- 10 Şubat 2010
- 261
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saxe foto larına baktım sen muhteşem olmuşsun
Merhabalar. Ben de aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu eskiden bir hesabım vardı şifresini bile hatırlamıyorum ama yine aynı konuyu takip ediyordum. :/ Herkesin macerasını büyük bir heyecanla okudum tekrar. Ve ben de artık nihayet kararlıyım. Bu ayın sonuna kadar en geç :)) büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Dişimi sıktım, paramı biriktirdim
Ama, ki amalar hiç bitmiyor söz konusu bu olunca, iyileşme süreci beni çok düşündürüyor. Baya bir uzun anlaşılan. Ben bir hafta sonu kaçamağına sığdırırım diye düşünüyordum. Ama olan arkadaşların konularını okuyunca tereddütlerim arttı. 3,5 yaşında bir kızım var. Ve eşimin işleri yoğun olduğu için kreşe götürüp getiren, her şeyiyle ilgilenen benim. Annem de çalıştığından sadece hafta sonları müsait olabiliyor. Zaten benimle ilgilenmesini rica edebileceğim kimse de yok müsait olabilecek. Tek boşluğum sömestr tatili olabilir. Ama bu da yeterli midir? Ne yapmalıyım?
bende cok uzun zamandir dusunuordum cesaretim yoktu simdi hersey yerine oturdu bu kezde maddi sikintidan dolayi ertelemeye karar verdim simdi disimden tirnagimdan arttirip para biriktirmeye basladim gerekli butceyi biriktirdigimde guvenebilecegim doktoruda buldugumda ins. olucam benimde bir oglum var o surecte cok zorlanicam fakat esimin destegiyle ustesinden gelicegime inaniorum hepimiz için rabbim hayirlisini versin senin adina cook sevindim ins. cok iyi bir sekilde atlatirsin bu sureci kendine iyibak...!!!
Evet tatlım dün akşam gittim. Önce ameliyat öncesi fotoğrafımı açtı. Gözlerime inanamadım. Bu kadarcık mıydı diye. Aynada bakıyordum ama bu kadar da küçük olduklarını hiç hatırlamıyorum. Küçük bile değil bildiğin yoklarmış yani ://
Ne de çabuk alışıyor insan, şaşırdım kaldım kendime.
Dikişlerin üzerindeki bantları çıkardı. Bir ay kadar krem sürmemi söyledi. Nasıl masaj yapacağımı gösterdi. Vücut zamanla protezi baskılamaya çalışır. Hareket ettirmen gerekli dedi ve 3 ay sonra yine gel dedi. Sol mememde hafif bir uyuşukluk var. Onun da çok normal olduğunu, bir kaç aya geçeceğini söyledi.
Yani maşallah kızlar... Herşey yolunda
Evet tatlım dün akşam gittim. Önce ameliyat öncesi fotoğrafımı açtı. Gözlerime inanamadım. Bu kadarcık mıydı diye. Aynada bakıyordum ama bu kadar da küçük olduklarını hiç hatırlamıyorum. Küçük bile değil bildiğin yoklarmış yani ://
Ne de çabuk alışıyor insan, şaşırdım kaldım kendime.
Dikişlerin üzerindeki bantları çıkardı. Bir ay kadar krem sürmemi söyledi. Nasıl masaj yapacağımı gösterdi. Vücut zamanla protezi baskılamaya çalışır. Hareket ettirmen gerekli dedi ve 3 ay sonra yine gel dedi. Sol mememde hafif bir uyuşukluk var. Onun da çok normal olduğunu, bir kaç aya geçeceğini söyledi.
Yani maşallah kızlar... Herşey yolunda
maşallah canım. Kremin adını istiyom ben, insan güzelliklere çok çabuk alışirmış değdi ama o kadar sıkıntıyo. Agrın tamamen bitti mi.
saxe canımcım maşallah dıelim ozaman sana..masajı nasıl yapıyorsun peki?
:9 kasım 8de canım ? sen ameliyat oldunmu acaba?
Çok saol canım... Yanlardan bastırıyorum işte, bir de üstten. Hareket ettir dedi. Şimdi acıyorsa yavaş yavaş yap ama sonra sertleştir hareketlerini dedi
protezi hissediomusun peki ? ben sol göğsümde alt ve yan tarafta kenarları hissediyorum.bu geçici mı kı acaba.
Nasıl yani, hissetmek derken?
peki memnun musun ? dogal görünuyor mu
mrb benimde aynı sorun 1 ay oldu ameliyat olalı ve sağ alt tarafta girintili çıkıntılı protez elime geliyor dr normal geçicek diyor ama nedense inandırıcı gelmiyor solda hiç sorun yok üstelik birbirinde şekilleride farklı...
mrb benimde aynı sorun 1 ay oldu ameliyat olalı ve sağ alt tarafta girintili çıkıntılı protez elime geliyor dr normal geçicek diyor ama nedense inandırıcı gelmiyor solda hiç sorun yok üstelik birbirinde şekilleride farklı...
Ya dokundugumda silikonun kenarlarini hissediorum alt ve yan tarafta.sagda bu yok.