D&P Parfüm Listesi - Güncellenmiş

Benide o kadar cok etkilemedi nedense bu koku:) biraz baharatlı geliyor niyeyse ama sıktığımda annem falan cok yakıştırıyor bana. Cogu parfümümü begenmez normalde:)
Dışardan gerçekten burna hoş gelen insanı mest eden bi yanı bu parfümün :KK200: benimde burnuma gelen kokusu mest ediyor işte değişkenlik gösteriyor bu koku :KK68:hiç sıkmıyor kullanıcısını boğmuyor rahatsız etmiyor :KK68:

Kızlar denemedim henüz ama yorumlara baktım.

Armani night için Klass bir koku demişsiniz.

Başka var mı bildiginiz öyle bir koku. Ben gitmişken onları da deneyeyim bir.

Yani şekerli koku sevmem ben. Öyle hpnotic Poison falan da çok ağır kokuyor.

Iste sonuç olarak söyle Klas bir koku olsun.

Bvlgari Jasmin Noir cok klas bir koku . Ama orjinali.

Dışardan gerçekten burna hoş gelen insanı mest eden bi yanı bu parfümün :KK200: benimde burnuma gelen kokusu mest ediyor işte değişkenlik gösteriyor bu koku :KK68:hiç sıkmıyor kullanıcısını boğmuyor rahatsız etmiyor :KK68:
Özellikle kışın cok yakışır bu koku soğuk havalarda. Yaz akşamları kullandım ben. Annem o ara övdü işte. Yaz akşamlarınada cok yakışıyor. Gerçi icinde yanık şeker olan bir kokuyu sevmemem mümkün değil :KK48: keşke şişeside biraz süslü olsaymış:KK49:

Özellikle kışın cok yakışır bu koku soğuk havalarda. Yaz akşamları kullandım ben. Annem o ara övdü işte. Yaz akşamlarınada cok yakışıyor. Gerçi icinde yanık şeker olan bir kokuyu sevmemem mümkün değil :KK48: keşke şişeside biraz süslü olsaymış:KK49:
Şişesi bana nedense çok sevimli farklı geliyo şişesini bile ayrı seviyorum o pudra pembesi rengi bile yeterli :) ben yaz kış kullanırım bu parfümü notalarında insanı rahatsız edicek en ufak bişi yok kokuyu içime çektikçe mutlu oluyorum yaa inan ki anlatamıyorum belki zamanla fikrim değişir diyodum ama yok benim aradığım koku kesinlikle bu :KK200:

Şişesi bana nedense çok sevimli farklı geliyo şişesini bile ayrı seviyorum o pudra pembesi rengi bile yeterli :) ben yaz kış kullanırım bu parfümü notalarında insanı rahatsız edicek en ufak bişi yok kokuyu içime çektikçe mutlu oluyorum yaa inan ki anlatamıyorum belki zamanla fikrim değişir diyodum ama yok benim aradığım koku kesinlikle bu :KK200:
Aradığın kokuyu bulmana sevindim tatlım :KK200: benim yaz icin tercihim her daim marc jacobs daisy ve cacharel noa olarak kalacak sanırım:KK48:

Oh ne güzel :) keşke bizde tek kokuya inebilsek ama nerdee, heleki benim gibi bi parfüm delisi imkansız gibi:KK48::KK53:
hehehe :KK53: senin tek kokuya inmem çok zor fıstığım yaa sen bildiğin parfüm tutkunusun :KK60: bende severim parfümü tabiki ama hep arayış içindeydim aradığımı bulmak gibi bi çabam vardı buldum da :)) sabahları kk yı hep acaba birisi farklı bi parfümden bahsetmişmi bugün hangi parfümler gündemde diye arayış içinde olarak açıyodum artık öyle değilim :) sadece öneri isteyenlere yardımcı olmak amaçlı bakıyorum :)) birisi çıkıp bi parfümden bahsettiğinde ilgimi bile çekmiyor artık:oops: ben buldum kokumu diyorum bakmaya ihtiyaç bile duymuyorum :KK48:

hehehe :KK53: senin tek kokuya inmem çok zor fıstığım yaa sen bildiğin parfüm tutkunusun :KK60: bende severim parfümü tabiki ama hep arayış içindeydim aradığımı bulmak gibi bi çabam vardı buldum da :)) sabahları kk yı hep acaba birisi farklı bi parfümden bahsetmişmi bugün hangi parfümler gündemde diye arayış içinde olarak açıyodum artık öyle değilim :) sadece öneri isteyenlere yardımcı olmak amaçlı bakıyorum :)) birisi çıkıp bi parfümden bahsettiğinde ilgimi bile çekmiyor artık:oops: ben buldum kokumu diyorum bakmaya ihtiyaç bile duymuyorum :KK48:
Benim imkansız canım cok isterdim ama imkansız yanı:KK48::KK48:

Onu biliyorum kuzu bencede imkansızz :KK70:
Benimde imkansız Hayatta yapamam
xenforo-smilies-kk70.gif

Klas koku algına bağlı aslında bu durum.
Armani night haricinde, jennifer lopez glow için çok temiz ve güzel diyorlar. Ona bakabilirsin.
Gucci Rush 2 de ferah bir koku.
Burberry Beat ve body de farklı kokular.
Bvlgari omnia crystalline de çok klas ve freshtir. Orijinali harika daha doğrusu. Dpde nasıl bilmiyorum. Dene bence.
Shiseido zen de çok klas. çok güzel.

Ben de fresh kokular denemek istiyorum dpden. Sen de denersen yorumlarını beklerim.

Ayrıca victoria's secret dream angels divine da merak ettiklerimden.

Miss dior cherie ne yazıkki orjinali üretimden kaldırıldı. Ama dp listesinde hala var. Bunu deneyenler var mı? Benziyor mu orjinaline?

Slm arkadaşlar 212 ile 212 sexy arasında ne farklar var.koku ailesi olarak nereye mensup ? Birde DP de taklidi guzelmi,orijinaline yakın mi? Ben ciceksi biraz tatlı ve pudrali konuları severim daha çok.. :KK54:

Slm arkadaşlar 212 ile 212 sexy arasında ne farklar var.koku ailesi olarak nereye mensup ? Birde DP de taklidi guzelmi,orijinaline yakın mi? Ben ciceksi biraz tatlı ve pudrali konuları severim daha çok.. :KK54:
212 ile 212 sexyi ben cok benzettim. Sadece 212 daha ciceksi, sabunsu. 212 sexy biraz daha baharatlı ve tatlı bi koku. Tamamen benzemiyorlar ama kokladıgında birbirlerini andırıyorlar. Dp olanlarını denemedim.

Kızlar bugün dpden 50mllik Miss Cherie aldım. Kokusu orjinaline cook benzemiş. Ve coco mademoisellenin şekerimsi hali gibi. Cok güzel sevgilimde bayıldı. Kesinlikle ağır bi koku değil. Keşke orjinalide hala üretilseydi ama dp ile idare edicem artık napalım :):KK25:

X