Saç Kesim Şekilleri dağınık saç toplama

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dertox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
98
0
86
Diğer
Ya kızlar şu dağınık saç toplama işinden hiç anlamıyorum beceremiyorum bakıyorum kızlar hemen iki saniyede şip şak tokayla dağanık topluyolar çok güzel oluyo ama nasıl topluyolar yardım edin lütfen

tek benim sorunum olmadığına sevindim kaydirigubbakcemile5 . bırde toplayabilenler bize yardımcı olursa :))

bu saçın yapısından bence. lisede bi arkadaşım vardı böyle kafasını aşağı eğer sonra öyle gevşekçe bi toka atar kafasını kaldırırdı.

ordan burdan çıkardı ne güzel saçları. ama ben 100 kere denedim olmuyor (

ya bende hemen iki saniyede öyle saçımı toplamak istiyorum çokmu şey istiyorum :)) biri bize yardıım etsiiiin

tam olarak anlayamasam da öyle sanıyorum ki saçta baya kat olması lazım :S

bir de sorum saçma gelebilir ama anlamadığım için kafamda canlandırmak için soruyorum biraz da. bu bahsettiğiniz insanların yüzleri hafif bebeksi miydi :)

benim önceden saçlarım uzundu vede gürdü.. gayettende dağınık topuz olurduboshayallersmile ama şimdi göğsümde wede bayaa bi ara makas attırttırtm..eskisi gbi yapıorm ama olmuo mafoldumben o sebepten bence bu işin sırrı uzun vede gür saçlar :)

evet ya genelde gür saçlılar öyle yapabiliyor yani yapınca güzel duruyor hiç uğraşmadan
ama benim saçlarım ince telli ve gür olmadığı için olmuyoor :sinifsinif:

yoo ben yapıyorum vede çok güzel oluyor benim saçlarım seyrektir ama şöyleki benim saçlarım katlı ben öne doğru eğiyorum başımı hafif sıkıyorum sonra tokayı takarken zaten gevşiyor vede süper oluyor ben genelde bu saçı işe geç kalınca yaparım hızlı bir şekilde hemencecikte 2 dakika makyajı yaparım
bide benim suratım yuvarlak herkes bana çok yakıştırır (birazcık kendimi öveyim dedim):dance::dance::dance::dance::dance::dance:

evet ya genelde gür saçlılar öyle yapabiliyor yani yapınca güzel duruyor hiç uğraşmadan
ama benim saçlarım ince telli ve gür olmadığı için olmuyoor :sinifsinif:

bunun tek şartı hacimli sac düzde olsa olur aynaya bakarak yapmamak bence

bende yapa biliyorumm aa kafamı aşşa falan eğmiyorum saçımla topuz gibii topluyorum tokayı allah bullak takıyorm daha sonra elmle tokayı haffçe çekiyorum gevşek duruyo saçta hoş duruyo

vala ben genelde örgüde dağınık model yapıyorum bide at kuyruğunda. benimki yöntem sayılmaz :) örgüyü geceden yapıyorum yatıyorum sabah abuk duranları sıkmadan bol bırakarak tel tokayla tutturuyorum. at kuyruğunuda sabah yapıp fazla kalan zamanımda yatıyorum biraz kestiriyorum o ara dön sağa dön sola dağılıyo kalkınca kendimi daha çok beğeniyorum demek bu benim için güzellik uykusu oluyosırnaşık şey

canım... uzmantv yaz google'a... o siteden ulaşırsın.. dağınık topuz modellerini ve nasıl yapıldığını çok güzel anlatıyorlar.. benim çok işime yaradı eminim sanada yardımcı olur... bu arada link kullanamıyorum sanırım 100 mesaj yazmam gerekiyormuş.

Ben daha çok şu kıskaç gibi tokalar var onlarla yapıyorum. Kafamı geriye yatırıp tarayarak tepeden önce at kuyruğu yapıp elimle tutuyorum, sonra saçımı burgu yapmadan doluyorum parmağımın etrafına ama bunu yaparken arada bir kaç tel saçı toplamıyorum, en son tokayı takıyorum. Anlatabildim işallah bilmiyorumkismile

İki tanede video buldum kızlar

Saçımızı nasıl dağınık topuz yapabiliriz?

Pratik topuz nasıl yapılır?

adam 5 parmana ile tutturdu..

benim kafaya 150 tane yetmez :sinifsinif:

Ben hep yapıyorum ve herkez özeniyor.. özenecek ne var bnda ? her neyse yanlarını üstünü taramadan kafanızı aşağıya eğin saçlarınızı hafifçe alın ve gevşek birşekilde sıkı lastik bir tokayla saçınızı top yapıp bağlayın.. isterseniz saçınızın aralarından parmaklarnzla bir kaç tel çıkarabilirsiniz. ama saçınız yağlıysa sönük durur ve olmaz. benim saçım çok gür ve biraz uzun diye yapabiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…