Saç Uzatma Yöntemleri dabur amla kullanan var mı???

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
arkadaşlar saçlarımın istediğim kadar olmasına az kaldı.burda çeşidi bol bi aktar var gittim ona saç uzatmada etkili bişi dedim senden önce de biri geldi ona da aynısını verdim dedi dabur amla yağı..

kullananlar var mı??

uzamada etkisi nasıl oldu??

ben yapıyorum tararken yumuşacık ve çabuk açılıyo..saçlarım sağlıklı uzuyo ama daha da hızlı uzasın istedim..zemuszemus

kullanan ve sonuç alanlar var mı aranızda??

ayrıca aktar uzatmada ve saçı beslemede çok etkili mutlaka öneriyorum dedi baya da büyük şişe 12 tl hemen aldımm.baya bi süre gider yanii

Son düzenleyen: Moderatör:
ciddi mi evet kullananlar varsa etkili olduğunu düşünen varsa lütfen yazsın o zaman ama cnm o kullandığın sacı canlandırıyo derken parlak mı tutuyo yoksa dolgunlaştırıyo mu benim bir şikayetim de saçlarım çok kabarıyo dalgalı ne kadar saç kremi kullandıysam da etkili olmadı...

cnm kabarması için fındık briyantin çok etkili saçlar hiç kabarmıyo benim az bi üstler kabarıyodu sürüyorum süper oluyo yalnız çok alma eline fındık kadar bile değil az bişi al yay kabaran yerlere yedir bak nasıl geçiyo

ayrıca bu dabur amlayla saçlar yumuşşak oluyo çabuk açılıyo tararken ve parlak

ama uzamada nasıl kızlar??

yardımcı olabilcek var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…