Saç Kesim Şekilleri dağınık saç toplama

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
valla bu dağınık saç toplama mevzusu az delirtmedi beni zamanında...ama artık kendimce çözümü buldum...bayanssulusmile
gece yatmadan önce saçlarımı tepeden dolayıp lastik tokayla topluyorum...sabah yanlardan perçemler teller çıkmış oluyo haliyle...1-2 tel tokayla pespaye görüntüsünü hallediyorum, gayette doğal bi dağınık topuz oluyookaydirigubbakcemile3

Benim saçlarım düz ve ince telli olduğu için dağınık toplamakta zorluk çekiyodum. Ama kendimce bir yöntem buldum. Saçlarımı yıkadıktan sonra taramıyorum. Saç kurutma makinası ile ıslaklığını aldırıyorum, hafif nemli kalıyor. Sonra küçük parçalar alıp büküyorum ve tel tokayla tutturuyorum. Bu şekilde gayet güzel dağınık topuz yapıyorum.

evet ya genelde gür saçlılar öyle yapabiliyor yani yapınca güzel duruyor hiç uğraşmadan
ama benim saçlarım ince telli ve gür olmadığı için olmuyoor :sinifsinif:

canım benim saçlarım da gürdür. yani kalın telli ve hiç az sayılmazlar. :) ama bende toplayamıyorum hatta 4-5 kere denedikten sonra saçlarım yağlanıyor ve bana bi sinir geliyor gözlerim doluyor. ağlayacak gibi oluyorum. internette videolar var ama öyle kafamda yumurta varmış gibi olmasını istemiyorum. sinem kobal topuzunu da çok beğeniyorum ben. dağınık salkım saçak.

Back