M Meyremasya Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2022 776 163 27 1 Haziran 2023 Konu Sahibi imermeri #21 imermeri .!.: Teşekkür ederim inşallah çıkmaz Bir de ben bu hormon testlerini devlette yaptırdım ama sonuçları özelde bir doktora gösterebilir miyim acaba bakarlar mı bilginiz var mıdır Genişletmek için tıkla... Bakarlar daha iyi zaten daha pahalıya yapılıyor ozelde
imermeri .!.: Teşekkür ederim inşallah çıkmaz Bir de ben bu hormon testlerini devlette yaptırdım ama sonuçları özelde bir doktora gösterebilir miyim acaba bakarlar mı bilginiz var mıdır Genişletmek için tıkla... Bakarlar daha iyi zaten daha pahalıya yapılıyor ozelde
imermeri Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 744 290 1 Haziran 2023 Konu Sahibi imermeri #22 Meyremasya .!.: Bakarlar daha iyi zaten daha pahalıya yapılıyor ozelde Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim
Meyremasya .!.: Bakarlar daha iyi zaten daha pahalıya yapılıyor ozelde Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim
Fatma busra Akrep kadını Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 1.998 3.159 1 Haziran 2023 Konu Sahibi imermeri #23 Gebeliği bilmem de d vitamini çok önemli oğlum bi anda topallamya başlamıştı bi hastalığı falanda yok d vitamini sayesinde düzeldi
Gebeliği bilmem de d vitamini çok önemli oğlum bi anda topallamya başlamıştı bi hastalığı falanda yok d vitamini sayesinde düzeldi
imermeri Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 744 290 1 Haziran 2023 Konu Sahibi imermeri #24 Fatma busra .!.: Gebeliği bilmem de d vitamini çok önemli oğlum bi anda topallamya başlamıştı bi hastalığı falanda yok d vitamini sayesinde düzeldi Genişletmek için tıkla... Evet maalesef d vitamini eksikliği bir çok hastalık, sıkıntı meydana getiriyormuş çok önemli aslında. Oğlunuzun da düzelmesine çok sevindim
Fatma busra .!.: Gebeliği bilmem de d vitamini çok önemli oğlum bi anda topallamya başlamıştı bi hastalığı falanda yok d vitamini sayesinde düzeldi Genişletmek için tıkla... Evet maalesef d vitamini eksikliği bir çok hastalık, sıkıntı meydana getiriyormuş çok önemli aslında. Oğlunuzun da düzelmesine çok sevindim