- 13 Ağustos 2022
- 8.627
- 4.398
- 31
Kadın doktor bulamiyorsa zaruret varsa erkek doktor.Ama devlet Hastanesi'nde doktoru bulursan iyi.Niye? Dinde bile hastalık durumuna izin verilmişken sizi ne haddinize.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın doktor bulamiyorsa zaruret varsa erkek doktor.Ama devlet Hastanesi'nde doktoru bulursan iyi.Niye? Dinde bile hastalık durumuna izin verilmişken sizi ne haddinize.
Burayı günlük ile karıştırıyor olabilirmisiniz?Ben de her isteneni yazmama konusunda özgürüm.
Siz ve diğerleri beni burada yazdığım kadar tanıyorsunuz. Bilmediğiniz yönlerim var. Zaten burada yazdığımız şeylerden kimseyi %100 doğru tanıyamayız. Haliyle kimse bir şey ispatlamak zorunda değil. Ben ne yazıyorsam onu okursunuz onu yorumlarsınız.Burayı günlük ile karıştırıyor olabilirmisiniz?
Vardı eskiden öyle bir köşe, hatırlarsınız sevgili günlük bugün böyle böyle oldu yazar çıkardı herkes pek yorum yapılmazdı.
Size öyle bir alan lazım sanırım çünkü işinize gelmeyen yorumlara işine bak kardeşim moduna çok çabuk geçiyorsunuz.
Yeri gelince gayet asarım keserim tavırları takınıp ama yüz yüze bakıcaz olayıda çok uyumlu değil. Öyle bir ş…n yüzüne bakmasanız daha iyi olur kanımca. Size bu mesajı atmaya cesaret etmiş birine kimseyle işim olmaz tarzı bir cevap çok basit değil mi? Hmmm, Ağzına biber sürerim deseymişsin daha çok üstüne düşünebilirdi şahış. Şuan daha çok naz yapiyor herhalde bana aşık modunda bile olabilir.
Diğer konunuzda eşiniz için bundan sonra görür, şöyle olcak böyle yapcam diyorsunuz ama bence hepsi boş laf, kuru sıkı misali. Yapacak olan yapar zaten. Yaparım değil yaptım der. Tabiki herkes aynı değil, siz çok hanımefendi naif biri olabilirsiniz içinizden kaplan çıkmasını kimse bekleyemez ama daha boşanmadan bu tür msj lar alıyorsanız, ilerisi için kendinizi daha iyi savunmanız gerekebilir. İstesem neler neler yaparımlar aman aman çok etkili değil.
Siz dahil burda kimseyi çok iyi tanımıyorum, tanımak ta istemiyorum.Siz ve diğerleri beni burada yazdığım kadar tanıyorsunuz. Bilmediğiniz yönlerim var. Zaten burada yazdığımız şeylerden kimseyi %100 doğru tanıyamayız. Haliyle kimse bir şey ispatlamak zorunda değil. Ben ne yazıyorsam onu okursunuz onu yorumlarsınız.
Ustelerse mi? Daha boşanmadan etmeden şöyle bi mesaj atanın ağzını yırtarım, nerden geldiğini şaşırır, ne münasebet ya.Şimdilik görmezden geliyorum. Üstelerse haddini bildireceğim.
Şu konuda bile kadınlar resmen kuyruk salladın, yumuşak davrandın demeye getiriyor ya.
Maalesef böyle düşündükleri bir gerçek.
Boşanan kadınları kadın arkadaşları dahi potansiyel tehlike olarak görüp arkadaşlığını kesiyorken, toplumda boşanan kadına hatta hatta evli olup da biraz güleryüzlü olan kadına erkeklerin her türlü tacizi yaptığı gerçeğini inkar edemeyiz.
Metropollerde de çok yaşanıyor ama küçük yerlerde hem rahatsız ediliyorsun hem de dedikodu kazanı çalkalanıyor, o gibi yerlerde ne yazık ki erkek kendisini sıyırırken olan kadına oluyor.
Seneler önce belki 6-7 senelik evliydim tarih tam aklımda değil ama 6-7 senelik evli olduğum yıllarda oldu diye hatırlıyorum, doğduğum büyüdüğüm yerde evlendim sözde herkes herkesi tanıyor ama insanoğlu işte, çiğ süt emmiş diye boşuna denmiyor her zaman alışveriş yaptığım kuruyemişçiden alışveriş yapıyorum çalışan genç adam boşanıyormuşsun dedi bana, tövbe öyle bir şey yok ama böyle bir dedikodu çıkmış neyse hemen devamında lafı yapıştırdı “bir şeye ihtiyacın olursa yardımcı olurum”
Ben boşanıyor olsam neden alemin adamının yardımını isteyeyim ki ? Yardıma ihtiyacım yok dedim çıktım bir daha da o kuruyemişçiye girmedim, kuyruk sallamadım, kaş göz etmedim, yüzgöz olunacak şekilde de konuşmadım, tüm muhabbetimiz 1 kilo çerez verir misinizden ibaret, ahu güzel de değilim ama bir insan sapık olmaya görsün her türlü hadsiz konuşmayı yapabiliyor.
