• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik geçirenler bakabilirmi?

1ciftyesilgozz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
1.004
1.722
83
30
Merhaba hanımlar ben dış gebelik geçirdim değerim çok şükğr negatife döndü yeni . Ama bi sorun var benim sol tüpümde dış gebelik odağı vardı, bi kaç gün süren ağrı şikayetiyle gittim ve negatife dönmeme rağmen hala tüpümde duruyormuş ? Bu şekilde yaşayan oldu mu tüpten ne zaman düşer acaba? Düşmesi için soğan suyu vs yapsam fayda eder mi ? Bu Arada mtx iğnesiyle düşürüldü değerim iğneden sonra 4 gğn süren bi kanamam olmuştu.

Merhaba hanımlar ben dış gebelik geçirdim değerim çok şükğr negatife döndü yeni . Ama bi sorun var benim sol tüpümde dış gebelik odağı vardı, bi kaç gün süren ağrı şikayetiyle gittim ve negatife dönmeme rağmen hala tüpümde duruyormuş ? Bu şekilde yaşayan oldu mu tüpten ne zaman düşer acaba? Düşmesi için soğan suyu vs yapsam fayda eder mi ? Bu Arada mtx iğnesiyle düşürüldü değerim iğneden sonra 4 gğn süren bi kanamam olmuştu.
Âdet le birlikde atılıyor bende dış gebelik geçirdim değerlerim 2 ayda düştü 2 ayın sonunda adet oldum bence farkli birseyler yapmayin dis gebeliğin ustunden 5 ay oldu suan tekrar hamileyim cok şükür bir sorun yok keseyide gördüm

Âdet le birlikde atılıyor bende dış gebelik geçirdim değerlerim 2 ayda düştü 2 ayın sonunda adet oldum bence farkli birseyler yapmayin dis gebeliğin ustunden 5 ay oldu suan tekrar hamileyim cok şükür bir sorun yok keseyide gördüm
Çok sevindim senin adına darısı bana inşallah. Kaç ay korundun canım?

Merhaba bende şuan dış gebelik geçiriyorum süreci anlatır mısınız ve tekrar nasıl hamile kaldınız kaç ay beklediniz

Merhaba bende şuan dış gebelik geçiriyorum süreci anlatır mısınız ve tekrar nasıl hamile kaldınız kaç ay beklediniz
Benim 6 haftalik hamileyken kanamayla öğrendim dis gebeligimi sonra acile gittim yatisim verildi ayni gün kürtaj oldum rahim duvarini temizliyorlar kürtajdan ertesi gün metotrexsat iğnesi vuruyorlar kasikla kalca arasina baska bir sey yok taki degerler dusesiye kadar bekliyorsunuz taburcu oldum 5 günde kendi istegimle 2 ayda değerim 0 indi 3. Ayda da adet oldum ama ara kanamalaro saymıyorum bile 6 ay ara verdikten sonra hamile kaldim çok şükür şuan 18. Haftalık hamileyim sadece panik yapmamak gerekiyor çünkü stres çok etkiliyor

Back