Saç Kesim Şekilleri dağınık saç toplama

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlarrr bunun en önemli pf nnoktası baştan sağma yapıyormuş gibi yapmak sanki gece yatıcakmışsınız da onun için topluyormuşsunuz gibi yapmak gerek ..

anlatim ben size zemuszemus

bakın kızlar saçlarınız sönük düz ve ince telliyse saçınıza jole sürün ve kabartın

gür saçlarda daha kolay oluyor bu iş (:

daha sonra elinizle tüm saçınızı kavrayın

sıkı bir lastik olması gerekiyor bu işte ..

ardından teepeden toplicakmış gibi düzeltin saçınıızın her tarafını ..

tepeye kadar kaldırdıktan sonra ense kısmındaki saçları hafifletin sıkı olmasın gevşetin ..zemuszemus

tokayı saça uygularken abuk bir toplayış olsun

saçı uzun olanlar öyle birkaç tel bırakamazlar ancak gevşek olursa zaten çıkar ..
hem gevşek görünümlü hmde sıkı bir saç yapın hade bakem :D

ama size ayrıcaaaaaaaa br şey söylimm kızlar bu çubuk tokalar varya hani japonlar taktıkları gibi
onlardan alın derimmm ..
süper saç toplanıyoo tavsiyemdir ;)

evde saçımı rastgele topladığımda çok güzel dağınık topuz oluyo dışarı çıkarken yapim desem hayatta olmuyo galiba özenmeden rastgele yapmak lazım

benm saclarim cok gür orta uzunlukta ve kivircik tam uygun ama ben bi sekkil veremiyorum

hatunlarım dert ettiğiniz şeye bakın yahuuu alt tarafı bi saç toplicaksınız anaaam

sallayın gitsinnn miss kokulu saçlarınızı toplamasanızda olurrr zemuszemus

saçınızı toplamadan önce tepenize krepe tarağıyla krepe yapın ve topladığınızda krepe li bölge belirgin dursun özellikle yuvarlak yüzde çok hoş oluyo

yok olmuyor ben de beceremiyorum,halbuki uzun ve gür saçlarım
arkadaşım yapıyo bazen süper oluyo ama ben beceremiyorum işte,
sanırım kabiliyet meselesi o da biz de yok :))

Size bunun yapılışını anlatıcam :) Deneyin eminim olucaktır :) Kahkülünüz perçeminiz varsa tutun olu elinizle artık bi tokaylamı yoksa 2 dk ağzınızlamı tutrasınız orası size kalmış ayağa kalkın namazda rükuda durur gibi dizlerinizi kırın ama perçem ağzınızda olsun sakın bırakmayın ! kafanızıda eğin saçları yere doğru tutun topuz yapar gibi kıvırın saçı (sağa doğru sarın yani ) kaldırın başınızı tokanızı takın sonra perçemenizi nasıl kullanıyasınız bırakın bu kadar basiiiiit her zaman için düzgün olur bu taktikteeeee <3

sçları aşrı gür olanlrın olmuyor benm kuzenime çk denedm fkat ypamadık saçlrı çok ve gür olmuyor. benm ince telli cansız ama olsun çk g
sel dğaınk topuz oluo =) arkdşlar bnu ypmak içn çk hveslenmyn çnkü ozman olmuyor ben evde sıcaktan pişince saçımı öne eğip rastgele çevirip gevşek bırakıp topluyorum çok güsel oluyo fakat okula giderken uğraşınca olmuo sizde öyle yapın =)

Cnm bn eskiden çok yapardım böyle herkes de çok beğenirdi ama şöyle bi durum var özenmeden yaparsam yani saçımı öylesine toplayıp ordan burdan çıkanları içine katmazsam güzel duruyor ama özenerek yaparsam olmuyor :)) eskiden birde çengelli tokayla yapardım ama geçenlerde bir arkadaşım giydiğimiz ince çoraplardan toka yapıyo onu kullanıyor bende lazım olmuştu almıştım bende kaldı onunla denedim daha hoş durdu :) ve saçım uzun ama çok değil katları da kayboldu ve ince telli çok olmasada saçlarım seyrek ama olunca oluyor :))

benim saçım çok çabuk şekle girdiği için hemen model verebiliyorum.
dağınık topuz felan yapıyorum.
kuaförden çıkmış gibi oluyorum.
saçım uzun iri dalgalı ondan belkide.
düz saçlar pek şekle girmiyor...

