- 21 Temmuz 2015
- 6.643
- 6.058
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Dışardan gerçekten burna hoş gelen insanı mest eden bi yanı bu parfümünBenide o kadar cok etkilemedi nedense bu koku:) biraz baharatlı geliyor niyeyse ama sıktığımda annem falan cok yakıştırıyor bana. Cogu parfümümü begenmez normalde:)
Bvlgari Jasmin Noir cok klas bir koku . Ama orjinali.Kızlar denemedim henüz ama yorumlara baktım.
Armani night için Klass bir koku demişsiniz.
Başka var mı bildiginiz öyle bir koku. Ben gitmişken onları da deneyeyim bir.
Yani şekerli koku sevmem ben. Öyle hpnotic Poison falan da çok ağır kokuyor.
Iste sonuç olarak söyle Klas bir koku olsun.
Bvlgari Jasmin Noir cok klas bir koku . Ama orjinali.
Özellikle kışın cok yakışır bu koku soğuk havalarda. Yaz akşamları kullandım ben. Annem o ara övdü işte. Yaz akşamlarınada cok yakışıyor. Gerçi icinde yanık şeker olan bir kokuyu sevmemem mümkün değilDışardan gerçekten burna hoş gelen insanı mest eden bi yanı bu parfümünbenimde burnuma gelen kokusu mest ediyor işte değişkenlik gösteriyor bu koku hiç sıkmıyor kullanıcısını boğmuyor rahatsız etmiyor
Şişesi bana nedense çok sevimli farklı geliyo şişesini bile ayrı seviyorum o pudra pembesi rengi bile yeterli :) ben yaz kış kullanırım bu parfümü notalarında insanı rahatsız edicek en ufak bişi yok kokuyu içime çektikçe mutlu oluyorum yaa inan ki anlatamıyorum belki zamanla fikrim değişir diyodum ama yok benim aradığım koku kesinlikle buÖzellikle kışın cok yakışır bu koku soğuk havalarda. Yaz akşamları kullandım ben. Annem o ara övdü işte. Yaz akşamlarınada cok yakışıyor. Gerçi icinde yanık şeker olan bir kokuyu sevmemem mümkün değilkeşke şişeside biraz süslü olsaymış
Aradığın kokuyu bulmana sevindim tatlımŞişesi bana nedense çok sevimli farklı geliyo şişesini bile ayrı seviyorum o pudra pembesi rengi bile yeterli :) ben yaz kış kullanırım bu parfümü notalarında insanı rahatsız edicek en ufak bişi yok kokuyu içime çektikçe mutlu oluyorum yaa inan ki anlatamıyorum belki zamanla fikrim değişir diyodum ama yok benim aradığım koku kesinlikle bu
Buldum kuzum buldumm artık tek kokum 212 sexy olarak kalıcak gibiAradığın kokuyu bulmana sevindim tatlımbenim yaz icin tercihim her daim marc jacobs daisy ve cacharel noa olarak kalacak sanırım
Oh ne güzel :) keşke bizde tek kokuya inebilsek ama nerdee, heleki benim gibi bi parfüm delisi imkansız gibiBuldum kuzum buldumm artık tek kokum 212 sexy olarak kalıcak gibi
heheheOh ne güzel :) keşke bizde tek kokuya inebilsek ama nerdee, heleki benim gibi bi parfüm delisi imkansız gibi
Benim imkansız canım cok isterdim ama imkansız yanıhehehesenin tek kokuya inmem çok zor fıstığım yaa sen bildiğin parfüm tutkunusun bende severim parfümü tabiki ama hep arayış içindeydim aradığımı bulmak gibi bi çabam vardı buldum da :)) sabahları kk yı hep acaba birisi farklı bi parfümden bahsetmişmi bugün hangi parfümler gündemde diye arayış içinde olarak açıyodum artık öyle değilim :) sadece öneri isteyenlere yardımcı olmak amaçlı bakıyorum :)) birisi çıkıp bi parfümden bahsettiğinde ilgimi bile çekmiyor artık ben buldum kokumu diyorum bakmaya ihtiyaç bile duymuyorum
Onu biliyorum kuzu bencede imkansızzBenim imkansız canım cok isterdim ama imkansız yanı
Benimde imkansız Hayatta yapamamOnu biliyorum kuzu bencede imkansızz
Kızlar denemedim henüz ama yorumlara baktım.
Armani night için Klass bir koku demişsiniz.
Başka var mı bildiginiz öyle bir koku. Ben gitmişken onları da deneyeyim bir.
Yani şekerli koku sevmem ben. Öyle hpnotic Poison falan da çok ağır kokuyor.
Iste sonuç olarak söyle Klas bir koku olsun.
Ben yaparım yaptım oldu bileBenimde imkansız Hayatta yapamam
212 ile 212 sexyi ben cok benzettim. Sadece 212 daha ciceksi, sabunsu. 212 sexy biraz daha baharatlı ve tatlı bi koku. Tamamen benzemiyorlar ama kokladıgında birbirlerini andırıyorlar. Dp olanlarını denemedim.Slm arkadaşlar 212 ile 212 sexy arasında ne farklar var.koku ailesi olarak nereye mensup ? Birde DP de taklidi guzelmi,orijinaline yakın mi? Ben ciceksi biraz tatlı ve pudrali konuları severim daha çok..