- 26 Ekim 2014
- 2.394
- 5.073
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Miss dior dan bahsediyorsun dimi canım? Diorun en sevdiğim parfümü :)Kızlar bugün dpden 50mllik Miss Cherie aldım. Kokusu orjinaline cook benzemiş. Ve coco mademoisellenin şekerimsi hali gibi. Cok güzel sevgilimde bayıldı. Kesinlikle ağır bi koku değil. Keşke orjinalide hala üretilseydi ama dp ile idare edicem artık napalım :)
Evet canım müthiş bir koku. Acaba tekrardan üretimi olacak mıMiss dior dan bahsediyorsun dimi canım? Diorun en sevdiğim parfümü :)
Orjinal olarak kullanmıştım çok eskiden. Dpdekine çokta benzetememiştim diye hatırlıyorum ben canım yaa. Çok severek kullanmıştm ama çok güzel bir kokuEvet canım müthiş bir koku. Acaba tekrardan üretimi olacak mıorjinal şişesini istedim deli gibi. Christian dior miss dior satılıyor suan mağazalarda. Ama sanki bunun kokusu daha paçuli agırlıklı gibi hatırlıyorum. Notaları aynı değil. benziyo ama aynı değil.
Eki Görüntüle 1627832
Sen denedin mi bunu?
Valla bakmadım canım cünkü satıcı kadın ilk başta yanlışlıkla B10 sürdü bi bileğime. Sonra diğer bileğime sıktım cherieyi. Ondan öncede mağazada wishin orjinalini denemiştim zaten sıktırcak yer kalmamıştı:)) bende baska zaman bakarım dedim zaten birkaç koku daha var bakacağım. Sen hangisini kullanmıştın? Miss dior cherie yazılı olan mı ,miss dior mu ? Görsellerinide ekliyim hatta seç bakıyım hangisiydi seninkiOrjinal olarak kullanmıştım çok eskiden. Dpdekine çokta benzetememiştim diye hatırlıyorum ben canım yaa. Çok severek kullanmıştm ama çok güzel bir koku
Sen Magnetisme baktın mı? Benzetmişler mi dpde?
Miss dior Cherie yazıyordu benimkinde canım.. Ama sonradan isim değişikliği yapmışlar miss dior olmuş diye biliyorum.. Sadce Cherie yi atmışlar parfümün isminde.. Kokunun notalarında bir değişiklik yok.. üretimden kalktığını bilmiyordum. Sanki hala var diye hatırlıyorumValla bakmadım canım cünkü satıcı kadın ilk başta yanlışlıkla B10 sürdü bi bileğime. Sonra diğer bileğime sıktım cherieyi. Ondan öncede mağazada wishin orjinalini denemiştim zaten sıktırcak yer kalmamıştı:)) bende baska zaman bakarım dedim zaten birkaç koku daha var bakacağım. Sen hangisini kullanmıştın? Miss dior cherie yazılı olan mı ,miss dior mu ? Görsellerinide ekliyim hatta seç bakıyım hangisiydi seninki
1.Eki Görüntüle 1627835
2.Eki Görüntüle 1627836
3.Eki Görüntüle 1627837
Miss dior var canım suan. Ama 2005te çıkan Miss dior cherie ile notaları farklı. Sanırım dp onu yapmış. Şuan yenilenen formulasyonu miss dior oldu. 3 kez reforme edildi bu parfüm. Bir ara yine gidip deneyeceğim mağazadan. Denediğimde yine bu tarz bir kokuydu, yani kokusu tamamen farklı değil ama o daha bi tatlıydı diye hatırlıyorum. Bakalım beğenirsem orjinalini de alabilirim her an.:)Miss dior Cherie yazıyordu benimkinde canım.. Ama sonradan isim değişikliği yapmışlar miss dior olmuş diye biliyorum.. Sadce Cherie yi atmışlar parfümün isminde.. Kokunun notalarında bir değişiklik yok.. üretimden kalktığını bilmiyordum. Sanki hala var diye hatırlıyorum
Aa ben aynı diye duymuştum. Gerçi miss dior adıyla hiç denemedim. Benim kullandığımda miss dior cherie Yazıyordu. Yanlış hatırlamıyosam 2007 yılında kullanmıştım.. Benim kullandığım evet tatlı bir koku.Miss dior var canım suan. Ama 2005te çıkan Miss dior cherie ile notaları farklı. Sanırım dp onu yapmış. Şuan yenilenen formulasyonu miss dior oldu. 3 kez reforme edildi bu parfüm. Bir ara yine gidip deneyeceğim mağazadan. Denediğimde yine bu tarz bir kokuydu, yani kokusu tamamen farklı değil ama o daha bi tatlıydı diye hatırlıyorum. Bakalım beğenirsem orjinalini de alabilirim her an.:)
Canım aslında cherie olan ile miss dior olanın kokuları cok benziyor. Sadece cherie olanında notalar daha fazla. Çilek,kiraz,ananas,karamel,patlamış mısır falan var. Yeni reforme edilmiş halinde ise bu saydıgım notalar yok. Yeni versiyonda sadece turuncgil,gül,yasemin,paçuli ve misk notaları kalmış. Saydıgım tatlı notaları cıkarılmış. Ama şaşırtıcı bi şekilde parfüm yinede tatlı kokuyor. Sadece biraz paçulisi beni baymıştı diye hatırlıyorum. Ama Coco Mademoisellenin daha tatlı versiyonu diyebilirim. Sen eski versiyonunu kullanmışsın karamel cilekli olanını.Aa ben aynı diye duymuştum. Gerçi miss dior adıyla hiç denemedim. Benim kullandığımda miss dior cherie Yazıyordu. Yanlış hatırlamıyosam 2007 yılında kullanmıştım.. Benim kullandığım evet tatlı bir koku.
