- 27 Ocak 2012
- 874
- 247
- 133
2009 yılının kasım ayında dış gebelik geçirdiğimi öğrendiğim gün dünya başıma yıkılmıştı. inanılmaz ağrılarla hastaneye yatışım olduğu gün sanki bir daha çocuk sahibi olamayacağım sanmıştım. günlerce belkide aylarca ağlamıştım.. sol tüpüm kurtarıldı ama hasar gördü iğne ile atlatmıştım. normal bir bayandan %50 daha az şansım olduğunu söylemişti doktorlar. dış gebelik sonrası bir düşük yaptım ve daha sonra tedaviye başladık eşimle. çok şükürr dünyalar tatlısı 13 aylık bir oğlum var. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin.
ve şimdi hiç beklemediğim anda 2 gün önce çift çizgiyi gördüm. zaten hissediyordum belirtilerim vardı ama emin değildim. hiç tedavisiz tekrar gebe kalmış olmam çok şaşırttı beni. herşey yolunda gibi geliyor bana. inşallah sağlıkla kucağıma alırım 2inci yavrumuda. bu benim 5inci hamileliğim olacak. yaklaşık 7 senelik evliyim. zaman meğerse nelere gebeymişş.
burdan bir zamanlar benim gibi üzülenlere moral olsun diye açtım bu konuyu.
Rabbim büyüktür o ne zaman hayırlısıysa o zaman verecektir. dileğim hiç kimsenin kucağı boş kalmasın darısı bütün isteyenlerin olsun
25.07.2015 düzeltme
ayın 16 sında sipnal sezeryanla ikinci oğlumu kucağıma aldım. çok güzelmiş yeniden anne olmak. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah.
ve şimdi hiç beklemediğim anda 2 gün önce çift çizgiyi gördüm. zaten hissediyordum belirtilerim vardı ama emin değildim. hiç tedavisiz tekrar gebe kalmış olmam çok şaşırttı beni. herşey yolunda gibi geliyor bana. inşallah sağlıkla kucağıma alırım 2inci yavrumuda. bu benim 5inci hamileliğim olacak. yaklaşık 7 senelik evliyim. zaman meğerse nelere gebeymişş.
burdan bir zamanlar benim gibi üzülenlere moral olsun diye açtım bu konuyu.
Rabbim büyüktür o ne zaman hayırlısıysa o zaman verecektir. dileğim hiç kimsenin kucağı boş kalmasın darısı bütün isteyenlerin olsun
25.07.2015 düzeltme
ayın 16 sında sipnal sezeryanla ikinci oğlumu kucağıma aldım. çok güzelmiş yeniden anne olmak. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah.
Son düzenleme: