• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış gebelik geçirdim, düşük yaptım bebeğim olur mu diyenler lütfen okuyun

aşılama sonrası dış gebelik geçirmişim ama ne kese ne bişey hiç bir şey görünmedi bizim cumartesi günü vakumlu kürtaj oldum pataloji raporuma göre temiz çıkıyor ama doktorlar hcg dalgalanmasına göre dış gebelik olduğunu söylüyor :(((
şimdi tekrar aşılama yaparsak tekrar rahim filmi ardından laporoskopi ardından aşılama tüp bebek tedavisine yakın olucak ücreti çünkü rapor şartlarına uymuyoruz ne yazıkki zaten kendiliğinden hamileliğim oluşmuyor ileri hızlı spermimizde sorun var napıcamı şaşırdım iyice

bugün bir doz methotrexate iğne yapılıcam akşam haftaya hcg değerim düşmezse doktorum beyinde tumörden şüphelenicez dedi

3 aydır içim hiç durulmuyor sürekli bir telaş var acaba tuttumu tuttu yoksa düştümü düştü kürtaj patalojisi nasıl çıkıcak dış gebelikmi dış gebelik tedavi nasıl olucak
günden güne o kadar çok içim karardıki artık o kadar umutsuzumki herşeyden
bu halimizede hesapsız şükür..

aşılama sonrası dış gebelik geçirmişim ama ne kese ne bişey hiç bir şey görünmedi bizim cumartesi günü vakumlu kürtaj oldum pataloji raporuma göre temiz çıkıyor ama doktorlar hcg dalgalanmasına göre dış gebelik olduğunu söylüyor :KK43:((
şimdi tekrar aşılama yaparsak tekrar rahim filmi ardından laporoskopi ardından aşılama tüp bebek tedavisine yakın olucak ücreti çünkü rapor şartlarına uymuyoruz ne yazıkki zaten kendiliğinden hamileliğim oluşmuyor ileri hızlı spermimizde sorun var napıcamı şaşırdım iyice

bugün bir doz methotrexate iğne yapılıcam akşam haftaya hcg değerim düşmezse doktorum beyinde tumörden şüphelenicez dedi

3 aydır içim hiç durulmuyor sürekli bir telaş var acaba tuttumu tuttu yoksa düştümü düştü kürtaj patalojisi nasıl çıkıcak dış gebelikmi dış gebelik tedavi nasıl olucak
günden güne o kadar çok içim karardıki artık o kadar umutsuzumki herşeyden
bu halimizede hesapsız şükür..
Dış gebelik ve beyinde tümör alakası ne anlayamadım neden öyle bişey söyledi ki doktorunuz

şükrü benim değerim düşüşe geçti artık inşallah bir an önce sıfırlanır adetimi görürüm sonra tekrar rahim filmi çekillicek tabi ben pıhtılaşma testlerimi falan yaptırıcam bu sırada

Arkadaslar ben de gecen hafta kalp atisi duyulmadigi icin kurtaj oldum. Bugun patoloji sonucunda sekresyonda endometrium yaziyor. Doktor dis gebelikten suphelendi. Ama ultradonda kese gorunmustu kurtajdan once. Boyle bisey yasayan varmi

Arkadaslar ben de gecen hafta kalp atisi duyulmadigi icin kurtaj oldum. Bugun patoloji sonucunda sekresyonda endometrium yaziyor. Doktor dis gebelikten suphelendi. Ama ultradonda kese gorunmustu kurtajdan once. Boyle bisey yasayan varmi
canım genelde kese dış gebelikte gözükmez. ancak ikiz gebelikse diğerinin dışgebesi olması durumudr olsa olsa.

Son adet tarihim 9 Ağustos 1 gün gecikince idrar testi çok silik çıktı dün doktora gittim kese görünmedi bthcg bakıldı 205 çıktı gecikmenin 6. Günü'nde çok az gibi değer dış gebelikten çok korkuyorum inşallah değildir doktor rahim baya kalınlaşmış dedi büyük ihtimalle hamilesin dış gebelikte de oluyormu aynı şey

Allah razi olsun bu şekilde paylaşım yapanlardan umudum arttı dış gebeligimin ustunden tam olarak 1 sene geçti. Umudunu kaybetmedim Rabbim hepimize nasip edecek gün gelecek buradan bu güzel haberi bende sizinle paylaşacağım. Boyle yazılar inanın dayanak oluyor. Herşey Gonlumuzce olsun hayirlisini versin Rabbim hayirsizsa da hayira cevirsin sağlıkla bebeğimizi kucağınıza alalim

Back