• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha bu başlangıç:( : Sezaryen inadı bebeği öldürdü

Bizim memlekette karşıdan karşıya geçmeye çalışırken ölen insan sayısı yeterli sayıya ulaşmadan, üst geçit yapılmaz biliyor musunuz? Çoğunluk aklını çalıştırıp düşünemez, öyle bir yola üst geçit yapmazsan insanların nasıl patır patır ezileceğini. Acımada yoktur çoğunda, illa ki birileri ölsün, sakat kalsın, isyan etsin, ondan sonra yapılır o geçit.

Sizinki de o hesap olmuş, hararetle savunduğunuz o yasa, sonuçlar ortaya çıkmaya başlayınca "devletin saçma sapan dayatmaları" oldu değil mi?

Memleketimden İnsan Manzaraları.

Yazıklar olsun, ardı ardına duyduğum buna benzer haberler karşısında o kadar öfkeliyim ki. Hem bu yasaları dayatanlara, hem de onlara alkış tutanlara.

şaka mısınız?
yasayı savunduğumu nasıl çıkardığınızı merak ettim
doktorlara laf edeceğinize gidin dayatanlara laf edin dedim.
evet saçma sapan dayatma.
ve evet bazı kadınlar da gerçekten sezaryenin suyunu çıkarmıştı.
ve evet hala normal doğumu savunuyorum ben

şaka mısınız?

Şaka değilim. Sezaryen Yasaklandı topiklerine yazdıklarınızı hatırladım sadece. Normal doğumu savunmak başka, sezaryen isteyenin hakkının elinden alınmasına alkış tutmak başka meseledir.....

Bazı kadınlar sezaryenin suyunu mu çıkarmıştı? Bütün mesele ne biliyor musunuz? Bunun sizi hiç ilgilendirmiyor olması,başkalarının tercihlerine saygı duyamamanız ve bu tercihler hakkında ileri geri konuşuyor olmanız. Suyunu çıkarmak, bir kadının doğum tercihi hakkında böyle konuşabilmek. Neyse, ooooof ooof diyorum.

Size başka da diyeceğim yok, düşündüklerimi fazlasıyla ifade ettiğimi sanıyorum. Huzurlu günler!

Son düzenleme:
şaka mısınız?

ya sezeryanın suyunu çıkarmak ne demek allah aşkına, o da bi doğum şekli ve canı isteyen yaptırır.sonuçta benim bebeğim benim canım benim kararım,kendi hayatım sadece beni ilgilendirir.normal doğumdan korkuyor olmak suç mu ya da suyunu çıkarmak mı? şuan hamile biri olarak sinirlerime hakim olamıyorum ve sizin gibilerin zihniyetlerine şaşıyorum

kızlar bu bahsi geçen arife eşimin köylüsü biz birebir aldık haberi kadına çok yazık ben çok üzüldüm
ali saçlı bu tarz konularda bbilgili bi insandır kolay kolay peşini bırakmaz

bebek doğduğunda zaten beyine oksijen gitmediğinden özürlü doğmuş annesinin özürlü olduğundan felan haberi olmadan bebek vefat etti

yani dr lar bebeğin yaşama ihtimali az demişler yaşarsada özürlü olacak demişler

ben en çok şuna kızdım hastanızın yaşadığına dua edin demişler ya pişkin pişkin çok sinir bozucu

devletten hesap sorabilirler

devlet adamı atmaz korur ya, kılıfına uydurabileceklerini düşünüyorum ben.denemk lazım, gerçi bizim ülkede bu durumda birde borçlanırsın üstüne, ev bark sattırırlar evladnı kaybedip eçektiğin acı nyetmez gibi.

ya sezeryanın suyunu çıkarmak ne demek allah aşkına, o da bi doğum şekli ve canı isteyen yaptırır.sonuçta benim bebeğim benim canım benim kararım,kendi hayatım sadece beni ilgilendirir.normal doğumdan korkuyor olmak suç mu ya da suyunu çıkarmak mı? şuan hamile biri olarak sinirlerime hakim olamıyorum ve sizin gibilerin zihniyetlerine şaşıyorum

kendi canımızın kararının dr lara ait olduğunu savunan zihniyet işte arkadaşım, komik insanlar bunlar.sen normali savunuyorsan bizde pekala sezeryanı savunabiliriz, senin savunun senin doğru yolda olduğunumu gösteriyor diyeceksin ama anlayacak birileri gerek ...

sezeryanla doğum yapmış ve bebeğini kaybetmiş biri olarak diyorum ki iyi ki sezeryanla doğum yapmışım en azından 3 gün de olsa kızımı gördüm sezeryanı desteklemeyen siz insanlar neler biliyorsunuz doğumla ilgili olarak günde kaç tane bebek yaşama şansı varken normal doğum denildi diye ölüyor peki siz hiç evlat kaybettiniz mi evlat acısı nedir bilir misiniz ağzı olan konuşyo ama onu bi de gelin ewladını kaybeden annelere söyleyin ohhhh wala keyfiniz iyi gayet rahatsnz istedğniz gibi konuşuyorsunz ben sağlıkçıyım ve biraz önce hastaneden geldim hastanedeyken kadın doğum servisinde bi hasta doğum için bekletiliyordu sabahtan beri bekliyor normal doğum yapması için sebepte yasa bebeğin kalp atışları takip ediliyor eğer kalp atışları düşerse sezeryana alıncak ne güsel değil mi doğursun beklesin ne olacak ki nasılsa sizin çocuğunuz değil o ihtimaller hiç umrunuzda değil sizin gibi düşünen insanlardan nefret ediyorum bunlar benim düşüncelerim kimse desteklemek zorunda değil iyi ki sezeryanla doğurmuşum iyi ki kızımı görebilmişm riskim olduğu için tekrar hamile kalırsam yine sezeryanla doğum yapacağım ve bu beni hiç korkutmuyor....

kızlar peki ilk doğumu sezeryan olanlar ne olacak?
ilki sezeryan olunca genelde ikincide sezeryan oluyordu?
normal doğum mu yaptıracaklar zorla :37:

Cumartesi günü şeker yüklemesi için doktoruma gittim, sezaryen meselesini sordum,dedi ki, öyle ben korkuyorum sezaryen istiyorum demek yeterli değilmiş. Anne adayı korktuğunu kanıtlamak zorundaymış. Nasıl kanıtlayacak ki dedim. Psikologdan rapor alacak dedi.

Ve ekledi, hastaneye gelesim kalmadı dedi. Şimdiden kadınları normal doğuma zorladıkları için neler yaşanmaya başladı, sizler bir kısmını duyuyorsunuz,biz neler duyuyoruz, olacak iş değil dedi, bu olanlar daha başlangıç dedi. Ben en ufak bir riski bile göze almak istemem, o ufak gibi görünen risk doğum sırasında daha beter sonuçlar verebiliyor dedi. En azından sezaryen isteyeni kılıfına uyduramaz mısınız dedim, bu güne kadar asla etik olmayan bir şey yapmadım da yapamam da dedi.

Peki benim sezaryen için rapor almama gerek kalacak mı dedim. Yok seni normal doğuma almamız zaten mümkün değil, sen bir aksilik çıkmazsa %100 sezaryen olacaksın dedi. Bir nebze rahatladım kendi adıma ama böyle haberler duyunca, çok öfkeleniyorum...

Herkesin canı can, ha ben ha başkası...Yazıktır, günahtır. Allah yardımcımız olsun...

Son düzenleme:
Back