• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi d3

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

basak_basak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
31
0
36
arkadaşlar oğlum bu ayın 12 sinde 3.aynı bitirmiş olacak.size sorum sağlık ocağından multivitamin d3 vermişlerdi ilk 2 hafta kullandım sonrada bıraktım vermedim.sizce vermelimiyim demir ihtiyacı yokmus anne sütünde ne yapmalıyım ..yardım lütfenn:(

arkadaşlar oğlum bu ayın 12 sinde 3.aynı bitirmiş olacak.size sorum sağlık ocağından multivitamin d3 vermişlerdi ilk 2 hafta kullandım sonrada bıraktım vermedim.sizce vermelimiyim demir ihtiyacı yokmus anne sütünde ne yapmalıyım ..yardım lütfenn:(

15.günden beri günde 3 damla d3 vitamini veriyorum kuzuma.Hem sağlık ocağındaki ebe hemde çocuk drumuzun tavsiyesi.Bende günde 9 damla içiyorum.En az 6 ay devam et dediler.Anne sütünde olmayan tek vitamin demir diye biliyorum bende:32::32::32:

öncelikle yanlıs bılıyorsunuz d3 vıtamını demır degıl D vitamınıdır ıkısı farklı seyler yanı..demır vıtamını vermesenızde d3 vıtamını mutlaka verın..

Back