- 13 Nisan 2007
- 32.974
- 99.784
- 45
- Konu Sahibi solmazturk
Eşiniz ne diyor bu duruma?
Allahım korusun annem haksız bile olsa kocam ona beddua etse ben evli kalmazdım.
Allahım korusun annem haksız bile olsa kocam ona beddua etse ben evli kalmazdım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanım efendi allahiskina eltinizle araniz ne kadar iyi olursa olsun eltiye kocanin ailesiyle ilgili hic birsey anlatilmaz gider soyler vs baksaniza neden mesajlari silmememis o zaman madem.dolusnuz gidin basklariyla dertlesin icinizi dökün eltiye asla birseyinizi anlatmayin tehlikeli bu size ders olsun inaniyorumki kotü durumdasiniz rabbim yardimciniz olsun gidin esinize anlatin yerinizde olsam illaki onlar anlaticak abartarak gidin esinize anlatinEvet bu bana o kadar büyük bir ders olduki bidaha beddua küfür hepsine tövbe ettim.umarım kimseye söylemez umarım benimde yüzüme vurmaz hiçbirini.gerçekten çok üzgünüm yaptıgım çok cahilce çok kötü birşey Aklıma geldikce deliriyorım neler yazmıştım nesajlarda
Eee adam haklı değil mi?Eşime anlatmadım zaten eşimle aramız iyi değil büyük kavga yüzünden.eşime anlatırsam zaten hemen boşar beni annnesinin adını bilr agzıma almama tahammül edemiyor o kadan annesine baglı.bide düşünün annesi hakkında eltiye neler yazmışım yani öylesinede boşamaz beni rezil eder sonra boşar o derece o yüzden çok tedirginim
yok malesef anlatırsam ailem de çok kızar banaAnneniz ile gorustunuzmu hic
Yada kendi ailenizden biri ile
Bundan sonra kimseye güvenmeyin kimseyi kimseye şikayet etmeyin ancak öyle huzur bulursunuz bütün sorunlar bundan çıkıyor zaten düzelir inşallahUmarım ama ödeticem mahv edicem falan demiş çok kprkuyorum ya anlatırsa diye.inanın evlenmeden once o kadar sakin sessiz hayatım vardiki bunyaşadıklarıma inanamıyorum
Anlatırmı eşime gerçekten bilmiyorum özür falan diledim bi umut belki anlatmaz diyorum amaSiz eşinize anlatmazsanız abisi anlatıcak zaten kaçımılmaz bi son bu. Hala bir şekilde hayatınızda olan/olması gereken insanlar hakkında da ileri geri konuşmamayı öğrenmişsinizdir umarım bu olayla.
Çok haklısınız evet.ders oldu zatenBundan sonra kimseye güvenmeyin kimseyi kimseye şikayet etmeyin ancak öyle huzur bulursunuz bütün sorunlar bundan çıkıyor zaten düzelir inşallah
Bugün anlatmasa da bir gün anlatacak.Anlatırmı eşime gerçekten bilmiyorum özür falan diledim bi umut belki anlatmaz diyorum ama
Evet bu bana o kadar büyük bir ders olduki bidaha beddua küfür hepsine tövbe ettim.umarım kimseye söylemez umarım benimde yüzüme vurmaz hiçbirini.gerçekten çok üzgünüm yaptıgım çok cahilce çok kötü birşey Aklıma geldikce deliriyorım neler yazmıştım nesajlarda