Daha 4 Haftalk Minik bi noktack :)

hayırlı olsun canım tebrik ederim bende yeni hamileyim hesaplayıcıya göre 5 haftalık daha doktora gitmedim haftayaa naspse çok heyecanlıyım sağlıklı huzurlu bir şekilde doğururuz inş

İnşallah canım. Bu arada bu kadar kısa sürede çok gergin bi hal içindeyim. Çok ani çıkışlarım oluyo, yani eşime allah sabır versin :)) Benimle aynı durumda olan varmı, çok asabi oldum 1 hafta da.

tebrikler canım Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin

Tebrikler canım. :hooray: :teytey: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh... :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

arkadaşlar herkesı tebrık edıyorum :) bende 1 hazıranda ogrendım hamıle oldugumu :) yarın 6 haftalık olacak ınsallah ve doktora randevumuz var hayırlısıyla :) ınsallah hepımız kucagımıza alırız, emzırırız oper koklarız melegımızı :) burada tup bebekle hamıle kalan varmı :) benımkı tup bebek :) cok sukur ılk denemede tuttu, ınsallah hıc bırakmaz :) hadı herkes duygularını paylassın :) hepımız aşağıyukarı aynı donemde doguracagız :)

tebrikler canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiiiiiinnn....

Tebrik ederim ...............
:ecrin_bebek: rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…