D vitaminim 4.60 çıktı ne yapmalıyım

Enerji0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
2
0
26
Merhaba arkadaşlar yeni yaptırdığım kan tahlilinde d vitaminim 4.60 çıktı internette 30 altı olmaması gerektiği yazıyor sizce ne yapmalıyım?

Doktora danışsan daha iyi olur ama benim de d vitaminim düşük çıktığında doktor dvit denen damlayi verdi sabah akşam beşer damla aldım. Şimdi yükseldi değerim.

Merhaba arkadaşlar yeni yaptırdığım kan tahlilinde d vitaminim 4.60 çıktı internette 30 altı olmaması gerektiği yazıyor sizce ne yapmalıyım?
Eşimin d vitamini 15 çıktı. Hemen ocean 1000 unit d vitamini kullanmaya başladık. 3 ay kullanıp tekrar ölçtürecek yükselme olmadıysa dahiliyeye yönlendircem. D vitamini kullanın ama katkısız olan bir marka almanızı tavsiye ederim.

Sonucunuzu doktora göstereceksiniz, size D vitamini damla veya ampul yazacaktır.
Bir de vücut D vitamini güneş ışığından alıp üretiyor, bu nedenle vücudun direkt güneş ışığı ile temas etmesi gerekir.

Benimde dogumdan sonra 6 cikti
Dayanilmaz vücut agrilarim vardi
Dvit 3 gunde 20 damla kullandim ilk hafta azaldi agrilarim
3 sise bitirdim simdi hic agrim yok

Doktorunuzun verdiği D vit damla ya da spreyi kullanın ama bunun yanında özellikle güneş ışınlarının dik geldiği öğle saatlerinde yaklaşık 10-15 dakika direk olarak (cam, pencere arkasından değil) güneş ile vücudunuzun temasını sağlayın. Öğle saatlerindeki güneş ışığı ile D vitaminin daha iyi alınmasını sağlıyor.

doktorla görüşüp kesinlikle takviye almalısın.. biraz da güneşe çıksan iyi olur. ben nutraxin'in d vitaminini kullanıyorum çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…