Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dışarı çıkmaya utanıyorum lütfen yardım edin
- Konu Sahibi imogen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ocak 2015
- 482
- 451
- 103
- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Pazartesi günü gidebilirim ancak doktora o yüzden buradan soruyorum önceki gün yüzümü iple aldım o yaptı sanırım aynı durumu yaşayan varsa kalıcı mı yoksa geçici mi olduğunu merak ettim sivilceler yetmezmiş gibi bunu geçiriyorum ki zaten psikolojim altüst olmuş durumda sağolun yorumlar için
- 23 Ekim 2011
- 19.406
- 23.887
- 598
bende bıyık aldırıp düzgün temızlemeyınce boyle oluyo geçer istersen azcık limon suyunu sulandırıp pamukla surebılırsınPazartesi günü gidebilirim ancak doktora o yüzden buradan soruyorum önceki gün yüzümü iple aldım o yaptı sanırım aynı durumu yaşayan varsa kalıcı mı yoksa geçici mi olduğunu merak ettim sivilceler yetmezmiş gibi bunu geçiriyorum ki zaten psikolojim altüst olmuş durumda sağolun yorumlar için
teşekkür ederim inşallah geçerbende bıyık aldırıp düzgün temızlemeyınce boyle oluyo geçer istersen azcık limon suyunu sulandırıp pamukla surebılırsın
- 23 Ekim 2011
- 19.406
- 23.887
- 598
kıl koklerin acık kaldıgı için içi dolup bu hale geliyo bidahakine yüzünü aldıktan sonra guzelce temizlersen bidaha olmazteşekkür ederim inşallah geçer
- 20 Ocak 2008
- 15.142
- 31.832
- 1.123
Pazartesi günü gidebilirim ancak doktora o yüzden buradan soruyorum önceki gün yüzümü iple aldım o yaptı sanırım aynı durumu yaşayan varsa kalıcı mı yoksa geçici mi olduğunu merak ettim sivilceler yetmezmiş gibi bunu geçiriyorum ki zaten psikolojim altüst olmuş durumda sağolun yorumlar için
Sivilcelerin tetiklemis olabilir.Kullandigin bir urun yapmis olabilir.Benim birden 2 gunde turemisti ve cene kenarlarimi sarmisti.Yagli yagliydi cildimin bu pütür kisimlari.
6 aya yakin surede sivilce ilaclariyla gecmisti zar zor.Sakin elleme yayiliyorlar.
6 aya yakın bende acnegen kullandım zira fayda etmedi kist şeklinde sivilceler kaldı yanaklarım kızarık kızarık birde üstüne bunlar şimdi baya bir süre yüzümde kalacaklar mı diyorsunuz?Sivilcelerin tetiklemis olabilir.Kullandigin bir urun yapmis olabilir.Benim birden 2 gunde turemisti ve cene kenarlarimi sarmisti.Yagli yagliydi cildimin bu pütür kisimlari.
6 aya yakin surede sivilce ilaclariyla gecmisti zar zor.Sakin elleme yayiliyorlar.
- 20 Ocak 2008
- 15.142
- 31.832
- 1.123
6 aya yakın bende acnegen kullandım zira fayda etmedi kist şeklinde sivilceler kaldı yanaklarım kızarık kızarık birde üstüne bunlar şimdi baya bir süre yüzümde kalacaklar mı diyorsunuz?
Benim pütürcüklere cok benziyor.Ondan dedim benimkiler zor gecti diye.Zaten sorunlu bir cilt yapim var.Aknetrent kullanirken bile doktorum 3-4senede bir tekrarlayacak diyor ki tekrarlamisligi var.Seninde oyle sanirim.Ama ben artik yemin ettim bir daha sivilce ilaci kullanmamaya.Bence hic birsey surme ve hemen dermatolojiye gorun.
- 22 Nisan 2015
- 686
- 482
- 103
- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 33
- 29
- 22 Temmuz 2015
- 460
- 424