• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D3 damla vermem gerekiyor mu

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.274
690
373
Kocaeli
Mrba kızlar benim kızım 3 ay 13 gunluk ve benim kızımın bingildagi kapanıyor diye d3 kullanmıyorum sağlık ocağındaki hemşire kullanmamami söyledi ve 3 ayında götürdüm hala açık bingildagi doğduğundan beri kullanmıyorum, acaba artik başlayayım mı bilmiyorum benim gibi başına gelen varmi tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden tsk edrm 🫠🥲🥲🥰

Merhaba
Öncelikle bu tarz şeyler için bir doktor önerisi almanız daha mantıklı olacaktır.
Ben deneyimimi paylaşayım kızım 10.5 aylık doğduğundan beri doktorumuz dvit kullanma 9.ayında kan tahliline bakarız eksiklik olursa kullanırsın demişti. Kan tahliline bakıldı ve yüksek bile çıktı kullanmamama rağmen. Bu bizim çocuk doktorumuzun kızımı muayene etmesi sonucunda görüşüydü. Bizim doktorumuz durduk yere herhangi bir takviyenin kullanılmasını sevmiyor kan değerlerine bakıp eksikse önerir genelde. Kişiden kişiye bebekten bebeğe farklılık gösterebilir. Genel kontrolunda doktora sorabilirsiniz.
Sağlıkla büyütün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 1 yaşına kadar kullanmadım oğluma herhangi bi sıkıntı olmadı. Arkadaşında dediği gibi durduk yere kullanmak istemedim ben. Tahlil yaptırın biraz büyüyünce eksikse kullanırsınız bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Back