Daha büyük problem.yaşadığım sıkıntılar bitmiyor

Evet bu bana o kadar büyük bir ders olduki bidaha beddua küfür hepsine tövbe ettim.umarım kimseye söylemez umarım benimde yüzüme vurmaz hiçbirini.gerçekten çok üzgünüm yaptıgım çok cahilce çok kötü birşey Aklıma geldikce deliriyorım neler yazmıştım nesajlarda
Hanım efendi allahiskina eltinizle araniz ne kadar iyi olursa olsun eltiye kocanin ailesiyle ilgili hic birsey anlatilmaz gider soyler vs baksaniza neden mesajlari silmememis o zaman madem.dolusnuz gidin basklariyla dertlesin icinizi dökün eltiye asla birseyinizi anlatmayin tehlikeli bu size ders olsun inaniyorumki kotü durumdasiniz rabbim yardimciniz olsun gidin esinize anlatin yerinizde olsam illaki onlar anlaticak abartarak gidin esinize anlatin

Eşime anlatmadım zaten eşimle aramız iyi değil büyük kavga yüzünden.eşime anlatırsam zaten hemen boşar beni annnesinin adını bilr agzıma almama tahammül edemiyor o kadan annesine baglı.bide düşünün annesi hakkında eltiye neler yazmışım yani öylesinede boşamaz beni rezil eder sonra boşar o derece o yüzden çok tedirginim

Eşime anlatmadım zaten eşimle aramız iyi değil büyük kavga yüzünden.eşime anlatırsam zaten hemen boşar beni annnesinin adını bilr agzıma almama tahammül edemiyor o kadan annesine baglı.bide düşünün annesi hakkında eltiye neler yazmışım yani öylesinede boşamaz beni rezil eder sonra boşar o derece o yüzden çok tedirginim
Eee adam haklı değil mi?
Yalnız bu mesele kapanmaz ben size söyleyeyim,hayatta hiç bir şey gizli saklı kalmaz.
Eş de kayınvalide de herşeyi öğrenir.
Size bir zarar gelmeden yolunuzu çizin bence.

Siz eşinize anlatmazsanız abisi anlatıcak zaten kaçımılmaz bi son bu. Hala bir şekilde hayatınızda olan/olması gereken insanlar hakkında da ileri geri konuşmamayı öğrenmişsinizdir umarım bu olayla.

hacı sabancı da özge ulusoy un mesajlaşmarında annesiyle ilgili böyle yazılar görünce ayrılmıştı.

valla çok hata etmişsiniz. kim göre sinirleneceği şeyler bunlar. o yüzden sakince beklemekten başka çareniz yok gibi. eşiniz de öğrenecektir muhakkak. serin kalıp daha da alevlendirmeyin ortamı yeter.

Cevremde bütün arkadaşlarıma soylerım; eş ailesini kötülüyorsan asla onun tarafından birine anlatma, yazma, sesli mesaj atma!
En ufak bir durumda pişman olursun

Aynen sizinki gibi!!!

Bu arada ne eltım ne kaynım var :) bu durum böyledir. Eşin ile senin arana girecek lafı kimseye verme.

Bu konuda en iyii arkadaştır mesela. Anlatırsınız anlaşamazsanız
Anlattıklarınızla birlikte o arkadaşta yok olur ortadan .
Ama akraba öyle değil!

Umarım ama ödeticem mahv edicem falan demiş çok kprkuyorum ya anlatırsa diye.inanın evlenmeden once o kadar sakin sessiz hayatım vardiki bunyaşadıklarıma inanamıyorum
Bundan sonra kimseye güvenmeyin kimseyi kimseye şikayet etmeyin ancak öyle huzur bulursunuz bütün sorunlar bundan çıkıyor zaten düzelir inşallah

Siz eşinize anlatmazsanız abisi anlatıcak zaten kaçımılmaz bi son bu. Hala bir şekilde hayatınızda olan/olması gereken insanlar hakkında da ileri geri konuşmamayı öğrenmişsinizdir umarım bu olayla.
Anlatırmı eşime gerçekten bilmiyorum özür falan diledim bi umut belki anlatmaz diyorum ama

Yaptığım gerçekten çok büyük aptallık.annemde hep söylerdi eltiden uzak ol ama dinlemedim o yüzden annem öğrenirse ilk önce o beni mahveder

Mesajları başkasının da okuma ihitmalini gözeterek atmak lazım. Kayınvalide dedikodusu gibi bir konuda eltiyle mesajlaşmanız büyük bir hata olmuş. Kayınvalidenizle ilgili karşılıklı küfür, hakaret, beddua içeren mesajlarınızı eltinin silmemiş olmasına da anlam veremedim. Kocasının mesajları okumasından sonra eltinizin 'Ben solmazturk ün ağzından laf almak için onu destekleyici şeyler yazdım, sana göstermek için de silmedim.' demediğine şükretmelisiniz. Kaynınız annesi üzülmesin diye ona söylemese bile kendisi eşinin burnundan getireceği için, kardeşinin de sizin burnunuzdan getirmesini isteyebilir. Şimdi olmasa bile eninde sonunda eşiniz öğrenecektir. Sizden duyması daha iyi olur. Siz anlatırsanız en azından abisi detayları anlatmaya kalktığında 'Haberim var.' diyip konuyu kapatabilir.

Evet bu bana o kadar büyük bir ders olduki bidaha beddua küfür hepsine tövbe ettim.umarım kimseye söylemez umarım benimde yüzüme vurmaz hiçbirini.gerçekten çok üzgünüm yaptıgım çok cahilce çok kötü birşey Aklıma geldikce deliriyorım neler yazmıştım nesajlarda

Siz gercekten maddi gücü yerinde çalışan bir kadin mısınız?

Siz gercekten kv yaninda eşi tarafindan hirpalandiktan sonra bu ilişkiye devam mi ettiniz?

Siz gercekten birikimi olan bir kadin misiniz?

Siz gercekten (akil sagliginiz icin söylüyorum) mesajla üçüncü bir kisiye hakaret küfür mü ettiniz?

O vakit bacım herseye hazir ol. Madem ki fincancı katirini ürküttün var birsey arkanı dayadigin

Buralarda boşanmada yazılı iletişim yapın diyip duruyoruz sizinki tam tersi vaka olmuş.
Buraya yazıp bıraksaydınız bari, gidip eltiyle çekiştirilir mi? Zaten size cevap vermemesinden bugünler belliymiş, sizi korumak için evliliğini çöpe atamaz sonuçta.

Özür dileyip beklemek dışında bir çare yok, zaten şiddet de varmış, bela da hayır da zamanla belli olur.

Malesef herkes ne dese haklı çox kötü sonuçlarını düşünmeden hırsıma yenik düşüb hata yaptım.nasıl yaptım aklım almıyor.Malesef Eşimle konuşmak mümkün değil konuşamam hiç oluru yok yani.sadece bekliyib bakıcam bakalım İnşaAllah unutulur gider kimseyede söylemez

Amaaan diyemiyor mu kimse "Onlar da bizi delirtmeye biraksin" diye? Tamam siz suclusunuz onlarin delilerinde hic mi suc yok? Yok intihar etmeyi düsünmek felan. Komik olmayin. Yaptiginiz arkasinda durun ve artik su insanlarla görüsmeyi kesin. Ayrica kayninin telefonda baskalarin sohbetini okumasi da terbiyesizlik.

X