Aynen canım benim kullandığımın çilekli karamelli bir kokusu vardı hatta popcorn kokusu bile alıyordum benCanım aslında cherie olan ile miss dior olanın kokuları cok benziyor. Sadece cherie olanında notalar daha fazla. Çilek,kiraz,ananas,karamel,patlamış mısır falan var. Yeni reforme edilmiş halinde ise bu saydıgım notalar yok. Yeni versiyonda sadece turuncgil,gül,yasemin,paçuli ve misk notaları kalmış. Saydıgım tatlı notaları cıkarılmış. Ama şaşırtıcı bi şekilde parfüm yinede tatlı kokuyor. Sadece biraz paçulisi beni baymıştı diye hatırlıyorum. Ama Coco Mademoisellenin daha tatlı versiyonu diyebilirim. Sen eski versiyonunu kullanmışsın karamel cilekli olanını.
birgün yolun düşerse miss dior yeni olanın orjinalini denersen bana haber et , cherie olanına benziyor mu diyeAynen canım benim kullandığımın çilekli karamelli bir kokusu vardı hatta popcorn kokusu bile alıyordum ben
Canım sen escada sexy grafitiyi biliyor musun? Nasıl bir parfüm.. Gerçi orjinalini kaldırmışlar üretimdenbirgün yolun düşerse miss dior yeni olanın orjinalini denersen bana haber et , cherie olanına benziyor mu diye
Meyveli bir koku canım kırmızı meyvelerin yoğun oldugu.. ben onun yerine moon sparkle olanını daha cok sevıyorum. Evet üretimden kalktılar ama dpde hala var kokuları :)Canım sen escada sexy grafitiyi biliyor musun? Nasıl bir parfüm.. Gerçi orjinalini kaldırmışlar üretimden
Ayy güle güle kullanKızlar bugün dpden 50mllik Miss Cherie aldım. Kokusu orjinaline cook benzemiş. Ve coco mademoisellenin şekerimsi hali gibi. Cok güzel sevgilimde bayıldı. Kesinlikle ağır bi koku değil. Keşke orjinalide hala üretilseydi ama dp ile idare edicem artık napalım :)
D10 canım :)) inşallah sende seversin biz sevgilimle bayıldık.Ayy güle güle kullanbende deneyim o zaman..matmazeli severim bunuda severim herhalde.. Kod kaçtı ?
Güzel seçim canım,yıllar önce orjinalini kullanmıştım,ilk başlarda biraz yoğun sonrası çok güzeldi şimdi sen söyleyince tekrar alasım geldi dp deki nasıl sence orjinale yakınmı tavsiye edermisinhihihiben alıcam fıstıkım valla :)) orjinalini zaten alıcam onu sıkmaya bile kıyamam özel günlerde orjinali kullanırım günlük de dp versiyonunu kullanırım :)) dün denedim bileğime tester sürdürdüm çook beğendim gerçekten sanki daha kalıcı geldi bana yok alıcam ben dayanamıycam
Dimii yaa evett ilk başta tatlı bi açılışı var ama sonrası çok güzel pudramsı kremsi miss gibi bi kokuya dönüşüyorGüzel seçim canım,yıllar önce orjinalini kullanmıştım,ilk başlarda biraz yoğun sonrası çok güzeldi şimdi sen söyleyince tekrar alasım geldi dp deki nasıl sence orjinale yakınmı tavsiye edermisin
Canım sen escada sexy grafitiyi biliyor musun? Nasıl bir parfüm.. Gerçi orjinalini kaldırmışlar üretimden
Flormarın bi parfümüde aynı sexy graffiti kokuyodu hangisiydi hatırlamıyorum ama :)Ben de biliyorum bu kokuyu. Çok ucuz geliyor bana. =/ fazlaca taklidi yapılmış, bir dönem sürüyle insanın kullanmış olduğu, özelliksiz bir parfüm bence.
Benim bu parfüm hakkında bir anım var,ismini görünce aklıma geldi :) Lisedeyken sevgililer gününde birisi almıştı,reddettiğim biriydi.Hediyeyi kabul etmemiştim tabi. Futbol takımında olduğu için populerdi,maça çıkarlarken koluna adımı yazıyorduCanım sen escada sexy grafitiyi biliyor musun? Nasıl bir parfüm.. Gerçi orjinalini kaldırmışlar üretimden