar etdi kv ile o yüzden ikimizde bayaa doluyuz.şimdi eltim bu mesajları silmemiş ve kaynım bütün mesajları okumuş.kaynım çok iyi bir insandır inanın o kadar utandım o kadar kötüyüm ki eşiyle kavga etmiş benim içinde ona bınları çok pis ödeticem annem ablam hakkında ileri geri terbiyesizce konuşmak ne demek göstericem demiş.inanın hem çok korkuyorum eşime anlatır diye hem çok utanıyorum.ben yazdım kaynıma o lafları çok sinirliyken söyledim gerçekten üzgünüm falan ama cevap yazmadı bana.inanın çok korkuyorum.kaynanama okudugum belaları falan hepsini okumuş aklıma geldikce aklım yerinden çıkacak gibi oluyorım ya herkese anlatırsa ailem bile yüzüme bakmaz bu terbiyesizliğime göre.ve bu saatden sonra kaynımla nasıl yüz yüze gelicez
Eltimde çok kötü intihar bile etmeği düşünmüş o derece büyük kavga etmişler.kaynım aşırı sinirlenmiş sizi mahvedicem terbiyesizler falan ikimizede küfürler etmişOlan olmuş. Sadece siz degil, eltiniz de konuşmuştur, sizinle birlikte kendi karısını da ortaya atacak degil.
eşinize söyleyebilir ama. Sonrası ne olur bilinmez. Bence biraz sakinleşmesini bekleyin. Eltiniz ne diyor?
Evet çok büyük ders oldu bana inanın o kadar haklısınız ki.çok üzgünüm çok ve de çok korkuyorumSize neyi ödetecekmiş gelsin ödetsin. Anası sürekli dibinizde ödetmeyi düşüneceğine anasına biraz da o sahip çıksın. Her şeyde çok pısırık olursanız insanlar daha çok üstünüze gelir. Ayrıca bu da ders olsun eltiyle dedikodu yapılmaz. Millete bela sayacağınıza altlı üstlü oturmayın hanımefendi. Kocişkonuza bu kadar düşkünseniz de annesine de mecbur katlancaksınız. Bu sizin seçiminiz.
Umarım ama ödeticem mahv edicem falan demiş çok kprkuyorum ya anlatırsa diye.inanın evlenmeden once o kadar sakin sessiz hayatım vardiki bunyaşadıklarıma inanamıyorumKeşke mesaj olarak yazmasaydiniz yazılı şeyler hep tehlikedir umarım kimseye anlatmaz
E siz de adamın annesine beddualar ve yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla küfürler etmişsiniz.Eltimde çok kötü intihar bile etmeği düşünmüş o derece büyük kavga etmişler.kaynım aşırı sinirlenmiş sizi mahvedicem terbiyesizler falan ikimizede küfürler etmiş
Kaç yaşındasınız Allah aşkına? Eltiniz de abartmasin. Tamam çok büyük terbiyesizlik ikinizin de yaptığı ama dünyanın sonu değil. Kaynınızda da biraz akıl varsa bunları gidip kv ile görümceye anlatmaz. Anlatırsa bir eşinize anlatabilir ama artık ona izah etmek de size düşüyor artık. Bir şekilde anlatıp kendinizi affetrireceksiniz.Eltimde çok kötü intihar bile etmeği düşünmüş o derece büyük kavga etmişler.kaynım aşırı sinirlenmiş sizi mahvedicem terbiyesizler falan ikimizede küfürler etmiş
Adamın annesi hakkında beddua etmissiniz yani ?Selam Arkadaşlar.konularımı takip edenler bilir eşim ve annesiyle çok büyük kavgamız olmuşdu.şimdi ben büyük bir yanlış yaptım.benim Eltimle aram çok iyidir.bu kavgaları onada konuşmuştum kaynanam eşim görümcem hakkında neler neler konuşmuştuk yani saydırmıştık desek yeridir eltimde çok kavgalar etdi kv ile o yüzden ikimizde bayaa doluyuz.şimdi eltim bu mesajları silmemiş ve kaynım bütün mesajları okumuş.kaynım çok iyi bir insandır inanın o kadar utandım o kadar kötüyüm ki eşiyle kavga etmiş benim içinde ona bınları çok pis ödeticem annem ablam hakkında ileri geri terbiyesizce konuşmak ne demek göstericem demiş.inanın hem çok korkuyorum eşime anlatır diye hem çok utanıyorum.ben yazdım kaynıma o lafları çok sinirliyken söyledim gerçekten üzgünüm falan ama cevap yazmadı bana.inanın çok korkuyorum.kaynanama okudugum belaları falan hepsini okumuş aklıma geldikce aklım yerinden çıkacak gibi oluyorım ya herkese anlatırsa ailem bile yüzüme bakmaz bu terbiyesizliğime göre.ve bu saatden sonra kaynımla nasıl yüz yüze gelicez
Ortada intihar edilecek bir durum yok abartmayın ikiniz de. Ciddi anlamda ayıp etmişsiniz ama.. Ben söyleyeceğini sanmıyorum çoktan aramıştı söyleyecek olsa. Seni mahfederim dese biri bana et bakalım noluyor derim. Bu kadar bunaldıysanız lütfen taşının ordan daha seviyeli bir ilişki kurun. Bu kadar anne meraklısı adamla evlendiğiniz için sizde iyice normal düşünmemeye başlamışsınız.Eltimde çok kötü intihar bile etmeği düşünmüş o derece büyük kavga etmişler.kaynım aşırı sinirlenmiş sizi mahvedicem terbiyesizler falan ikimizede küfürler etmiş
Hiçbirşey izah etmege çalışmış biz 2kadınız oda çok sinirliydi büyük kavga etmişlerdi falan fikan ama dinlememiş hiçbirini şiddet falan göstermiş eltimeEltiniz ne yapmis acaba
Bu arada intihar edecegini falan esi bilmiyor muydu
Selam Arkadaşlar.konularımı takip edenler bilir eşim ve annesiyle çok büyük kavgamız olmuşdu.şimdi ben büyük bir yanlış yaptım.benim Eltimle aram çok iyidir.bu kavgaları onada konuşmuştum kaynanam eşim görümcem hakkında neler neler konuşmuştuk yani saydırmıştık desek yeridir eltimde çok kavgalar etdi kv ile o yüzden ikimizde bayaa doluyuz.şimdi eltim bu mesajları silmemiş ve kaynım bütün mesajları okumuş.kaynım çok iyi bir insandır inanın o kadar utandım o kadar kötüyüm ki eşiyle kavga etmiş benim içinde ona bınları çok pis ödeticem annem ablam hakkında ileri geri terbiyesizce konuşmak ne demek göstericem demiş.inanın hem çok korkuyorum eşime anlatır diye hem çok utanıyorum.ben yazdım kaynıma o lafları çok sinirliyken söyledim gerçekten üzgünüm falan ama cevap yazmadı bana.inanın çok korkuyorum.kaynanama okudugum belaları falan hepsini okumuş aklıma geldikce aklım yerinden çıkacak gibi oluyorım ya herkese anlatırsa ailem bile yüzüme bakmaz bu terbiyesizliğime göre.ve bu saatden sonra kaynımla nasıl yüz yüze