Alerji olmamis canim..alerji bambaska bir olay..ölüme kadar gidebilen birsey...Alerji olmussun canim sanirim yedigin bir sey dokunmus olmali kasintin var mi?
Alerji olmamis canim..alerji bambaska bir olay..ölüme kadar gidebilen birsey...
Buyuk ihtimalle cilt birseye reaksiyon vermis..daha onceden yapmayip yaptigin ne var su siralar bir duaun bakalim..belki kullandigin birseye raksiyon verdi cilt
O iste tam manasiyla alerji olmuyor malesefAlerjinin, daha doğrusu alerjik reaksiyonun boyutları var. Ölüme kadar götürebilen aşırı boyutta reaksiyon oluyor. Hafif alerjide böyle kızarıklık, kabarıklık, kaşıntı oluşuyor. Ben de alerjiye benzettim. Gayet olabilir.
Dün sabah kalktığımda yüzümde bu kabarcıklar vardı isilik mi sivilce mi yoksa kızamık mı anlayamadım daha önce başına böyle bişey gelen var mı varsa lütfen bi yorum yapsın dışarı çıkmaz oldum 2 yanağımı da kapladılar
A
O iste tam manasiyla alerji olmuyor malesefkozmetik alaninda calistigim icin her onune gelen "bu urun bana alerji yapti" diye geldigi icin egitimi veriliyor bu konularin..
Intolerans diue bir seyden de haberin vardir hemsireysen canim.. alerji ile karistirilan ama daha farkli olan bir olay.. genelde yiyecek iceceklere karsi olusan iki olaydan biri alerji bide gida intoleransidir..alerji daha agirken intolerans daha kisa sureli ve hayati tehlikesi olmayan bir olay geneldeAlerji oluyor aslında. Yan etki veya istenmeyen etkiyle karıştıran da var alerjiyi, orası da öyle. Öyle her soruna alerji denmez tabii. Ama alerjik reaksiyonun boyutları ve bu arkadaşın yüzünün hafif bir alerjik reaksiyonu andırdığını hala düşünüyorum. Ben hemşireyim ve alerjik reaksiyon ve boyutları hem okulda çalıştığım, hem de günlük meslek hayatımda uyguladığım şey. Ona dayanarak söylüyorum ben de.
Alerji oluyor aslında. Yan etki veya istenmeyen etkiyle karıştıran da var alerjiyi, orası da öyle. Öyle her soruna alerji denmez tabii. Ama alerjik reaksiyonun boyutları ve bu arkadaşın yüzünün hafif bir alerjik reaksiyonu andırdığını hala düşünüyorum. Ben hemşireyim ve alerjik reaksiyon ve boyutları hem okulda çalıştığım, hem de günlük meslek hayatımda uyguladığım şey. Ona dayanarak söylüyorum ben de.
Alerji olmamis canim..alerji bambaska bir olay..ölüme kadar gidebilen birsey...
Buyuk ihtimalle cilt birseye reaksiyon vermis..daha onceden yapmayip yaptigin ne var su siralar bir duaun bakalim..belki kullandigin birseye raksiyon verdi cilt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?