buda şimdi rastgele yaptığım bi model.
tokalarla ordan burdan vurdum.ortaya böyle bişey çıktı.
özensem daha hoş olur tabi...
buna benzer açık olarak model veriyorum...

saclariniz cok gur, duz ve kalin telliyse ugrasmayin olmaz...daginik topuzun espirisi cikan uclarin serbestce dagilmasidir. dumduz sert sacta uclar diken diken duruyor. cok kotu...

KIZLAR SAÇLARIM UZUNKEN ÇOK ÖZENİRDİM YAPAMAZDIM. ŞİMDİ SAÇLARIM KISA VE NASIL YAPILACAĞINI ÖĞRENDİM. UZUN OLSA DAHA RAHAT YAPILIR AMA KISAYLA DA ÇOK HOŞ OLUYO. BENCE ÖNCELİKLE KALIN VE YANA DOĞRU KAKÜLÜNÜZ OLMALI. ALNINIZI KAPATAN VE TEK KAŞINIZA DOĞRU İNEN. BU KAKÜLE DIŞA DOĞRU ŞEKİL VERİYORUM GENELDE BEN.( DÜMDÜZ İNİYOR KAKÜL SADECE UÇ KISMI DIŞA DÖNÜK YAPIYORUM MAŞA VEYA DÜZLEŞTİRİCİYLE)
GELELİM TOPLAMAYA. BEN KAŞLARIMI GERDİRCEK ŞEKİLDE 2 TARAFTAN SAÇLARIMIN YANINI ÇEKİTİRERİK YUKARI DOĞRU TOPLUYORUM SAÇIMIN SADECE ÜST KISMINI. ÖNEMLİ OLAN KAŞ HİZASINI GERDİRİP TEPE KISMINI GEVŞEK BIRAKMAK. BUNU BİR KAÇ DEFA YAPTIĞINIZDA HEM ELİNİZ HEM DE SAÇINIZ ALIŞACAK. EĞER TEPE KISMINIZ DURMUYORSA SAĞA SOLA YATIYORSA O KISMA KREPE ATMANIZ YETERLİ OLCAKTIR. NEYSE ARKADA KALAN KISMI DA GEVŞEKÇE YUKARIDA TUTTUĞUMUZ SAÇLARA KATIYORUZ. VE SAÇI SIKI BİR LASTİKLE (BEN SİYAH ÇAMAŞIR LASTİĞİ KULLANIYORUM ÇOK SIKI TUTUYO =D ) BAĞLIYORUZ.SONRA BAĞLADIĞIMIZ SAÇIN BAĞLARKEN GEVŞEMİŞ OLAN KAŞ HİZASINDAKİ KISMI ÇEKTİREREK TEKRAR GERGİN OLMASINI SAĞLIYORUZ VE EN SONUNDA KALIN BİR TOKAYLA (ENLİ BİR TOKA) SAÇIN UCUNU KARIŞTIRIP ÖYLESİNE BAĞLIYORUZ.
KISACA YAPMANIZ GEREKEN SAÇIN EN TEPESİNİ VE SAÇIN ARKA KISMINI KABARIK YAPIP YANLARINI GERDİRMEK. BUNU BECEREBİLİRSENİZ HEM KAŞLARINIZ ÇEKİK DURACAK HEM DE YAPTIĞINIZ TOPUZ YÜZÜNÜZE YAKIŞMIŞ OLACAK.
UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR :kedi:

bende hep yaparım ve herkes çok beğenir.ama ben küçük küçük tokalar kullanıyrm bi dünya....saçlar önüne düşünce gözükmüyorlar ve çok doğal bir görüntü oluyor..hele saçlarınız kıvırcık olunca yada yapınca daha güzel gözüküyor

ben topluyorum iki dk da dağınık topuz olarak tek ihtiyacım olan laastik toka:sm_cool:

Back