15.senemi dolduruyorum.Farkli farkli cok okul,profil,cevre,ogretmen tanidim.Bu curreti gosterebilen biri olacagini sanmiyorum ben ya.Bir defa elinizde kanit var.Mesaj atmis .Bunu mudurunuze gostermenizden falan cekinmeden nasil atmis ben anlamadim.
Geneli çift maaşçı di mi ya? Kredi çekip araba alan, alışveriş ucuza gelsin diye Bim'den başka yere girmeyen, yazları da memlekete gidip karısını mevsimlik işçi yapan...
Çiftlikbank mağduru çok bizim camiada.iddia ve borsayı unutmuşsun
Diyelim ki ben ketum değilim ve boşanmayı sıradan bir olay olarak gördüğüm için arkadaşlara bahsettim. Benim boşanıyor olmam kabahat mi, davet mi, kolay lokma mesajı mı oluyor?Boşanmadan boşanacağınızı insanlar nasıl duyabiliyor? Bir ben mi ketumun hiçbir şeyimi insanlara söylemem? Ki daha belli olmayan bir şeyi kim ne ara duydu da yayıldı? Şaşırtıcı bir durum. Bana pek inandırıcı gelmedi..
Siz ogretmenmisiniz gercekten çok pasif buldum sizi.Ne demek size öyle bir msj atmaya cesaret etmesi siz de agzinin payini veremedinizmi o utanmiyor bunlari yazmaya cesaret ediyor siz yuzyuze bakiyoruz diyorsunuzYüz yüze bakıyoruz diye fazla sert çıkamadım ama arada merdivenden inerken tekme atsam mı diye düşünüyorum.
Boşanmış olacak olmanız değil ya da bahsetmeniz değil. Size böyle söyleyen kişilere ağzının payını verip gerekli yerlere şikayet etmemeniz anormal! O yüzden inanmadım konuya. Uyuşmayan bir sürü şey var.Diyelim ki ben ketum değilim ve boşanmayı sıradan bir olay olarak gördüğüm için arkadaşlara bahsettim. Benim boşanıyor olmam kabahat mi, davet mi, kolay lokma mesajı mı oluyor?
Hayır. Karaktersizleri ifşa ediyor.
Boşanmış olacak olmanız değil ya da bahsetmeniz değil. Size böyle söyleyen kişilere ağzının payını verip gerekli yerlere şikayet etmemeniz anormal! O yüzden inanmadım konuya. Uyuşmayan bir sürü şey var.
Gerçi beni de alakadar etmiyor, sadece yorumum : )
Bu haliyle bile inanılmaz ve tuhaf buluyorsunuz detaylarını versem daha da şaşırırsınız. O yüzden detay vermiyorum.Konularınız çok tuhaf gelmeye başladı bana, hayırlısı…
Bu mesajı atan bir eğitimci değil mi.Siz de eğitimcisiniz ve çocuklarınız var.Eğitimci olarak bu mesaja asla sessiz kalmamanız gerekir.Eğitimli bir kadın olarak sessiz kalırsanız sizi kınarım.Bunu aklınızdan çıkartmayın lütfen.İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
didaktik olmaya gerek yokBu mesajı atan bir eğitimci değil mi.Siz de eğitimcisiniz ve çocuklarınız var.Eğitimci olarak bu mesaja asla sessiz kalmamanız gerekir.Eğitimli bir kadın olarak sessiz kalırsanız sizi kınarım.Bunu aklınızdan çıkartmayın lütfen.
Ona aynen şunu yazın.Sizin bu mesajınızı okuttuğum meslek sahibi bir büyüğüm bana aynen bunu yazdı ve size iletmemi istedi.
...Sizler eğitimcisiniz ve eğittiğiniz çocuklar için rol modelisiniz.Siz böyle bir mesaj göndermekle eğittiğiniz kız/erkek çocuklarının yüzüne nasıl bakıyor nasıl onlara rol modeli olacağınızı düşünüyorsunuz.Siz önce kendinizi eğitin.Buna çok ihtiyacınız olduğunuzu görüyorum.İnternette boş boş dolaşacağınıza sizi eğitecek o kadar çok faydalı video var ki onları bulup kendinizi geliştirin......
Began bu kötülüğü ne kendinize ne çocuklarınıza ne öğrencilerinize yapmayın bu adama dersini verin...Bu şunu bunu bekliyorum vb diye geçiştirilecek bir mesaj değil.Dik durun lütfen.Çok sinirlendim inanın...
Kimseyle işim yok cevabınız olmamış...